| Alttaki Üyeye Soru Sor | |
|
+76Elenora von Dorff Alexandra Bethany Daniels Julia Covenant Adreanna B. von Dorff Anita S. de Luca Afrodit Elena Chantelle Mellark Julia Fackrell Ophelia Martinez cookie monster Hope Temple Alicia Roxanne Wideen Mark Copeland Fenix Blume Cintia B. von Dorff Ravelo Carter Darius Cladius Glaber Andrea Grace Harvey Leo Zack Lamartine David Killer April Diana Lancaster Dioné Callidora Myra Peter Karl Bouveir Katherine M. von Dorff Nicholas M. Monmouth C. Scarlett Stanislaus Ange Morgan Lamartine Joseph M. Masen Richard Jaden Russell Artemis Marcus L. Stanislaus David Tyler Zack Cliff Burton Scarlett A. Fackrell Kevin Least Izabelle Jearollia Darth Vader Thalia A. Carter Lena H. Bryce Isabelle Coco Franke Edward J. F. Newgate London Williams Theodor Aquila Claire Angel Deeply Adyali Beckett Summer Katherine Ramsey Daphne Briseis Skyros Alexis Kwon Zellana L. Tyler Perseus Carter Alex Nike Jones Brain Martin Tudor Marcus Heath Laxell Ares Eduard Ryan Longrange Hermia Aigian Cocteau Jacquenetta Solielle Aster Phoenix Mitchie Carter Clara Thompson Cristina Black Aleda Beth Hwang Edward Kevin Hawke Athena Arthur Dragomir Lucianna Fackrell Cornelia Fackrell Satellite Morgan Lara Adams Serena Su Hanzadeoğlu Cassandra Masen Leonard L. Carter Alan Sean Knıght Rose Denise Harris 80 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Paz Kas. 07, 2010 12:50 am | |
| Rose: bu soru yine mi bana denk geldi Dostumu seçerim. Amanda: hemen hemen kampın yarısı ile iyi anlaşıyorum ve hepsini çok seviyorum, onlar için bu riski alırdım, özellikle kardeşlerimden biri için. * Sence dünyadaki en büyük haksızlık ne? | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Paz Kas. 07, 2010 1:15 am | |
| Gurur ~ Sence bu kampın en iyi kulübesi hangisi? -aktiflik ve diğer üyelerle arkadaşlık açısından- | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Paz Kas. 07, 2010 4:17 am | |
| Hımm... Rose ve Stell çok iyi * En hakiki dost kendini nasıl belli eder? | |
|
| |
Alan Sean Knıght Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Paz Kas. 07, 2010 8:05 am | |
| seninle intihar edecekken bile yanına çıkıp konuşan bir dost (sanırım ne demek istediğimi anladınız ) Benim bir sorunum varmı ? (yani beenmediğin bir yanım varmı ) | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Paz Kas. 07, 2010 8:12 am | |
| Athena tabiki (ve onu biliyordum şöyle soriyim ) Benim yukarda söylenen dışında bir sorunum varmı ? | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Paz Kas. 07, 2010 8:14 am | |
| av-iminin büyüklüğü ve ben yazarken araya girmen en akıllı tanrı ya da tanrıça hangisi Athena dışında | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Paz Kas. 07, 2010 8:16 am | |
| Hmm Apollon sanırım En iyi yanım ne peki ? (evet sadece kendime sardım şu an ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Paz Kas. 07, 2010 8:18 am | |
| Athenanın çocuğu olman hiç arkadaşından tokat yedin mi? (iyi saçmaladım da neyse ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Paz Kas. 07, 2010 8:21 am | |
| hiçbir arkadaşım bana tokat atamadı bende atmadım.Çok çeviğimdir de o pes edene kadar elinden çekilirim ama kaçmam sadece esnek hareketler yaparım. Cornelia'nın en iyi ve kötü yanı nedir | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Paz Kas. 07, 2010 8:24 am | |
| bana atmıştı bir tanesi sonra çok pis kavga etmiştim onunla (3. sınıftaydım) Lia ile çok iyi anlaşıyoruz bir sürü iyi yanı var, kötü yanını hiç görmedim. Şarkı söylemeyi mi tercih edersin yoksa flüt çalmayı mı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Paz Kas. 07, 2010 8:25 am | |
| Şarkı söylemeyi. Cole rp'ye devam edecekmi? |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Paz Kas. 07, 2010 10:02 am | |
