| Kurgu 1 ~ Tanrılar Titanlara Karşı (Özel Görevler) | |
|
+7Aster Phoenix Jacquenetta Solielle Dryope Glauce Charon Clara Thompson Cassandra Masen Satellite Morgan Athena 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Kurgu 1 ~ Tanrılar Titanlara Karşı (Özel Görevler) Salı Ekim 26, 2010 6:12 am | |
| Şimdi... sanırım hepiniz 'Kurgumuz' kategorisindeki sabit mesajı okudunuz ve yazma nedenimi bulamadınız. Neden basit, daha fazla kişiye özel görev verebilmek, aktif her melezi ödüllendirebilmek. Size yeni kurgumuzla ilgili birkaç görev teklif edeceğim, sizler de beğendiğiniz bir tane görevi almak için bu başlık altından başvuracaksınız. Herkes görevini belirteceğim tarihler arasında tamamlamak zorunda, bu sayede kazanacakları ekstra güç puanı da, tam 10 puan!! Fazla uzatmadan görevlere gelelim... *İlk olarak bir kişi, 'Kronos'un yeniden harekete geçişi' konulu bir rp yazacak, en az 3 yere uğramalı ve bunlardan biri Tartarus olmak zorunda. Kurgu tamamen ona kalmış, sonunda Athena'yı Titan'ın tekrar harekete geçtiğinden haberdar etmesi gerekiyor. Arkadaşlarından istediği kadar yardım alabilir, ama sadece görevi alan kişi 10 güç puanı kazanacak. Görev başlığı: Kronos'un Dönüşü / Kurgu 1. *Birinin, Tanrılar-Titanlar Savaşı resmen başladıktan sonra, Titan Atlas ile bir macera yaşamasını istiyorum. İçerik ve kurgu yine size ait. Göğü taşımaktan bir şekilde kurtulmasının ardından yaşananlar falan işte... Zorunlu olarak uğranması gereken mekan sayısı yine üç, bir tanesi Othyrs Dağı olmak zorunda, diğer ikisinin seçimi görev sahibine kalmış. Yine puan alacak sadece kendisi olsa da, arkadaşlarının yardımlarını kabul edebilir. Görev başlığı: Titan Atlas'ın Kaçışı / Kurgu 1. *Bu sanırım en geniş çaplı görev: Üç kişi birden almalı. Üç melez Titan'ın yükselişinin ve savaşın bizim aleyhimize gidişatının farkına varır ve bunu değiştirmek için Poseidon ile Hades'in Zeus'a yardım etmesi gerektiğini anlar. Bu nedenle, yeraltını ve sualtını kapsayacak bir seyahate çıkarlar, amaçları iki ilahi gücü bir şekilde savaşa dahil olmaya ikna etmektir. Eh, işte bunu başarmak için de sağlam planlar yapmaları gerekmektedir... Kısacası çok kapsamlı bir kurguya ihtiyacınız olacak, uğramanız gereken minimum mekan sayısı: 4. Biri Poseidon'un sarayı, biri de yeraltında herhangi bir yer olmak zorunda. Diğer iki mekan size kalmış ama bir tanesinde savaşın Hades ve Poseidon sayesinde Tanrıların zaferiyle sona erişini anlatmalısınız. Görev başlığı: Tanrılar'ın Zaferi / Kurgu 1. Kurallara gelelim, Görevlerinize başlamanız için son tarih: 2 Kasım Salı. Görevlerinizi bitirmeniz için son tarih: 23 Kasım Salı. Yani epeyce bir süreniz var. Başarılı bir rp size 10 güç puanı kazandıracak ama, rp'yi beğenmemem, yeterli bulmamam durumunda daha az puan verebilirim. Görevi aldığı halde 2 Kasım'a kadar başlamayan veya 23 Kasım'dan önce bitirmeyen kişi, puan alamayacağı gibi, elindeki güç puanının bir kısmını da kaybedecek. Kısacası, özel mazeretiniz yoksa ölseniz dahi görevi yarım bırakmamalısınız. Evet, sanırım bu kadar Dediğim gibi, bu başlık altından istediğiniz görev için başvuru yapabilirsiniz. Alımlar iki gün boyunca açık olacak, bir görev için başvurmuş birçok kişi arasından, en iyi rp yazan ve en aktif üyeler seçilecek. Katılacak herkese bol şans dilerim! | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Kurgu 1 ~ Tanrılar Titanlara Karşı (Özel Görevler) Salı Ekim 26, 2010 6:21 am | |
