Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Othrys görüşmeleri

2 posters
YazarMesaj
Aster Phoenix
Küçük Tanrı
Küçük Tanrı

Othrys görüşmeleri Empty
MesajKonu: Othrys görüşmeleri   Othrys görüşmeleri Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 7:44 am

Saat 12.00 geceyarısı
Mekan: Titan kalesi,Kronus Heykeli ve Kronus Saat Kulesi

Saat 12.00 da Kule'nin oraya gittim.Tanrı Ares'i konuşmak için davet etmiştim.Şimdiden 48 saniye geçikmişti.Birde ışınlanabilme özellikleri vardı.Otobüsle falanda gelmiyorlardı.

Ares'in karşı bir tuzak hazırlamıştım.4 titanı saldırıya hazır tutuyordum.Olur ya saldırır diye.
Tanrı Ares'le titanlar savaşı hakkında konuşacaktık.Onu kendi tarafıma çekmeye çalışacaktım.

Ve beklenen an geldi.Tanrı Ares ortaya çıktı.Tanrı boyutunda olduğu için ona bakmamaya çalıştım.Sonra insan boyutuna geldi.Ve yanıma doğru yürümeye başladı...
Ares
Tanrı
Tanrı
Ares

Othrys görüşmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Othrys görüşmeleri   Othrys görüşmeleri Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 7:50 am

Lelouch beni görüşmeye çağırmıştı. Görüşmeye gelirken yanımda 4 yardımcım ile gelmiştim. Çünkü onun kalesi bu bölgedeydi ve aynı zamanda en güçlü silahlarımdan biri Kronos'a karşı kullandığım kılıç yeraltında kalmıştı. Yanıma güçlü sayılabilecek bir kılıç aldım ve görüşmeye geldim. İşte karşımdaydı. Titan ordusunun komutanı! Bir melez! Hah, kesin etraf Titan ve diğer askerlerle kaynıyordu. Ama umrumda değildi. Belki bana çok iyi bir sebep sunabilirdi.

''Geldim Titan Ordusu Komutanı! Söyleyeceklerini söyle hemen!

Aster Phoenix
Küçük Tanrı
Küçük Tanrı

Othrys görüşmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Othrys görüşmeleri   Othrys görüşmeleri Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 7:57 am

Tanrı Ares:
'Geldim Titan Ordusu Komutanı! Söyleyeceklerini söyle hemen!
biraz düşündükten sonra:
Tamam tanrı Ares!Sana bir teklifim olacak!
tanrı Ares biraz düşündü.Birazda kuşkuluydu.
Sana teklifim:Gel titanlara katıl.Zeus'u indirmede yardımcı ol.Buna karşılık
sana Olimpos'un yarısını kapsayacak bir Tapınak yapıyım.Sana özel olan bir tapınak.Sen şimdiki yerinden daha da üstün olmalısın.Zeus ve Hera'ya bak.Kendi şatoları var.Onlara özel.Senin onlardan ne farkın var!!

Tanrı Ares biraz düşündü.Sonra cevap verdi:
...
Ares
Tanrı
Tanrı
Ares

Othrys görüşmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Othrys görüşmeleri   Othrys görüşmeleri Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 8:09 am

''Tamam tanrı Ares!Sana bir teklifim olacak! Sana teklifim:Gel titanlara katıl.Zeus'u indirmede yardımcı ol.Buna karşılık
sana Olimpos'un yarısını kapsayacak bir Tapınak yapıyım.Sana özel olan bir tapınak.Sen şimdiki yerinden daha da üstün olmalısın.Zeus ve Hera'ya bak.Kendi şatoları var.Onlara özel.Senin onlardan ne farkın var!!''

Aslında haklı sayılabilirdi. Olimpos'daki hemen hemen tüm tanrılar ve tanrıçalar tarafından aşağılanırdım. Apollon Afrodit'e sarkmış, ben bir cevap bile verememiştim. Bu bana çok koyuyordu. Demeter tarafından kafama çınar takılmıştı. Bunların hepsini sineye çekmiştim. Ama ne yapabilirdim? Sonuçta yine birileri onlara zarar vermemi engelleyecekti. Tapınak umrumda değildi. Uzun süre düşündükten sonra cevabımı verdim.

''Aslında haklısın. Bana saygı gösterilmiyor. Apollon tarafından aşağılandım ve Demeter tarafından geyik yapıldım. Onlara yardım etmem için bir sebep yok. Onlar her şeye sahipken ben sadece ufak bir odaya sahibim. Off, kafam çok karışık...''
Aster Phoenix
Küçük Tanrı
Küçük Tanrı

Othrys görüşmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Othrys görüşmeleri   Othrys görüşmeleri Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 8:29 am

'Aslında haklısın. Bana saygı gösterilmiyor. Apollon tarafından aşağılandım ve Demeter tarafından geyik yapıldım. Onlara yardım etmem için bir sebep yok. Onlar her şeye sahipken ben sadece ufak bir odaya sahibim. Off, kafam çok karışık...''

