| Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" | |
|
+27Kathie Mitchiel Davies Elyse Harmonie Wideen Nina Sayers Philomela Morgenstern Feodora H. Barthelas L. Rina Franke Caroline Klein Anastasia Ivanov Pearl Chérie Dior Clara Thompson Claudia Cohen C. Scarlett Stanislaus Lily Evelyn von Dorff Lucifer J. Morgenstern Nicholas C. Feidlimid Adyali Beckett Alyssa Lauren Franke Terra M. Winchester Liliana Caprice von Dorff David Tyler Athena Kaylee Murphy Andrea Grace Harvey Alicia Roxanne Wideen Leonard L. Carter Cassandra Masen Maja Hallestrøm 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 6:55 am | |
| Teşekkür ederim, şu ağzını vampir gibi açtığı pozunu pek sevmezdim zaten de, onun dışında takım çok güzel olmuş *-* | |
|
| |
Kaylee Murphy Nemesis'in Çocuğu
| |
| |
Pearl Chérie Dior Amphitrite'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 10:54 am | |
| Ünlü ismi: Kim Noorda Özellikle istediğiniz fotoğraflar (varsa, uyumlu olmaları tercih edilir): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Üzerine yazılacaklar:Sadece adım Özellikle istenilenler: Swan ya da Lady yazılabilir bir köşeye. | |
|
| |
Anastasia Ivanov Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 12:25 pm | |
| Ünlü ismi: Ana Beatriz Barros Özellikle istediğiniz fotoğraflar (varsa, uyumlu olmaları tercih edilir): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Üzerine yazılacaklar: Sadece adım yazsın, soyadıma gerek yok. Bir de Daughter of Athena yazarsa sevinirim. Mor tonlarında, resimlerle uyumlu olmasını istiyorum. Özellikle istenilenler: Bir baykuş figürü olabilir köşede, Athena'nın simgesi olduğundan.
En son Anastasia Ivanov tarafından Ptsi Ağus. 15, 2011 2:36 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Caroline Klein Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 12:33 pm | |
| Ünlü ismi: Edita Vilkeviciute Özellikle istediğiniz fotoğraflar (varsa, uyumlu olmaları tercih edilir): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Üzerine yazılacaklar: Sadece adım ve Daughter of Hades yazsın. Özellikle istenilenler: Köşede kuru kafa simgesi olabilir. | |
|
| |
L. Rina Franke Melez Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 9:04 pm | |
| Bende Apple Martin'li bir takım alayım. Ama küçüklük fotoğrafları olsa ve annemin -Magdalena Frackowiak- resmi de olsa süper olur. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son L. Rina Franke tarafından Paz Ağus. 14, 2011 11:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Feodora H. Barthelas Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 10:45 pm | |
| *Miranda Kerr *http://mirandakerrfan.net/ ama sende bulabilirsin bu resimler dışında *Klasik şeyler *Yok | |
|
| |
Alyssa Lauren Franke Hades'in Çocuğu
| |
| |
Philomela Morgenstern Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Ptsi Ağus. 15, 2011 12:06 am | |
| Ovmaygaş Gülseeen. :O Ben de Satellite'a bir tane alabilir miyim, Satellite Morgan'dır, Artemis avcısıdır, Chelsea Staub'tur. He bir de uzun salı hallerinden olursa ayrı bihoş olur da pek şart değil, hangisini uydurabilirsen. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Maja Hallestrøm Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Ptsi Ağus. 15, 2011 1:43 am | |
| Kaylee, beğendiysen ne mutlu bana. ^^ Clara, bence Jen inanılmaz tatlı orada. İstekleri beşer beşer alıyordum aslında, bu kadar başvuru görünce şok oldum. Neyse,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Nina Sayers Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Ptsi Ağus. 15, 2011 1:51 am | |
| Ünlü ismi: Natalie Portman Özellikle istediğiniz fotoğraflar (varsa, uyumlu olmaları tercih edilir): Fark etmez. İstediğin fotoğrafları kullanabilirsin. Üzerine yazılacaklar: Abella Monique, daughter of İris. Özellikle istenilenler: - Yaparsan çok sevinirim. | |
|
| |
Maja Hallestrøm Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Ptsi Ağus. 15, 2011 2:31 am | |
| | |
|
| |
Elyse Harmonie Wideen Hermes'in Çocuğu
| |
| |
Kathie Mitchiel Davies Artemis Avcısı/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Ptsi Ağus. 15, 2011 3:03 am | |
| Kathie için: - Julia Saner - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ü - Adım ve Hunter of Artemis
Scarlett için: - Gisele Bündchen. - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Scarlett Hailey ve Daughter of Amphitrite | |
|
| |
Luna Harrods Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Ptsi Ağus. 15, 2011 3:09 am | |
| Luna için;
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Adım ve Daughter of Poseidon
Mavi tonlarında olması tercihimdir.
Evelynn için;
Evelynn ve Daughter of Iris
En son Luna Harrods tarafından Ptsi Ağus. 15, 2011 4:41 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| |
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Ptsi Ağus. 15, 2011 4:10 am | |
| Lena H. Bryce
Emma Roberts
Adım, Hunter of Artemis ve Daughter of Poseidon yazsın. Şimdiden teşekkürler. | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| |
| |
Hestia Tanrıça/Karakter Koordinatörü
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Ptsi Ağus. 15, 2011 5:30 am | |
| Hestia
Cameron Diaz
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] = Gülümseyen fotğrafları tercihimdir
Üzerinde Hestia, Goddess of Sacred Fire yazabilir.
Kırmızımzı ya da kahvemsi tonlarda olabilir ama gerekli değil. | |
|
| |
| Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" | |
|