| Kane Günceleri Hakkında | |
|
+7Clara Thompson Cassandra Masen Leonard L. Carter Joseph M. Masen Summer Katherine Ramsey Edward Kevin Hawke Keith Matt McMillen 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| Konu: Kane Günceleri Hakkında Cuma Ekim 01, 2010 7:02 am | |
| Yazar : Rick Riordan Çeviri : Belgin Selen Haktanır Us Yayına Hazırlayan : Esen Gür Orijinal Adı : The Red Pyramid Doğan Egmont Yayınları Çıkış Tarihi: Eylül, 2010 Sayfa Sayısı : 622 Tanıtım Yazısı Carter Kane, annesini altı yaşındayken kaybettiğinden beri babası, ünlü Mısır bilimcisi arkeolog Dr. Julius Kane ile dünyayı dolaşmaktadır ve evi, bir valizden ibarettir. Carter böyle bir hayat sürerken kız kardeşi Sadie Kane Londra’da, anneannesi ve dedesiyle yaşamaktadır. Sadie’nin hayatı, Carter’ın istediği hayattır: okul, arkadaşlar ve “normal” bir yaşam. Carter’ın hayatı ise Sadie’nin hayallerini süslemektedir: babayla hep birlikte olmak. Ayrı geçen altı yıldan sonra iki kardeşin ortak hiçbir noktası kalmamıştır. Ancak artık her şey değişmek üzeredir. Bir Noel gecesi, babaları sayesinde Londra’da yeniden bir araya gelirler. Babaları, “işleri yoluna koymaya” kararlıdır ve onları nedeni belirsiz bir şekilde British Museum’a götürür. Ancak işler beklendiği gibi gitmez. Müzede gizemli bir iş çeviren babaları, kulakları sağır eden bir patlamayla aniden sırra kadem basar. Carter ve Sadie, patlamanın ardından Antik Mısır tanrılarının birer birer uyanmalarına şahit olurlar ve ne yazık ki tanrıların en kötüsü Set’in insanın kanını donduracak bir planı vardır. Babalarını kurtarmak için son derece tehlikeli bir yolculuğa atılan iki kardeş, bu yolculuk boyunca aileleri hakkında çok büyük bir sırrı ve bu sırrın firavunlar zamanından bu yana ayakta kalmış gizli bir örgüt olan Hayat Evi’yle olan ilişkisini öğreneceklerdir. Çok satan Percy Jackson ve Olimposlular serisinin yazarının kaleminden bir Mısır Mitolojisi efsanesi! Kane Günceleri serisinin ilk kitabı olan Kırmızı Piramit, gerilimi ve mizahı bir araya getiren, bir kahramanlık ve sadakat öyküsü. Kaynak: Kayıp Rıhtım | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kane Günceleri Hakkında Cuma Ekim 01, 2010 7:14 am | |
| Way güzel konuymuş paylaşım için saol Da vinci (dalga geçiyorum sanma adın leonard ya ) | |
|
| |
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| Konu: Geri: Kane Günceleri Hakkında Cuma Ekim 01, 2010 7:16 am | |
| Yok yok alınmam alıştım ben sana Kev Birşey değil. | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Kane Günceleri Hakkında Çarş. Ara. 22, 2010 3:48 am | |
| Okudum ben bu kitabı. Gerçekten çok heyecanlı, serüvenlerle dolu bir kitap. Tavsiye ederim. | |
|
| |
Joseph M. Masen Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Kane Günceleri Hakkında Çarş. Ara. 22, 2010 3:57 am | |
| evet ben de okudum, bu mısır mitolojisi de oldukça hoşmuş | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Kane Günceleri Hakkında Çarş. Ara. 22, 2010 5:06 am | |
| Set'dir, Ra'dır, Horus'dur,İsis'dir Okuduk gitti. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kane Günceleri Hakkında Çarş. Ara. 22, 2010 6:42 am | |
| Ama güzeldi yaa. Mısır Mitolojisini sevmeye başladım ben | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Kane Günceleri Hakkında Çarş. Ara. 22, 2010 6:59 am | |
| Ben hep seviyordum ya, küçüklüğümden beri ^^ Şu timsah başlı tanrıdan biraz kokrsamda diğerlerini hep sevmiştim =D İsis benim idolümdü, çok severdim ya hala de severim gerçi | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kane Günceleri Hakkında Çarş. Ara. 22, 2010 7:04 am | |
| Ben hala hepsini hatırlamıyorum Lcd ama onlardan biri olsam kesin set falan olurdum | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Kane Günceleri Hakkında Çarş. Ara. 22, 2010 8:53 am | |
| Kesin | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Kane Günceleri Hakkında Cuma Ocak 28, 2011 10:30 am | |
| Ben şuan o kitabı okuyorum.Sadie sanki bana biraz fazla benziyo... | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Kane Günceleri Hakkında Paz Şub. 13, 2011 1:23 am | |
| bana daha çok benziyo taaam mıı xD ben de saçıma mavi kırmızı mor yapıyorum çok güzel oluyor çok güzel kitap | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| |
| |
Anny Moysre Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Kane Günceleri Hakkında Çarş. Şub. 16, 2011 7:09 am | |
| ben tavsiye etmem neredeyse kafayı yiyordum bir okudum tuhaf tuhaf sesler duydum(vuvuzela ve süpürge sesi tırstım) | |
|
| |
| Kane Günceleri Hakkında | |
|