Ares'in konuşmasında tonu çok değişmişti.Hafif hüzünlü bir tondu.
Tanrı Ares!Olimpos sana saygı göstermiyor.Sevgilin(afrodit) seni aldatmış,tanrılar seni alay konuşu yapmış,herkes tarafında küçük düşürülmüş olabilirsin.Onlar seni önemsemiyor.Sana verilmesi gereken değeri vermiyorlar!!
konuşmam fazla sesliydi.Dağ da yankı yaptı.Bir şarap şişesi patladı.
Savaş ve Katliam Tanrısı Ares!Olimpos seni küçük görüyor.Şu an barış olduğu için seni önemsemiyorlar.Ama savaş olunca hemen yanına koşuyorlar.Çünkü sen onların güç kaynağısın!! Titanlar Savaşı patlak verince senden yine yardım isteyecekler!Ama savaş sonrası seni umursamayacaklar.Tanrılar böyledir Ares!İşi olduğu zaman değer kazanırsın.Ama bak Altın Çağa!Titanlar hüküm sürerken yer zaman ilkbahardı.Barış vardı.Saygı ve önem vardı.Ama tanrılar ne yaptı!?Bu düzeni bozdu.Ve şimdiki dünya haline çevirdiler.Her yerde kötülük,vahşet,savaş var.Tanrılar artık bunları düzeltmiyorlar.Çünkü yaptıkları hatanın farkına vardılar.Eski hale geri dönmek istiyorlar.Ama yapamıyorlar!
Titanlar barışseverdir.Eğer onlara gereken saygı ve önem verirse.Ama melezlere bakın.Onları küçümsüyor,alay ediyorlardı.Ama karşılarına bir titan çıktımı armadillo gibi top haline gelip kaçıyorlar.Titanlar savaşı kazndığında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!Her şey daha iyi,barışsal olacak.Ve bunları göreceksin tanrı Ares!Seçim senin

...
Ares
Tanrı
Tanrı
Ares

Othrys görüşmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Othrys görüşmeleri   Othrys görüşmeleri Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 8:44 am

''Tanrı Ares!Olimpos sana saygı göstermiyor.Sevgilin(afrodit) seni aldatmış,tanrılar seni alay konuşu yapmış,herkes tarafında küçük düşürülmüş olabilirsin.Onlar seni önemsemiyor.Sana verilmesi gereken değeri vermiyorlar!! Savaş ve Katliam Tanrısı Ares!Olimpos seni küçük görüyor.Şu an barış olduğu için seni önemsemiyorlar.Ama savaş olunca hemen yanına koşuyorlar.Çünkü sen onların güç kaynağısın!! Titanlar Savaşı patlak verince senden yine yardım isteyecekler!Ama savaş sonrası seni umursamayacaklar.Tanrılar böyledir Ares!İşi olduğu zaman değer kazanırsın.Ama bak Altın Çağa!Titanlar hüküm sürerken yer zaman ilkbahardı.Barış vardı.Saygı ve önem vardı.Ama tanrılar ne yaptı!?Bu düzeni bozdu.Ve şimdiki dünya haline çevirdiler.Her yerde kötülük,vahşet,savaş var.Tanrılar artık bunları düzeltmiyorlar.Çünkü yaptıkları hatanın farkına vardılar.Eski hale geri dönmek istiyorlar.Ama yapamıyorlar!
Titanlar barışseverdir.Eğer onlara gereken saygı ve önem verirse.Ama melezlere bakın.Onları küçümsüyor,alay ediyorlardı.Ama karşılarına bir titan çıktımı armadillo gibi top haline gelip kaçıyorlar.Titanlar savaşı kazndığında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!Her şey daha iyi,barışsal olacak.Ve bunları göreceksin tanrı Ares! Seçim senin.
''

Doğru söylemişti, Tanrılar durumu düzeltemiyorlardı. Ama ben Titanlar başa gelse bile dünya düzelmezdi. Aklımdaki her şey birden silindi. Titanlar başa gelirse dünya temizlenemezdi. Dünya düzelirdi, ama geçici olarak. İnsanlar güçlenmişti. Biz onlarla baş edemezdik. Gücümüz binlerce yıl önce onları ezmeye yeterdi. Ama artık yetmezdi. Şimdi anlıyordum. Niye önplandan çekilmiştik. Hepsini anladım. Biz artık önplana gelsek, yeniden kendimizi göstersek bile insanlar bizden korkmaz bize saygı duymazlardı.