| *İlk olarak bir kişi, 'Kronos'un yeniden harekete geçişi' konulu bir rp yazacak, en az 3 yere uğramalı ve bunlardan biri Tartarus olmak zorunda. Kurgu tamamen ona kalmış, sonunda Athena'yı Titan'ın tekrar harekete geçtiğinden haberdar etmesi gerekiyor. Arkadaşlarından istediği kadar yardım alabilir, ama sadece görevi alan kişi 10 güç puanı kazanacak. Görev başlığı: Kronos'un Dönüşü / Kurgu 1.Başvuruyorum
En son Satellite Morgan tarafından Salı Ekim 26, 2010 6:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kurgu 1 ~ Tanrılar Titanlara Karşı (Özel Görevler) Salı Ekim 26, 2010 6:27 am | |
| *Bu sanırım en geniş çaplı görev: Üç kişi birden almalı. Üç melez Titan'ın yükselişinin ve savaşın bizim aleyhimize gidişatının farkına varır ve bunu değiştirmek için Poseidon ile Hades'in Zeus'a yardım etmesi gerektiğini anlar. Bu nedenle, yeraltını ve sualtını kapsayacak bir seyahate çıkarlar, amaçları iki ilahi gücü bir şekilde savaşa dahil olmaya ikna etmektir. Eh, işte bunu başarmak için de sağlam planlar yapmaları gerekmektedir... Kısacası çok kapsamlı bir kurguya ihtiyacınız olacak, uğramanız gereken minimum mekan sayısı: 4. Biri Poseidon'un sarayı, biri de yeraltında herhangi bir yer olmak zorunda. Diğer iki mekan size kalmış ama bir tanesinde savaşın Hades ve Poseidon sayesinde Tanrıların zaferiyle sona erişini anlatmalısınız. Görev başlığı: Tanrılar'ın Zaferi / Kurgu 1.
Başvuruyorum | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Kurgu 1 ~ Tanrılar Titanlara Karşı (Özel Görevler) Salı Ekim 26, 2010 6:28 am | |
| 3. Görevi Jessica'yla beraber almak için başvuruyorum | |
|
| |
Dryope Glauce Charon Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Kurgu 1 ~ Tanrılar Titanlara Karşı (Özel Görevler) Salı Ekim 26, 2010 6:31 am | |
| *Bu sanırım en geniş çaplı görev: Üç kişi birden almalı. Üç melez Titan'ın yükselişinin ve savaşın bizim aleyhimize gidişatının farkına varır ve bunu değiştirmek için Poseidon ile Hades'in Zeus'a yardım etmesi gerektiğini anlar. Bu nedenle, yeraltını ve sualtını kapsayacak bir seyahate çıkarlar, amaçları iki ilahi gücü bir şekilde savaşa dahil olmaya ikna etmektir. Eh, işte bunu başarmak için de sağlam planlar yapmaları gerekmektedir... Kısacası çok kapsamlı bir kurguya ihtiyacınız olacak, uğramanız gereken minimum mekan sayısı: 4. Biri Poseidon'un sarayı, biri de yeraltında herhangi bir yer olmak zorunda. Diğer iki mekan size kalmış ama bir tanesinde savaşın Hades ve Poseidon sayesinde Tanrıların zaferiyle sona erişini anlatmalısınız. Görev başlığı: Tanrılar'ın Zaferi / Kurgu 1.