| Araya girdim kusura bakmayın Hımm... etse mi site için daha yararlı olur etmese mi bilemeyeceğim. Kardeşim o benim zaten, hakkında kötü bir yorum yapmam, yaptırmam * Bize en sevdiğin şarkının sözlerini yazabilir misin? Türkçe olması tercihim | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Paz Kas. 07, 2010 10:04 am | |
| Bu yeni ben de kim Aynada bakıştığım? Bu yeni ben, ben miyim Kendimle tanıştığım? Dünümle bugünüm Can ciğer kuzu sarması Geç oldu temiz oldu Geçmişimin karması Yıkadı günahlarımdan Beni masumiyeti Cennetten gelen Bir melekti sanki Her şeyim tastamam Yapmaya çalıştığım Yazlığım kışlığım Bir de yanına yakıştığım Dünümle bugünüm Can ciğer kuzu sarması Geç oldu temiz oldu Geçmişimin karması Yıkadı günahlarımdan Beni masumiyeti Cennetten gelen Bir melekti sanki Ben o şelale saçlara O ay, o hilal kaşlara O süzme bal dudaklara Öp öp öp öp doyamadım Sütten ak o gerdana Bir çıkar ki meydana Gel de uyma şeytana Bak bak bak bak duramadım
En sevdiğin yabancı film? | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Paz Kas. 07, 2010 10:08 am | |
| Ya sorulur mu bu bana Yüzüklerin Efendisi - İki Kule. * Deniz kenarında bir grup arkadaşında Akdeniz Akşamları'nı dinlerken kafa çekmek mi yoksa Ilgaz'a gidip saatlerce kayak yapmak mı? (soru kalitem düştü farkındayım ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Paz Kas. 07, 2010 10:56 pm | |
| saatlerce ''snowboard'' yapmak (kayak eskide kaldı ) burada en ciddi , en acımasız , en sevecen , en merhametli 4 kişi söyle (uzun ama güzel bir soru ) | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Ptsi Kas. 08, 2010 4:24 am | |
| Ciddi: Athena, Acımasız: Ben tanımıyorum. , Sevecen: Serena , Merhametli: Ben South Park mı ? Family Guy mı? | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Ptsi Kas. 08, 2010 4:49 am | |
| South Park. (Çatlıyorum ciddilikten, sorma ) ~ Küçükken bağlandığın ve hala kopamadığın bir oyuncağın var mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Ptsi Kas. 08, 2010 5:46 am | |
| hayır yok ama birkaç parçasını kopardığım var
Klasik müzik mi ? Pop mu ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Ptsi Kas. 08, 2010 5:49 am | |
| İkiside değil Emma Watson mı daha iyi oyuncu Alexandra Daddario mu ? (Nasıl bir soru bu ya? ) | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Ptsi Kas. 08, 2010 6:08 am | |
| Emma Watson daha çok filmde oynadı.Alex de fena diildi hani. ^.^
Sizi en çok etkileyen şahsınıza özel bir şiir yazılması mı yoksa sizi göl kenarında küçük bir piknik yapılması mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Ptsi Kas. 08, 2010 6:11 am | |
| Göl kenarında piknik yaparken şiir okumak şu iki şarkıdan hangisi Buster Poindexter House of Rising Sun Beethowen Moonlight Sonata | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Ptsi Kas. 08, 2010 6:13 am | |
| Bilmiyorum o şarkıları.
Birde ben şarkı sorayım:
Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the Stars mı?
Bruno Mars- Just the Way You Are mı ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Ptsi Kas. 08, 2010 6:15 am | |
| Bruno mars diyeyim (bilmiyasan dinle abiciğim ) Piyano-Bateri hangisi ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Ptsi Kas. 08, 2010 6:17 am | |
| Piyano. * soru 1- Cole neden yine kulübe başlıklarına uğramaz oldu? soru 2- Bir dostunu korumak için ne kadar ileri gidebilirsin? Gerekirse adam öldürebilir misin yoksa pısırıkça kendi canını mı kurtarırsın?... | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Ptsi Kas. 08, 2010 6:17 am | |
| Adam öldürmem. Ama onu oradada bırakmam. Ulvi mi ? Mürsel mi ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Ptsi Kas. 08, 2010 6:29 am | |
| Mürsel. * 'Düşünüyorum, öyleyse varım.' şeklinde düşünenlerden misin yoksa septik misin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Alttaki Üyeye Soru Sor Ptsi Kas. 08, 2010 8:49 am | |
| Yani sence ne ? Ben Athena çocuğuyum biraz düşün bulursun Dark side mı ? Lıght side mı ? | |
|
| |
| Alttaki Üyeye Soru Sor | |
|