''Doğru konuştun Titan Komutanı. Ancak senin de bir yanlışın var. Titanlar başa gelseler bile artık bir şey değişmez. İnsanlar çok güçlü, bunu kabul et. Bu yüzden artık başa kim gelirse gelsin bir şey değişmez. İnsanlar hepimize karşı koyacak, belki de bizi yenecekler. Hayır, senin tarafına geçmeyeceğim. Senin tarafına geçsem hatta savaşı kazansak bile ancak kendi sonumuzu hazırlamış olacağız. Başka söyleyeceğin bir şey yoksa gidiyorum...''
Aster Phoenix
Küçük Tanrı
Küçük Tanrı

Othrys görüşmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Othrys görüşmeleri   Othrys görüşmeleri Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:19 am

Tanrı Ares teklifi reddetmişti.Ona daha iyi bir hayat sunmuştum.Artık çok geçti.:
Seni anlıyorum tanrı Ares!Benimle olmayacaksan çekil yoksa ben seni çektiririm
Ares'in ifadesi cevabı belli etmişti.
Haydi Millet!Bölüm 1.Uygulama 3.Savaşın!!
dedim ve 4 titan ortaya çıktı.Bunlar Kratos,Hyperion,Kriyus ve zamanın titanı,tanrıların babası olan Kronus'du.Yapacakları basitti.Kronus Ares'e saldıracak.Diğer 3 titan olası diğer durumları engelliyecekti.Titanlar ortaya çıkınca Eris, Enyo, Phobos, Deimos ortaya çıktı.Tamda Ares'ten beklenecek şeydi.4'e 4'e adil.
3 titan 3 tanrıya saldırdı.Kronus ise Tanrı Ares'e doğru yürüdü.Ama sorun vardı.Kronus tırpanı elinde değildi.Kronus, Cronos Time Kulesi'ne baktı.Ve kolunu geriye attı.Kuleden tırpan geldi.
Çok zekice ve anlaşılmaz bir taktik.Daha sonra tırpanı salladı.Önceki çarpışmadan sonra geliştirilmiş,yenilenmiş,güçlendirilmişti.Ares'in fazla bir şansı yoktu.
Kronus Ares'in yanına geldi.Ve savaş başladı.
Ares
Tanrı
Tanrı
Ares

Othrys görüşmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Othrys görüşmeleri   Othrys görüşmeleri Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:47 am

Böyle bir şey olacağını tahmin etmeliydim. Hazırlıksızdım. Yardımcılarım yanımdaydı ama Kronus onlardan etkilenmezdi. Zamandan soyutlanmıştı o.

''Tam da sana yakışır bir tuzak!'' diye bağırdım.

Kronus tırpanını getirdi. Kaos Kılıcı yanımda değildi, offf bu melezler niye acele etmezler hiç. Eğer bundan sağ çıkarsam hesabını soracağım onlara. Elimdeki kılıç onu durdurmaya yetmezdi ama yine de elimden geldiğince karşı koyacaktım. Bizimkiler bir Titanları halletseler o yeter. O zaman beni kurtarabilirlerdi. Evet Kronus bana feci şekilde saldırdı. Tırpanı eskisinden daha sağlamdı galiba, çünkü vuruşlarım ona çizik bile atamıyordu. Bu sefer çok daha güçlüydü. Onu değil yenmek, oyalayabilirsem kendimi şanslı sayacaktım. Darbeleri çok sertti, beni çok zorluyordu. Savaşta benden daha yetenekli sayılmazdı, ancak fizik ve silah açısından daha güçlüydü. Son yaptığı hareket ile kılıcımı elimden fırlattı. Yardımcılarım Titanları yendi ve bana döndüklerinde Kronus son darbeyi vurmaya çalıştı ama ben son anda çekildim. Kronus diğerlerinin bana yardıma geldiğini görünce beni öldürmek yerine ağır darbe vurmakla yetindi. Göğsümde çok derin bir yarık açtıktan sonra kalesine hızla geri döndü. Ben aldığım darbe ile yere yıkıldım. Phobos beni tuttu ve Titanlara öyle bir baktı ki ben bile onun gözlerinin içine baktığım an içim korku ile doldu. Sonuçta ölmemi istemiyordu. Bu yüzden beni hemen Olimpos'a geri götürdüler. Giderken içimden

''Bu iş burda bitmedi. Kronus seninle görüşeceğiz. Beni bu kadar kolay safdışı edebileceğini düşündüysen yanıldın. Göstereceğim ben sana!'' dedim öfkeyle.

RP BİTMİŞTİR!

Othrys görüşmeleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Othrys Dağı mı?
» Tanrı Hephasitos'un Görevi (Othrys Dağının Devamı)