| Soru-Cevap Bölümü | |
|
+3Hermia Aigian Cocteau Korael Tydeth Ariavel Lucianna Fackrell 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Soru-Cevap Bölümü Paz Ocak 02, 2011 2:59 am | |
| Malumunuz Yunan mitolojisi bir hayli karışık, bir de yeni seriyle birlikte işin içine Roma mitleri girdi. Mitoloji ve PJO kurgusuyla alakalı her türlü sorunuz için bu başlığı kullanabilirsiniz.
| |
|
| |
Korael Tydeth Ariavel Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Soru-Cevap Bölümü Paz Ocak 02, 2011 3:02 am | |
| 'Küçük Tanrı' kavramını bana tam olarak açıklayabilir misin? Özelliklerimiz, güçlerimiz neler? (ve sitede rolümüz nedir tam olarak?) | |
|
| |
| Konu: Geri: Soru-Cevap Bölümü Paz Ocak 02, 2011 3:28 am | |
| Daha önce sohbet bölümünde falan açıklanmıştı ama, yine de anlatayım... Küçük tanrılar, 1- İki ebeveyni de tanrı-tanrıça olan ama fazla güçlü olmayan, Olimpos şehrinde yaşayan ölümsüzler, 2- Bir zamanlar sıradan bir melez olan ama sonra yaptığı başarılı bir görev sonucu kendisine ölümsüzlük verilen kahramanlar olarak karşımıza çıkmaktalar. Mesela 5. kitapta Percy'ye teklif edilmişti bu tanrılık ama o reddetmişti. Siteye bir gün bir Nike veya Morpheus gelirse, ismi mitlerde geçen ilahi güçler oldukları için, tanrı-tanrıça rütbelerini taşıyacaklar. Ama Luna, Korael veya Lucas tamamen hayal ürünü karakterler olduklarından, site kurgusunda küçük tanrı sayılıyorlar. Küçük tanrıların melezler gibi karmaşık görevleri yok, istedikleri serbestlikle rp yazma özgürlükleri var, sitedeki rolleri de bu kadar. | |
|
| |
Korael Tydeth Ariavel Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Soru-Cevap Bölümü Paz Ocak 02, 2011 3:34 am | |
| Peki Nike için rp puanı kaç olmalı? (90+ yeterli mi yoksa tanrılardaki gibi 100 mü?) | |
|
| |
| Konu: Geri: Soru-Cevap Bölümü Paz Ocak 02, 2011 3:37 am | |
| 100 olmalı çünkü o mitlerde geçen bir tanrıça. | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Soru-Cevap Bölümü Çarş. Ocak 12, 2011 7:04 am | |
| Eriphyle'nin kolyesi tam olarak ne ?? | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Soru-Cevap Bölümü Çarş. Ocak 12, 2011 8:58 am | |
| Kolye Harmonia'nın diye biliyorum. Lanetli ve başına çeşitli felaketler gelmesine neden oluyor. Eriphyle sadece hikayenin bir bölümünde vardı. (Sen araştır yine, ben uzun zaman önce okumuştum bunu pek net hatırlamıyorum.) | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Soru-Cevap Bölümü Salı Ocak 18, 2011 4:38 am | |
| ya 900 sayfalık kitabın tam olarak nerede olduğunu bilemiyorum kaybettim ama bulucam | |
|
| |
Leslie Ashdown Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Soru-Cevap Bölümü C.tesi Şub. 05, 2011 12:09 am | |
| Ya şimdi Pandora yaratılan ilk insan mı? Eğer ondan öncede insanlar varsa Titanların niye hiç tapınakları yok? İnsanlar Titanlardan hoşlanmıyorlar mıydı? | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Soru-Cevap Bölümü Paz Şub. 06, 2011 6:59 am | |
| Pandora'nın kutusunun içinde umut kalıyordu son olarak.Çoğu yerde açıldı yazıyor umut ta dünyaya verildi diyor ama bazılarında umut kutunun içersinde hala yazıyor hangisi doğru? | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Soru-Cevap Bölümü Perş. Şub. 24, 2011 3:04 am | |
| pandora nın kutusu iki kardeşe saklamaları için veriliyor. Ama kardeşlerden birisi merakına yenilip kutuyu açıyor.kutudan tüm kötülükler,tüm hastalıklar, vb. şeyler çıkıyor. ama kutuyu kapattıktan sonra içerde çıkamayan tek şey kalıyor oda umut. | |
|
| |
| Soru-Cevap Bölümü | |
|