| Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. | |
|
+34Sofiono Aredhel Clementé Martin Tudor Elyse Harmonie Wideen Athena Elena Chantelle Mellark Clara Thompson Anastasia Ivanov Feodora H. Barthelas Ayleyda Laurana Falls Theodor Aquila Tristan Micah Addison Myron Severus Ellwood Pearl Chérie Dior Lieselotte Qwin Drake Tyrell Stanislaus Robert Harris Leonard L. Carter Caroline Klein Daisy Lenore Fackrell Marcus L. Stanislaus Chelsea Cocteau-Evans Adreanna B. von Dorff Lucianna Fackrell Allen Jacques Harth Anita S. de Luca Katherine M. von Dorff Adyali Beckett Abella Monique Nicholas C. Feidlimid Rose Denise Harris Alexandra Galibina Lucifer J. Morgenstern Myra 38 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 4:27 am | |
| | |
|
| |
Abella Monique İris'in Çocuğu
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 4:32 am | |
| Evet evet. Lucifer ve Adya. Çok yakışıyorlar ya. -İntikam! - | |
|
| |
Lucifer J. Morgenstern Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 4:33 am | |
| | |
|
| |
Adreanna B. von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 4:35 am | |
| Katılmaktayım. Çok hoş olur.~ Lucifer&Adya | |
|
| |
Myra Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 4:39 am | |
| Aslında bence de, Rose'un tespitine yüzde yüz katılıyoruum. Hatta en başta ben Mana'yı Lucas'a ayarlayacaktım ama o karakterler olmuyorsa bu karakterler çokoş benceee. Öyle deme Lucy'm, buluruz sana da birilerini dert değil yani senin gibi güzel, zeki bir kız erkeksiz kalmamalı bence. k5 Allen sen uslu otur bakayım! | |
|
| |
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 4:41 am | |
| olmaz ^^ İllayda bugün kalbimi kırdı o yüzden partnerim olma onurunu ona vermeyeceğim | |
|
| |
Myra Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 4:44 am | |
| Msn'de diyordu ki, çok kötü yaptım özür dilesem mi falan ve bu konuda ciddiyim. Gönlünü almam lazım diyip bişeyler söylüyordu. k5 | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 4:46 am | |
| Evet evet diyordu bunları. Bence de çok yakışırsınız siz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 4:54 am | |
| yalnız farkettiniz mi bilmiyorum ama adyali 27 yaşında ve çocuğu var -.- | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 4:58 am | |
| yok ya ben damlayı yeniden yarim yapıcam duydun mu damla ? asdghjk | |
|
| |
Chelsea Cocteau-Evans Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 5:03 am | |
| Leo'yu bana ayarlasanıza. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 5:15 am | |
| Yalnız Leo von Dorff çok taş çocuk. Genç kızlar, kaçırmayın derim. Lucifer, benim Adya'm 55 yaşına da gelse senden daha taş olacağı için, yaş farkı bir sorun olmaz. Bence de yakışıyorsunuz siz. (Karanlık taraftan selamlar!) Myra yok. Ben o aciz ırkla tüm ilişkimi kesiyorum artık. Sizin Artemis kulübesi için hazırladığım feminist imzalardan da kullanmaya başlayacağım. Yaktın beni Martin oof of. | |
|
| |
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 5:19 am | |
| Leo von Dorff çok taş acaba beni kabul eder mi? Her şekilde kabul eder mi acaba? | |
|
| |
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 5:26 am | |
| Bilemiyorum... Yani başkası olsa kaçırmaz seni ama Leo işte biraz, nasıl desem ı-ıh, ya işte o süper biri. Öyle sana bana bakmaz bence. | |
|
| |
Abella Monique İris'in Çocuğu
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 5:30 am | |
| Ahaha Luce. Siz yapın şu Adya ve Lucifer' ı. Hem benim olayın üstünden sayfa falan geçsin. Seviyorum sizi. :* | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 5:35 am | |
| Amaa amaa Leo'daki karizma hiçbir erkekte yok. Ben onsuz ne yaparım ki! Kendimi intihar ederim. | |
|
| |
Myra Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 5:41 am | |
| Aslında bir kere daha Leo'yu denemiştik ama olmamıştı. Ay geçmişi hatırladım ve titredim şimdi. :/ Ama bu sefer kabul eder heralde, umarım. Leo von Dorff & Chelsea Cocteau-Evans
Lucy'm aslında senin için de aklımda biri var da tek sorun partneri olması sdlfjlsdf. Neyse ben sana bulucam. Ve sırada yeni yakıştırdıklarııım. Caroline Klein & Nicholas C. Feidlimid Daphne Monroe & Aidan Scott T. D. Black
En son Myra tarafından Ptsi Ağus. 01, 2011 5:45 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 5:41 am | |
| katılıyorum kanka oha chels beni tınlamadı | |
|
| |
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 5:45 am | |
| İtiraz ediyorum sayın çöpçatan. Şimdi gördüğüm kadarıyla Caroline süper bir kız. Hem de diğer karakteri benim kardeşim. Şimdi sen onu Nicholas ile eşleştirmişsin ama, o Nicholas'ın kötü şöhretini duymayan yok. Bu iş olmaz, no it isn't, it is a pencil diyorum yani. | |
|
| |
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 5:49 am | |
| Lucy'e katılıyorum. Cherry ben ve Robyn tarafından korunmakta. | |
|
| |
Daisy Lenore Fackrell Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 5:51 am | |
| Evet ben de koruyorum onu. Sonuçta başka karakteriyle olsa da karşim. Bu arada söylemeyi unuttum. Myra biz Deniz'le diyoruz kiii onun kızıyla -o sen oluyorsun- benim oğlumu -o da çok iyi tanıdığın biri oluyor- beşik kertmesi yapalım. | |
|
| |
Nicholas C. Feidlimid Thanatos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
Daisy Lenore Fackrell Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 5:52 am | |
| Bizden kız alamazsın tembel çocuk. | |
|
| |
Caroline Klein Hades'in Çocuğu
| |
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. Ptsi Ağus. 01, 2011 5:55 am | |
| hangi kardeşini? | |
|
| |
| |
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| |
| |
| Myra'nın Dükkanı. Namı diğer Juju. | |
|