Crystal Black Kahin
| Konu: Syrena The Oread Arıyor Ptsi Tem. 04, 2011 3:30 am | |
| &Syrena,tatlı,cana yakın,yardımsever bir oreaddır.Normal bir oreaddan farklı olarak kurnaz ve sürekli bulunduğu yerde kalmayı pek sevmeyen bir kişidir.Yüreği saftır.Aklına koyduğunu mutlaka yapar,asla vazgeçmez.Üstelik Syrena çapkındır da.Karşısında yakışıklı birini görsün hemen abayı yakar ona.Hele iyi kalpliyse gözünü ondan ayıramaz bile,rüyalarında dahi görür o kişiyi.O kişinin kız arkadaşı olması bile engelleyemez bunu.Ama çapkınlık 'aşk' kelimesine de denk değildir bildiğiniz gibi.Günün birinde gerçek aşkı bulacağına karşı umutludur.Syrena kesinlikle yapışkan bir kişiliğe sahip değildir.Öyle tipleri de pek sevdiği söylenemez zaten.Tanrıların tarafını tutmaktadır ama titanlara karşı alıp veremediği de yoktur.Kendisi itiraf etmese de birazcık da çabuk korkan bir kişiliğe sahiptir.Paranoyak değildir fakat yine de işleri abartabilir bazen.
&Herkesten özel kurgu alacağım,daha iyi oluyor öyle (:
&Kurgular
&Luna Carter Onunla , ben Melez Kampı'nda turlarken tanıştık.İyi ki de tanışmışız.Her zaman dertlerimizi birbirimize anlatır,sorunlarımızı çözmeye çalışırız.Çok tatlı biri.Onun sayesinde dertlere derman gönüllere ferman bulunabilir,evet biraz felsefik bir cümle oldu asdfg *-*
&Liliana Caprice von Dorff Tanışmamızı çapkınlığıma borçluyum diyebilirim.Onun sevgilisi olan Caleb'den biraz hoşlanmıştım ilk başta.Lil bunu fark edince aramızda buzlar oluştu.Fakat günün birinde tehlikeye düştüğünü görüp kurtarmıştım Liliana'yı.Böylece aramızdaki buzlar eridi.Artık çok iyi anlaşıyoruz.Hatta şöyle demeliyim ; artık biz dostuz.Şey söylemeden de edemeyeceğim,artık Caleb'den hoşlanmıyorum.Benim için sıradan bir erkek oldu.Çapkınlıklar uzun sürmez ne de olsa...
&Delilah Bence bu kız adından da anlaşılabileceği gibi tam bir deli.Deliliğinden fazla olan tek bir şey varsa o da kurnazlığıdır.Çoğu arkadaşlığı kendi çıkarları üzerine kurulu gibi gözüküyor.Kim bilir belki öyledir de?Ama yine de iyi bir kıza benzetiyor.Belki ileride belki de çok ileride onunla yakın arkadaş olabiliriz.Çünkü ağacını ve çevresini önemsiyor.Ben de dağ nemfiyim,çevre sayılırım değil mi?
En son Syrena tarafından Ptsi Tem. 04, 2011 7:14 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
Luna Harrods Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Syrena The Oread Arıyor Ptsi Tem. 04, 2011 3:50 am | |
| hmm.. kurgu.. Mesela sık sık konuşurmuşuz, dertlerimizi falan paylaşırmışız bir nevi dert ortağınm bepğenmezsen değiştiririz kurguyu pm ile | |
|
Crystal Black Kahin
| |
Liliana Caprice von Dorff Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Syrena The Oread Arıyor Ptsi Tem. 04, 2011 4:05 am | |
| mesela ilk başta seninle pek anlaşamıyoruz çünkü sevgilime abayı yakıyorsun ama sonrada seninle iyi anlaşıyoruz. Beni kurtarıyorsun. ondan sonra seninle ormanda buluşup hep konuşuyoruz. Dost oluyoruz kısaca. Yani saçma bulduysan değiştiririz pm'den. Beğenirsen düzenler öle koyarsın. kafana göre düzenle canım. | |
|
Crystal Black Kahin
| |
Liliana Caprice von Dorff Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Syrena The Oread Arıyor Ptsi Tem. 04, 2011 4:52 am | |
| Sağol Seni görünce direk aklıma geldi. Sana borçluyum. | |
|
Crystal Black Kahin
| |
Delilah Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Syrena The Oread Arıyor Ptsi Tem. 04, 2011 6:40 am | |
| &Delilah, karşısına çıkan insanlar ile oynamaya bayılıyor. Eğer oyunlarını geçenler olursa, onlarla arkadaş oluyor. Aynı zamanda çok da kurnaz, gerçeği söylerken bile karşısındakini yanıltmayı başarabilir, ama ağacını ve çevresini önemser. Bazen duygusal olabilir.
Bu özelliklere göre eklersin bir şekilde.^^ | |
|
Crystal Black Kahin
| Konu: Geri: Syrena The Oread Arıyor Ptsi Tem. 04, 2011 7:15 am | |
| | |
|