| Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" | |
|
+27Kathie Mitchiel Davies Elyse Harmonie Wideen Nina Sayers Philomela Morgenstern Feodora H. Barthelas L. Rina Franke Caroline Klein Anastasia Ivanov Pearl Chérie Dior Clara Thompson Claudia Cohen C. Scarlett Stanislaus Lily Evelyn von Dorff Lucifer J. Morgenstern Nicholas C. Feidlimid Adyali Beckett Alyssa Lauren Franke Terra M. Winchester Liliana Caprice von Dorff David Tyler Athena Kaylee Murphy Andrea Grace Harvey Alicia Roxanne Wideen Leonard L. Carter Cassandra Masen Maja Hallestrøm 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Maja Hallestrøm Demeter'in Çocuğu
| Konu: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 1:48 am | |
| - en yeniler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ya da galeri vereyim, özellikle istediğiniz bir model falan filan varsa: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kod:
-
Ünlü ismi: Özellikle istediğiniz fotoğraflar (varsa, uyumlu olmaları tercih edilir): Üzerine yazılacaklar: Özellikle istenilenler: Beş kişi kuralım var bir de. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 1:55 am | |
| &Eva Green. &[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] &Daughter of Death and Spring. &Yok, teşekkürler şimdiden.^^ | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 2:02 am | |
| - Ben Barnes. - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Leonard L. Carter ve Son of Zeus. - Yok, şimdiden teşekkürler. | |
|
| |
Alicia Roxanne Wideen Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 2:13 am | |
| Ünlü ismi: Lily Donaldson Özellikle istediğiniz fotoğraflar (varsa, uyumlu olmaları tercih edilir): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Üzerine yazılacaklar: Alicia Roxanne Wideen ve Daughter of Demeter Özellikle istenilenler: Yok, şimdiden teşekkür ederim. | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| |
| |
Kaylee Murphy Nemesis'in Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 2:25 am | |
| -Astrid Berges Frisbey. - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kaylee Murphy ve Daughter of Nemesis. - Rütbemle uyumlu bir takım olursa sevinirim ama çok da önemli değil. | |
|
| |
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 3:12 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kötü oldu, farkındayım. İsterseniz farklı shootlarla denerim. İki istek daha gelebilir. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 3:15 am | |
| ~Melina Kanakaredes. ~Yok. ~Athena, Goddes of Wisdom. ~Krem rengi veya mor tonlarında olursa sevinirim, fazla bir önemi de yok.
Teşekkürler şimdiden. | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 3:25 am | |
| | |
|
| |
Liliana Caprice von Dorff Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 3:31 am | |
| İkinci karakterim için başvuru yapıyorum. -Bar Rafaeli [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Burayı kullanabilirsin.Ama kesin burayı kullan demiyorum.İstersen farklı bir yerden yaparsın.) -Candy Blackwide ve Daughter of Nemesis -Mor ve gül pembesi tonlarda olabilir. Şimdiden ço...ok teşekkürler tatlım. Çok güzel yapıcağına eminim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 4:10 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Alicia, istediğin fotoğraflardan olmadı, başka shoot istersen söylemen yeterli. Andrea, olmadı gibi, istersen tekrar denerim.
Bir istek daha alabilirim. | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 4:17 am | |
| Ünlü ismi: Roxane Mesquida Özellikle istediğiniz fotoğraflar (varsa, uyumlu olmaları tercih edilir): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Üzerine yazılacaklar: Gwen Lilith Krawler Özellikle istenilenler: Biraz karanlık bir takım olması. Gwen Nyks'in kızı da.
En son Terra M. Winchester tarafından Paz Ağus. 14, 2011 4:50 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 4:44 am | |
| | |
|
| |
Alicia Roxanne Wideen Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 4:50 am | |
| Çok teşekkürler, hemen kullanıyorum. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 4:58 am | |
| Çok teşekkürleer, harika olmuş, görmemiştim hemen kullanıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 5:03 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Düzgün fotoğraflar bulamadığımdan olmadı, sen beğendiklerini at bence.