#Başvuruyorum. Yalnız şimdiden belirtiyim bir YGS-LYS öğrencisi olarak görevi tamamlayamazsam bana kızmayınız. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Jacquenetta Solielle
| Konu: Geri: Kurgu 1 ~ Tanrılar Titanlara Karşı (Özel Görevler) Salı Ekim 26, 2010 6:45 am | |
| Hepsine başvuruyorum işte. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Kurgu 1 ~ Tanrılar Titanlara Karşı (Özel Görevler) Salı Ekim 26, 2010 6:49 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kurgu 1 ~ Tanrılar Titanlara Karşı (Özel Görevler) Salı Ekim 26, 2010 7:40 am | |
| *Birinin, Tanrılar-Titanlar Savaşı resmen başladıktan sonra, TitanAtlas ile bir macera yaşamasını istiyorum. İçerik ve kurgu yine sizeait. Göğü taşımaktan bir şekilde kurtulmasının ardından yaşananlarfalan işte... Zorunlu olarak uğranması gereken mekan sayısı yine üç,bir tanesi Othyrs Dağı olmak zorunda, diğer ikisinin seçimi görevsahibine kalmış. Yine puan alacak sadece kendisi olsa da,arkadaşlarının yardımlarını kabul edebilir. Görev başlığı: TitanAtlas'ın Kaçışı / Kurgu 1
Bn de bu göreve basvurmak istiyorum.
|
|
| |
Aster Phoenix Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Kurgu 1 ~ Tanrılar Titanlara Karşı (Özel Görevler) Salı Ekim 26, 2010 7:58 am | |
| 1. görev 'Kronos'un yeniden harekete geçişi' için basvurmak istiyorum. | |
|
| |
Alan Sean Knıght Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Kurgu 1 ~ Tanrılar Titanlara Karşı (Özel Görevler) Salı Ekim 26, 2010 9:04 am | |
| bende 3. görev için başvuruyorum | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Kurgu 1 ~ Tanrılar Titanlara Karşı (Özel Görevler) Salı Ekim 26, 2010 9:16 am | |
| Seçilecek 5 kişiye başarılar dilerim (Cole, umarım seçilirsin kardeşim!!) Ben bu aralar kampa pek vakit ayıramadığım için riske girmek istemiyorum Ahh ah, Atlas ile tekrar karşılaşmak zevkli olabilirdi ama... neyse. | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Kurgu 1 ~ Tanrılar Titanlara Karşı (Özel Görevler) Salı Ekim 26, 2010 10:37 pm | |
Bende bu görev için başvuruyorum. | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Kurgu 1 ~ Tanrılar Titanlara Karşı (Özel Görevler) Çarş. Ekim 27, 2010 5:31 am | |
| *İlk olarak bir kişi, 'Kronos'un yeniden harekete geçişi' konulu bir rp yazacak, en az 3 yere uğramalı ve bunlardan biri Tartarus olmak zorunda. Kurgu tamamen ona kalmış, sonunda Athena'yı Titan'ın tekrar harekete geçtiğinden haberdar etmesi gerekiyor. Arkadaşlarından istediği kadar yardım alabilir, ama sadece görevi alan kişi 10 güç puanı kazanacak. Görev başlığı: Kronos'un Dönüşü / Kurgu 1. Bu görevi istiyorum | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Kurgu 1 ~ Tanrılar Titanlara Karşı (Özel Görevler) Çarş. Ekim 27, 2010 5:46 am | |
| Pekala, görevleri almaya hak kazananları açıklıyorum:
1. görev ~ Selly Emily Greene 2. görev ~ Adrian Black 3. görev ~ Cornelia Scarlett, Cole MacGrath ve Amanda Sylise
Kuralları biliyorsunuz zaten, ilk postta hepsini belirtmiştim. Herhangi bir sorunuz varsa bana pm atabilirsiniz. Hepinize başarılar dilerim, sizlerden güzel kurgular bekliyorum!
Seçilmeyenler için üzgünüm, ara sıra yeni özel görevler ekleyeceğim - yani tekrar görev alma şansları olacak. Yukarıda adı geçenler, 2 Kasım'a kadar rplerini başlatmazlarsa güç puanlarını düşüreceğim, onların görevlerini de yedek kullanıcılar alacak; Satellite Morgan, Jessica Adams, Maya Marie Collins. *Sanırım artık bu başlığı kilitleyebilirim. | |
|
| |
| Kurgu 1 ~ Tanrılar Titanlara Karşı (Özel Görevler) | |
|