Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Amanda ile inanılmaz macera! :D

YazarMesaj
Lara Adams
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Lara Adams

Amanda ile inanılmaz macera! :D Empty
MesajKonu: Amanda ile inanılmaz macera! :D   Amanda ile inanılmaz macera! :D Icon_minitimeCuma Ekim 22, 2010 11:53 pm

Amanda'ya baktım.Kulübede ikimiz kalmıştık.Diğerleri biz uyurken çıkmışlardı.

''Amanda ne yapacağız?''

Bana anlamsızca baktı,

''İnanki bilmiyorum Selly!''

Acaba ne yapmalıydık...Hiç yapmadığımız birşey....Birden aklıma çok güzel bir fikir geldi.

''Amanda!Melez Kampından kaçalım!Burada takılı kalmayız!''

Amanda ayağa kalktı.Ve hayecnla kafasını salladı.Birlikte kıyafetlerimizi değiştirdik ve Pegasus ahırının yolunu tuttuk.En sonunda Pegasus Ahırına gelmiştik.Missy'i bulup okşamaya başladım.Kulağına,

''Missy bana yine yardım etmen gerekiyor edermisin?''

Missy kafasını salladı.Ve Amanda ile buluşup uçmaya başladık.
http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Amanda ile inanılmaz macera! :D   Amanda ile inanılmaz macera! :D Icon_minitimeC.tesi Ekim 23, 2010 12:12 am

''Amanda ne yapacağız?'' dedi Selly. Cidden ne yapacaktık? Bütün gün kulübede oturmayacaktık herhalde. Sıkıntıdan patlamak istemiyordum. ancak ne yapacağımızı da bilmiyordum.
''İnanki bilmiyorum Selly!'' dedim. Bunu sıkkın bir halde söylemiştim. Selly sırıtmaya başladı aklına bir fikir gelmiş olsa gerek. Heyecanla''Amanda!Melez Kampından kaçalım!Burada takılı kalmayız!'' dedi. Aslında kamptan kaçmak istemiyordum. Ancak burada sıkılmakta istemiyordum. Hem biraz heyecan iyi olabilirdi. başımı salladım gülümseyerek. Pegasuslarımızın yanına gittik. Selly'nin pegasusunu ilk kez görüyordum. fazla dikkat çekiciydi. ela gözleri , lila rengi müthiş tüyleri vardı. nasıl olmuştu da onu daha önce fark edememiştim?

Hemen Morgana'nın yanına gittim. Tüylerini okşadıktan sonra biraz küp şekeri verdim. sevinmişe benziyordu.
'' Morgana , bana yardım eder misin?'' dediğimde hemen olumlu cevap verdi. Selly'le göğe yükseldik. Uçuyorduk. Birbirimize bakarak sırıtıyorduk.

Uzun süredir uçuyorduk. Hem biz hemde pegasuslarımız çok yorulmuştu. '' Amanda , ben çok yoruldum. Las Vegas'ta biraz dinlenmeye ne dersin?'' dedi Selly. '' Süper olur.'' dedim gülümseyerek. Hem dinlenmek iyi gelecekti. Hem de Las Vegas'ı görecektim. Ünlü kumar şehri Las Vegas...
Lara Adams
Lara Adams

MesajKonu: Geri: Amanda ile inanılmaz macera! :D   Amanda ile inanılmaz macera! :D Icon_minitimeC.tesi Ekim 23, 2010 1:05 am

Gözümüze çarpan en güzel yerde pegasuslarımızı indirdik.Onları orada bırakıp etrafı gözlemeye başladık.En sonunda gözümüze çarpan bir yere gittik.İçeriye girdiğimizde gözlerimize inanamadık.Çok güzel bir yerdi.Bir kadın gelip bize birşeyler ikam etmeye geldi.

''Yeni ürünümüz Lotus Çiçeğini tatmak istermisiniz?''

İkimizde birer tane lotus çiçeği aldık.Ben bunu biryerde hatırlıyordum.Doğruya Bu kurabiyeler bizi burada daha uzun sürede tutacaktı.Amanda'ya baktım.Tam çiçeği ağzına atacaktı ki eline vurdum.Bana ne oldu derecesinde baktı.

''Bu kurabiyeleri yiyemeyiz Amanda!''

Sinirlenmişcesine bana baktı.Gözlerimle ona baktım.Ve elinden kurabiyeyi aldım.Ağzıma atıyormuş gibi yaptım ve yere attım.Üstündede zıplayıp iyice parçaladım.Amanda bana çok kötü bakıyordu.Ou takmayıp anlatmaya başladım.

