Kaşlarımı çatarak arkama döndüm ve kampa yeni gelen Ares oğlunu karşımda buldum. "Ne dedin melez?" diye sordum sinirle. Ares oğlu kızkınlığımın nedenini anlayamayarak sorusunu tekrar etti: "Babamı görüp görmediğinizi sordum, Tanrıça'm." Kollarımı birleştirerek ona kızgın bir bakış attım ve sorusuna bir soruyla karşılık verdim: "Ben Bilgelik Tanrıçası'yım küçük kahraman. Oradan bakınca Ares'in bekçisi gibi mi duruyorum?!" İşte şimdi Ares oğlu öfkemin nedenini anlamıştı. Bir süre hiçbir şey söylemeden yüzüme baktı, ardından pek de kendinden emin olmayan bir ses tonuyla "Ü-üzgünüm." dedi.
Tek kaşımı kaldırarak "Diyelimki babanın nerede olduğunu biliyorum, yanına gidip ne yapacaksın?" diye sordum. Ardından, "Hem Olimpos'a öyle elini kolunu sallayan gelemez, umarım geçerli bir nedenin vardır." diye ekledim. Ares oğlunun vereceği cevabı beklerken rahatsız edici bakışlarımı bilinçli olarak gözlerinden ayırmıyordum. Eh, kendisi ne kadar iyi biri olsa da benim için önemi yoktu; sonuçta babası Ares, benim Konsey'deki en büyük düşmanımdı.