| Bu Taraf da Lady'nin* | |
|
+21Scarlett Star Georgina Orwell Analena Veta Gotzone C. Scarlett Stanislaus Isabelle Coco Franke Adyali Beckett Chelsea Cocteau-Evans Lucifer J. Morgenstern Helen Grace Burton Kathie Mitchiel Davies Feodora H. Barthelas Ashley Everdeen Mathias Joseph Phelan Anastasia Ivanov Aredhel Clementé Susanne Lois Circova Philomela Morgenstern Theodor Aquila Helen Stanislaus Carmen Gabriel Boudicca Lieselotte Qwin 25 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lieselotte Qwin Nemesis'in Çocuğu
| |
| |
Carmen Gabriel Boudicca Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Çarş. Ağus. 03, 2011 9:14 pm | |
| Amy Adams [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]*Takim Üzerinde Carmen Gabriel Boudicca yazsın.Küçük harflerle Daughter of Ares altına *Nasıl bir şey istiyorsunuz? Renk tonları bilemiyorum. Tatlı ve şık olsun.Cıvıl cıvıl olsun. Boyutlarını kafana göre ayarlıyabilirisn. Bir de diğer hesabım için yapabilirsen sevinirim. Jennifer Connelly ~ [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Susanne Lois Circova- Daughter of Thanatos(küçük harflerle)
Boyutunu tarzını sana bıraktım.Renk :Rütbe rengimle uyumlu olsun-Rütbe kırmızı-.
En son Carmen Gabriel Boudicca tarafından Perş. Ağus. 04, 2011 1:17 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Helen Stanislaus Melez Çocuğu
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Çarş. Ağus. 03, 2011 10:21 pm | |
| *Ünlünüz ve galerisi! : Suri Cruize[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
annemin : Emily Didonato : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] *İstediğiniz! -Takım, icon, kulübe imzası.. : takım ve annemle bir imza. *İmza istiyorsanız, üzerinde yer alacak metin! : Helen Stanislaus. *Nasıl bir şey istiyorsunuz? -Renk tonları, modeli, boyutu : sana kalmış.
En son Helen Stanislaus tarafından Perş. Ağus. 04, 2011 11:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| |
| |
Philomela Morgenstern Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Çarş. Ağus. 03, 2011 11:38 pm | |
| Ashley Greene, [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Takım. Philomela + Daughter Of Hades. Soyadı yazmazsa hoş olur. Rütbe rengimle uyumlu olursa sevinirim. Bir de uzun saçlı hallerinden. Ve bir de Stephanjığımla benim için sevgili imzası. O da Gaspard Ulliel kullanıyor, [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Üzerinde işte adlarımız bir de aşkla ilgili şeffafımsı sözler olabilir. Çoook teşekkür ederiiim.
En son Philomela Carter tarafından Perş. Ağus. 04, 2011 12:47 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Susanne Lois Circova Thanatos'un Çocuğu
| |
| |
Aredhel Clementé Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Çarş. Ağus. 03, 2011 11:50 pm | |
| *jenna-dewan.us'a girersen, oradan gallerisi var, oradan bulabilirsin. Link gönderemiyorum da yeni açtığım için bu karakteri. *Takım. *İmzanın üzerinde ismim ve Daughter of Boreas yazabilir. *Takım rengi falan farketmez, rütbemle uyumlu bir şey olabilir. Ya da toz mavi tonlarının ağırlıklı olduğu bir şey falan. Jenna'nın siyah veya kahverengi saçlı halleri tercihimdir.
En son Aredhel Clementé tarafından Çarş. Ağus. 03, 2011 11:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Anastasia Ivanov Athena'nın Çocuğu
| |
| |
Mathias Joseph Phelan Hermes'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Perş. Ağus. 04, 2011 6:08 am | |
| *Kellan Lutz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] *Takım. *Mathias Joseph Phelan. *Rütbemle uyumlu olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler. | |
|
| |
Ashley Everdeen Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Perş. Ağus. 04, 2011 6:22 am | |
| *Marloes Horst *Takım. *Ashley Everdeen *Boyutu sana kalmış, rütbe rengimle uyumlu bir şeyler olursa sevinirim. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Feodora H. Barthelas Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Perş. Ağus. 04, 2011 7:08 am | |
| - - miranda kerr:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Takım -Feodora H. Barthelas yazsın başka bir şey istemem -renk tonu önemsiz bej olursa bekli daha iyi olur ama sen neyi uygun görürsen. - - amanda seyfried:
-Takım -Hermia Aigian Cocteau yazsa yeterli -Kulübe rengimde olsa fena olmaz Şimdiden teşekkürler… | |
|
| |
Kathie Mitchiel Davies Artemis Avcısı/Parti Organizatörü
| |
| |
| |
| |
Susanne Lois Circova Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Perş. Ağus. 04, 2011 9:27 am | |
| Teşekkür ederim çok beğendim. Hemen kullanacağım | |
|
| |
Carmen Gabriel Boudicca Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Cuma Ağus. 05, 2011 3:05 am | |
| Cok tesekkurler bayildim. | |
|
| |
Helen Grace Burton Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Cuma Ağus. 05, 2011 4:43 am | |
| *Ünlünüz ve galerisi: Blake Lively [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]*İstediğiniz: Takım *İsmim ve Daughter Of Athena yazması yeterlidir. *Nasıl bir şey istiyorsunuz? -Renk tonları resimdekilerle aynı olabilir. Artıdan bir renk istemiyorum. Doğal olsun yeter Artıdan pembe tişortleri beğenmedim onları kullanmazsan sevinirim Şimdiden teşekkürler. | |