''Bunları yersek ömür boyu burda kalabiliriz!''
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Amanda ile inanılmaz macera! :D   Amanda ile inanılmaz macera! :D Icon_minitimeC.tesi Ekim 23, 2010 1:21 am

Yumuşak bir inişten sonra gözümüze çarpan en güzel yere girmeye karar verdik. Bir süre etrafımıza bakındıktan sonra güzel bir yer görmüştüm. Fazla gösterişli bir yer. Biz Afrodit kızlarına göre bir yer olsa gerek diye düşünmüştüm. Çünkü burası gerçekten fazla güzeldi.İçeri girdiğimizde hoş bir kadın bize gelerek bir şey ikram etti.
''Yeni ürünümüz Lotus Çiçeğini tatmak istermisiniz?'' dedi. Görünümü çok hoştu. Birer tane aldık. Bu görüntü karşısında dayanamayarak çiçeği ağzıma götürüyordum ki Selly elime vurdu. ''Bu kurabiyeleri yiyemeyiz Amanda!''dedi. Biraz sinirlenmiştim. Neden yiyemeyecektik ki? Sonuçta eğlenmek için gelmiştik. Bir şeyler atıştırmamız iyi gelebilirdi. Selly kurabiyeyi ezmeye başladı. Ah! Tanrıçam ne yapıyordu bu böyle?
''Bunları yersek ömür boyu burda kalabiliriz!''dedi. Çok şaşırmıştım. Burada ömür boyu kalmak iğrenç bir şeydi. Burası güzel olabilirdi. Ama kardeşlerimden , annemden , kamptan uzak kalmak kötüydü. Hala şaşkınlığımı üzerimden atamamıştım. Selly'e dönerek '' Nasıl yani ? Tanrıçam biz neredeyiz!?'' dedim. Biraz korkmuştum. Bu insanlar kötü niyetlimiydi. Kurabiyenin içinde ne vardı?
Lara Adams
Lara Adams

MesajKonu: Geri: Amanda ile inanılmaz macera! :D   Amanda ile inanılmaz macera! :D Icon_minitimeC.tesi Ekim 23, 2010 1:41 am

Amand'ya dikkatlice baktım.

''Eskleri hatırla Amanda,eskileri!''

Anlamamış gibi bana bakıyordu.Emin olun şanslı tarafıma denk gelmişti.Ama tabi Amanda'da haklıydı.Kampa daha yeni gelmişti.Ve birçok şey kapmıştı.Ama herşeyide öğrenecek değildi.

''Anlamadın değil mi?''

Diye sordum.Kafasını salladı.Derin bir ç çektim.Ve anlatmaya koyuldum.Anlattığımda çok şaşırmıştı.Bir kenarda otururken bir kadın daha geldi.

''Lotus çiçeği?''

Amanda sert bir biçimde kadına baktı.Daha sonra sertliğini bozmadan,

'Hayır!''

Diye bağırdı.Ne yapıyordu.Bu böyle uykusu başına vurmuş olmlıydı.Amanda'nın tekrar eline vurdum.Ve kulağına fısıldadım.

''Bir tane alalım dikkat çekmeyelim!''

Amanda kafasını salladı ve birer tane lotus çiçeği aldık.Kadın gidince etrafa baktık kimsenin bize bakmadığını emin olunca lotus çiçeklerini yere atıp iyice ezdik.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Amanda ile inanılmaz macera! :D   Amanda ile inanılmaz macera! :D Icon_minitimeC.tesi Ekim 23, 2010 2:04 am

''Eskleri hatırla Amanda,eskileri!'' dedi Selly. Ama hatırlamıyordum ki. Eski de ne vardı? Eskiden hatırladım tek şey babam , Drays ve Amy'di. Zaten kampa geleli çok az olmuştu. Sonra beni anlamış gibi bakarak ''Anlamadın değil mi?'' dedi. Anlamamıştım. Ne anlamam gerektiğini de bilmiyordum. Başımı salladım. Selly ilk önce iç geçirse de sonra anlatmaya başladı. Selly'n anlatması bitince içimde büyük bir öfke birikmişti. Nasıl böyle bir şey yaparladı?
Nasıl insanları zorla burada ömür boyu yaşamaya mahkum edebilirlerdi? Şaşkınlığımı ve öfkemi bastırmak için derin derin nefes alıyordum.Bir kadın yanımıza gelerek''Lotus çiçeği?'' diye sordu. Tanrım bunlar resmen dolandırıcıydı. Hepsi kötüydü. Kadına sert bir bakış attıktan sonra '' Hayır!'' dedim. sesim yüksek çıkmıştı. Selly koluma vurunca kendime geldim. Bağırmamam gerekiyordu. Dikkat çekmemeliydik. Birden aklıma kötü kötü şeyler geldi. Ben nasıl bağırmıştım o kadına? Bize zorla yedirdiklerini düşürken iyice korktuğumu hissettim.