Ayrıca beğenmenize sevindim, ne demek. ^^
Dört istek daha alıyorum an itibariyle. | |
|
| |
Liliana Caprice von Dorff Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 5:06 am | |
| Hayır tatlım beğendim. Zaten ünlüde yeni benim için bir dahakine fotoğrafları seçerek gönderirim. Hemen kullanıcam. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 5:07 am | |
| - Terra M. Winchester demiş ki:
- Ünlü ismi: Roxane Mesquida
Özellikle istediğiniz fotoğraflar (varsa, uyumlu olmaları tercih edilir): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Üzerine yazılacaklar: Gwen Lilith Krawler Özellikle istenilenler: Biraz karanlık bir takım olması. Gwen Nyks'in kızı da. Verdiğim linkte güzel fotolar bulabilirsin. O siyha elbiseli fotolardan kullan. | |
|
| |
Alyssa Lauren Franke Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 5:09 am | |
| Alyssa Lauren Franke Ünlü ismi:Magdalena Fracwaik Özellikle istediğiniz fotoğraflar (varsa, uyumlu olmaları tercih edilir): Cıık yok. Üzerine yazılacaklar:İsmim. Özellikle istenilenler:Kırmızı rengi ağırlıkta olursa süper olur. =) ~Zellana L. Tyler Ünlü ismi:Olga Maliouk Özellikle istediğiniz fotoğraflar (varsa, uyumlu olmaları tercih edilir):- Üzerine yazılacaklar:İsmim vs. Özellikle istenilenler:Çiçekli , böcekli olursa süper olur | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 5:13 am | |
| Clara Thompson'a. İmzaya ismini ve Daughter of Cupid and Iris yazarsan sevinirim. *-* [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Nicholas C. Feidlimid Thanatos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 5:14 am | |
| - Francisco Lachowski. - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Nicholas C. Feidlimid, Son of Death falan. - Yok, şimdiden teşekkürler. | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 5:51 am | |
| Çok beğendim, özellikle Claudia'nın takımına bayıldım. Çok teşekkürler. | |
|
| |
Lucifer J. Morgenstern Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 5:56 am | |
| Ünlü ismi: Josh Harnett Özellikle istediğiniz fotoğraflar (varsa, uyumlu olmaları tercih edilir): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu linkdeki 1,2,3. ve 12,13,14 ve 15. resim tercihim ^^ Üzerine yazılacaklar: Son of Hades ve Lucifer J. Morgenstern. The Prince Of Underworld ^^ Özellikle istenilenler:* | |
|
| |
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 6:02 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İki istek daha gelebilir.
Beğenmene sevindim. ^^ | |
|
| |
Lily Evelyn von Dorff Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 6:05 am | |
| Ünlü ismi: Carla Ossa. Özellikle istediğiniz fotoğraflar (varsa, uyumlu olmaları tercih edilir): Yapabilirsen bunlardan, ama bunlar olmazsa da sorun değil.^^ [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. Üzerine yazılacaklar: Adım yeterli. Özellikle istenilenler: Açık tonlar kullanırsan iyi olur. | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 6:07 am | |
| Ünlü ismi: Lane F. Özellikle istediğiniz fotoğraflar (varsa, uyumlu olmaları tercih edilir): özellikle istediğim yok. Üzerine yazılacaklar: Adım yazsa yeter Özellikle istenilenler: Kafana göre estirebilirsin asdfgh | |
|
| |
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 6:08 am | |
| Şu anda güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum valla. Lütfen benim için yaptığın takımdaki Terra ismini silip Gwen yazar mısın? Benim ünlüm Roxane değil ki! Gwen için istemiştim takımı. Yoksa beğendim yani. | |
|
| |
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 6:26 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tam bir gerizekalı olduğumu kanıtladım, özür dilerim. Umarım düzgün damgalayabilmişimdir, silmek epey uğraştırdı.
Bir istek daha alabilirim. | |
|
| |
Claudia Cohen Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 6:29 am | |
| Ben bir de Elyse için takım isteyecektim gdfjh.
* Frida Gustavsson. * [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] * Harmonie ve thief of Hermes. * Zevkine güveniyorum, şimdiden teşekkürler. | |
|
| |
| Konu: Geri: Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" Paz Ağus. 14, 2011 6:45 am | |
| Evet, doğru damgalamışsın. Tşk ederim. Hemen kullanıyorum. | |
|
| |
| Despite words in my head, scream: "Are we havin' fun yet?" | |
|