| Leo von Dorff | |
|
+3Micheal Surrender Adreanna B. von Dorff Leo von Dorff 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Leo von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Leo von Dorff Cuma Tem. 01, 2011 5:21 am | |
| İSİM : Leo von Dorff YAŞ : Yirmi Yedi DOĞUM YERİ : Fransa BİLDİĞİ DİLLER : İngilizce,Türkçe,Fransızca,Farsça
TARAF : Tanrılar KİŞİSEL ÖZELLİKLER : Çok fazla hayal kurarım ki eğer beni yakından tanıyorsanız bir çoğunuz bilirsiniz.Müzik yapmaya bayılırım.En önemlisi basketbol oynamaya.FİZİKSEL ÖZELLİKLER : Orta boydayım.Gözlerimin rengini bilmiyorum.(Hiç bakmadım ) Uzun kıvırcık siyah saçlarım var.Öyle yani ~ KAMPTAN ÖNCE ~ Tamamen sıradan ve sıkıcı bir hayatım vardı.Dersteyken hocaları sinirlendirmekten zevk alıyordum.Sınıfta çok fazla popüler değildim.Kampa gelmem iyi olmuş diyorum bunun sebebide okuldan kurtulmak. ~ KAMPTAN SONRA ~ Çoğu şey deyişti ama yine sıkıcı bir hayatım var .Sonracıma macera sever oldum ki bunu çok yapıyordum.Müdürün odasına giderek
~ SEVDİKLERİM ~ -Dostlarım-Arkadaşlarım -Sevgilim ki şuan yok -Uyku -Müzik -Kardeşim -Cep telefonum -En sevdiğim söz olan Oww Yeahh
~ SEVMEDİKLERİM ~ -İlk üçüne zarar verenler -Kulübe temizliği çünkü temizlemeyi nasıl yapcağımı bilmiyorum.Bilmek de istemiyorum. -Uykumun bölünmesi-Sıkılmak ~ İLİŞKİLER~ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kardeşim beni sinir etsede yoksa ben mi onu sinir ediyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Micheal kankamsın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sırdaşş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Thaila dostumsun sanırsam [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Uzaktan dost [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dostumsun julia [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kankam.En yakın arkadaşım.Dostum.Seni anlatmaya kelimeler yetmez. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kanka.Dost.En iyi anlastığım kisilerden 1.yi iki kisiyle paylasıyor.Anlatmaya kelimeler değil diller yetmez.
En son Leo von Dorff tarafından Salı Tem. 26, 2011 5:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi | |
|
| |
Adreanna B. von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Leo von Dorff Cuma Tem. 01, 2011 9:32 am | |
| Kardeşim, bir hatırlatma; Biz Fransa doğumluyuz Beni de ekle lejantına; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Micheal Surrender Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Leo von Dorff Cuma Tem. 01, 2011 10:14 am | |
| | |
|
| |
Anita S. de Luca Nemesis'in Çocuğu
| |
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Leo von Dorff C.tesi Tem. 02, 2011 12:35 am | |