''Bir tane alalım dikkat çekmeyelim!''dedi Selly. Haklıydı , hemde çok. Ben neden onun kadar zeki değildim ? Niye bunu daha önce düşünememiştim?

Kadın yanımızdan ayrıldıktan son Lotus çiçeklerini ezdik. Burası uyumak için güvenilir bir yer miydi? Sanırım hayır. Ama bu konuları bilmiyordum. Bunu Selly'e sormaya karar verdim.

'' Burası uyumak için güvenilir bir yer değil gibi?''dedim. Korkunun yanında içimi bir ürperti almıştı.Aynı zamanda üşümeye de başlamıştım.

Lara Adams
Lara Adams

MesajKonu: Geri: Amanda ile inanılmaz macera! :D   Amanda ile inanılmaz macera! :D Icon_minitimeC.tesi Ekim 23, 2010 2:13 am

''Katılıyorum kardeşim!''

Dedim.Ve Amanda'nın elini tuttum.Tam kapıdan çıkacaktık ki bir adam arkamızdan seslendi.

''Buraya geldiğiniz için teşekkür eder ve bu Lotus Çiçekleerini size ikram etmek isterim!''
Adam bir kutu Lotus Çiçeğini bize verdi.Ve içinden bir tane çıkararak bana yedirmeye çalıştı.En sonunda elini yakaladım ve,

''Sağolun bizde yolda yemek isteriz!''

Adam hayır şeklinde kafasını salladı ve bir bayan çağırdı.Bayanda eline bir Lotus Çiçeği aldı ve Amanda'ya yedirmeye çalıştı.Başımıza büyük bir dert almıştık!sonunda dayanamayıp adama tokat attım.Bir kutu Lotus Çiçeği yere düşmüştü.Amanda'nın elinden tutup kçamaya çalıştık.Kapıdan tam çıktık.Nasıl olur daha gece olmalıydı.Ama sabah olmuştu! Pegasuslarımız hayla bizi bekliyorlardı.Üstlerine çıkıp uçtuk.Adam ise arkamızdan koşup bize bağırmaya başladı.

''Hey! Lotus Çiçeği yemelisiniz!''
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Amanda ile inanılmaz macera! :D   Amanda ile inanılmaz macera! :D Icon_minitimeC.tesi Ekim 23, 2010 10:21 am

''Katılıyorum kardeşim!'' dedi Selly. Elimden tutarak kapıya doğru hızlı adımlarla ilerliyorduk. O sırada bir adam bize doğru yaklaşarak ''Buraya geldiğiniz için teşekkür eder ve bu Lotus Çiçekleerini size ikram etmek isterim!''dedi. Elinde kocaman bir paket vardı. İçinden bir tane alarak Selly'e yedirmeye çalıştı. Selly elini tutarak ''Sağolun bizde yolda yemek isteriz!'' dedi. Ancak adam kolay pes edeceğe benzemiyordu. Selly'le koşmaya başladık.
Arkamızdan ayak sesleri geliyordu. Ancak arkamıza hiç bakmadan pegasuslarımıza bindiğimiz gibi uçmaya başladık.

''Hey! Lotus Çiçeği yemelisiniz!''diyordu adam. Sırtımdaki yay ve okumu aldım. önce adamı hedef almıştım , ancak kaçıyorduk nasılsa bir sorun yoktu. O adamı vurmam beni de onlardan biri haline getirirdi. Bende onlar gibi kötü olurdum. Önce adam dehşet gözlerle bize baktı. Okumu gördüğü halde yerinden oynamıyordu. Hala bağırmaya devam edince korkmasını istedim. '' Morgana , biraz daha alçalabilir miyiz?'' dedim. Pegasusum dediğime hemen itaat ederek biraz daha alçaldı. Adam iyice korkmuşa benziyordu. Hedefim hala adam üzerindeydi. Bir anda hedefimi elindeki pakete doğrulttum. Adam ne olduğunu anlamdan okum paketin tam ortasında isabet edince korkarak içeriye doğru koşturmaya başladı.
'' Çok iyi iş çıkardın kızım. Şimdi devam edebiliriz.'' dedim gülerek. Selly'le bakışarak kahkaha atıyorduk. Aradığımız biraz heyecandı değil mi?
Biz biraz fazlasını yaşamıştık. Bu kamptaki ilk maceram buydu....

( Kardeşim rp burada bitsin mi? yoksa devam etmek ister misin:) )

Amanda ile inanılmaz macera! :D
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Amanda Sylise
» Amanda Sylise....
» Amanda'nın hediyeleri
» Amanda için
» Amanda Sylise