Mercedes Loreille Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Cleaning & Friend Visit time. Ptsi Haz. 27, 2011 12:39 am | |
| Lily ile bugün yaşadıkları, ancak filmlerde olacak türden şeylerdi, Mercedes bundan emindi. Şimdi peşlerinde o iki salak zorba çocuk ile, yoksa tutsakları mı demeliydi? Mercedes'in odasına gelmişlerdi. Merc önde, Lily arkada ve o iki köpekte peşlerinde olmak üzere çok komik bir kafile olmuşlardı. Yanlarından geçerken Mercedes'in klübesindekiler onlara çocukların haline çok eğlendiklerini belirten bakışlar atıyorlardı. En son Lily, “ Hadi biraz dinlenelim. Çok yoruldum. Değil mi çocuklar?” dediğinde, Mercedes de çocukları peşine takıp, “ Bizi takip edin,çocuklar. Kaçmak yok.” diye onaylamış, onların hali ile dalga geçe geçe yürürken kendilerini birden Mercedes'in odasına kadar gelmiş bulmuşlardı. Mercedes yeniliğinden dolayı son derece toz tutmuş odasını göstererek, onları iş yapmaya zorladı. Sonra Lily ile ikisini, Ampritite'in ona özel olarak döşediği iki açılmış deniz kabuğu şeklindeki koltuğa oturttu. Gülümseyerek. '' Ee Lily'ciğim, ne içiyoruz? '' diye sordu arkadaşına.
| |
|
Liliana Caprice von Dorff Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Cleaning & Friend Visit time. Çarş. Haz. 29, 2011 6:44 am | |
| Arena dan ayrılıp Merc’in peşine takılmıştık. Yani evet takılmıştık. Benimle uğraşan iki köpeği de peşime takmıştım.onlar kaşınmıştı. Güle güle giderken merc’in odasına gelmiştik. Zaman ne kadar çabuk geçiyor diye düşündüm. Merc arkamızdakilere odasını gösterip işe zorladıktan sonra Merc’in –Gerçekten şık olduğunu düşündüğüm- iki açılmış deniz kabuğu şeklindeki koltuğuna oturduk. Gayet konforluydu. Ben daha oturur oturmaz Merc “Ee lily’ciğim, ne içiyoruz?” diye sordu. “İnan çok susadım ve sabahtandır ayaktayım. O yüzden soğuk bir şeyler iyi olur.” Sonra ikimizde iki çocuğa döndük. Merc bana göz kıptıktan sonra “Çocuklar bize soğuk birer limonata”dedi. Sonra onlardan biri limonata için giderken ben de merc’e döndüm.”Eee Merc kendinden bahsetsene. Seni tanımak istiyorum.” Dedim ve en cana yakın gülümsememle güldüm. Sonra koltuğa iyice yaslandım.Öyle yorgundum ki bir sırt masajı ne iyi olur diye düşündüm. Acaba bunu Merc’e söylemeli miydim? | |
|