|
| |
Lucifer J. Morgenstern Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Cuma Ağus. 05, 2011 5:06 am | |
|
En son Lucifer J. Morgenstern tarafından Ptsi Ağus. 08, 2011 11:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Cuma Ağus. 05, 2011 1:21 pm | |
| Helen isteklerini bugün denedim ama beceriksizliğim tuttu, yapamadım. Bir dahaki ps açışımda senden başlayacağım. Ozan, avatar resminin küçüklüğünü artık görmezden gel, ben o büyük DJ'im ya. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]{https://2img.net/h/oi56.tinypic.com/n5sh8z.png}[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]{https://2img.net/h/oi53.tinypic.com/eqpod0.png}İlkin, beğenirsin umarım, aralar vererek 2 saatte hazırladım. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]{https://2img.net/h/oi53.tinypic.com/15rze3s.png}[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]{https://2img.net/h/oi53.tinypic.com/f02iw3.png}İkiiz. Biliyorum pek beceremedim, kusura bakma. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]{https://2img.net/h/oi52.tinypic.com/2h5obgo.png}[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]{https://2img.net/h/oi52.tinypic.com/302xmow.png} | |
|
| |
Chelsea Cocteau-Evans Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Cuma Ağus. 05, 2011 10:14 pm | |
| # [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]#Chelsea Cocteau-Evans #Takım #Kulübe rengimle uyumlu olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler. | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Cuma Ağus. 05, 2011 10:35 pm | |
| Hiçbir şeyi görmezden gelmeme gerek yok bence, çünkü çok güzel olmuş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ellerine sağlık | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* C.tesi Ağus. 06, 2011 1:04 am | |
| Harika olmuş ikiz! Aredhel bayılmış takımına ya! | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Paz Ağus. 07, 2011 5:48 am | |
| Şimdiii, ben Poseidon kulübesi için kardeş imzası ve kendime takım isteyeceğim zahmet olmazsa Kardeş imzası için, - Rose Denise Harris - Alessandra Ambrosio [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]- Cornelia Fackrell - Doutzen Kroes [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]- Isabelle Coco Franke - Rosie Huntington Whiteley [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]- Katherine M. von Dorff - Candice Swanepoel [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]- Luna Harrods - Emily Di Donato [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]- Rafael Luther - Lucas Till [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]- April Diana Lanchester - Brittany Snow [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]- Daphne Monroe - Zeynep Arı. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]- Riodon Quotzé - Ryan Phillippe [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]- Anita Kendra Roberts - Skyler Samuels [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]*Poseidon kulübesinin renklerinde ve birbirine uyumlu resimlerden olursa seviniriz. Takım için, * [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]*Resimlerde kullanılan tonlar hoşuma gitti. Ona yakın bir şey olabilir, toz mavi de olabilir aralarında rütbemle uyumlu. Şimdiden teşekkürler | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| |
| |
Analena Veta Gotzone Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Ptsi Ağus. 08, 2011 11:40 am | |
| Bende alabilir miyim bir tane. Lauren Conrad'lı yeni olduğum için lin atamıyorum laurenconradfan.org album 7 yada album 433 yaz google'a çıkar Teşekkürler (: | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Salı Ağus. 09, 2011 3:10 am | |
| Bana bir takım hazırlar mısın? Galeri: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Terra M. Winchester'a da bir takım hazırlayabilirsen memnun olurum. Galeri: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Scarlett Star Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Çarş. Ağus. 10, 2011 8:40 am | |
| Jimena Navarrete [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
*Takım üzerinde Scarlett Star altına küçük harflerle Daughter of Ares yazsın.
*Renk tonlarını kulübe rengimle uyumlu olsun...
Şimdiden teşekkürler...
| |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* C.tesi Ağus. 13, 2011 1:22 am | |
| Alaraa süpersin seeen. Phil'e girdiğim an kullanacağım süpersin harikasın çok teşekkürleeer. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Stephan F. Canner Ares'in Çocuğu
| |
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Bu Taraf da Lady'nin* Paz Ağus. 14, 2011 9:26 am | |
| Merhaba Alara. Ps konusunda çok yeteneklisin. Senden uygunsan İris kulübesi için imza ya da gif rica edecektim. İris- Scarlett Johanson Abella Monique- Natalie Portman Evelynn Van der Bilt - Rachel Bilson Karen Van der Bilt- Isabel Lucas Sienna V. Wideen- Kristen Stewart Thomas Gwen-Josh Hutcherson | |
|
| |
Nina Sayers Küçük Tanrıça
| |
| |
| Bu Taraf da Lady'nin* | |
|