Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Cleaning & Friend Visit time.

2 posters
YazarMesaj
Mercedes Loreille
Amphitrite'nin Çocuğu
Amphitrite'nin Çocuğu
Mercedes Loreille

Cleaning & Friend Visit time. Empty
MesajKonu: Cleaning & Friend Visit time.   Cleaning & Friend Visit time. Icon_minitimePtsi Haz. 27, 2011 12:39 am

Lily ile bugün yaşadıkları, ancak filmlerde olacak türden şeylerdi, Mercedes bundan emindi. Şimdi peşlerinde o iki salak zorba çocuk ile, yoksa tutsakları mı demeliydi? Mercedes'in odasına gelmişlerdi. Merc önde, Lily arkada ve o iki köpekte peşlerinde olmak üzere çok komik bir kafile olmuşlardı. Yanlarından geçerken Mercedes'in klübesindekiler onlara çocukların haline çok eğlendiklerini belirten bakışlar atıyorlardı. En son Lily, “ Hadi biraz dinlenelim. Çok yoruldum. Değil mi çocuklar?” dediğinde, Mercedes de çocukları peşine takıp, “ Bizi takip edin,çocuklar. Kaçmak yok.” diye onaylamış, onların hali ile dalga geçe geçe yürürken kendilerini birden Mercedes'in odasına kadar gelmiş bulmuşlardı. Mercedes yeniliğinden dolayı son derece toz tutmuş odasını göstererek, onları iş yapmaya zorladı. Sonra Lily ile ikisini, Ampritite'in ona özel olarak döşediği iki açılmış deniz kabuğu şeklindeki koltuğa oturttu. Gülümseyerek. '' Ee Lily'ciğim, ne içiyoruz? '' diye sordu arkadaşına.
Liliana Caprice von Dorff
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu

Cleaning & Friend Visit time. Empty
MesajKonu: Geri: Cleaning & Friend Visit time.   Cleaning & Friend Visit time. Icon_minitimeÇarş. Haz. 29, 2011 6:44 am

Arena dan ayrılıp Merc’in peşine takılmıştık. Yani evet
takılmıştık. Benimle uğraşan iki köpeği de peşime takmıştım.onlar kaşınmıştı.
Güle güle giderken merc’in odasına gelmiştik. Zaman ne kadar çabuk geçiyor diye
düşündüm. Merc arkamızdakilere odasını gösterip işe zorladıktan sonra Merc’in –Gerçekten
şık olduğunu düşündüğüm- iki açılmış deniz kabuğu şeklindeki koltuğuna oturduk.
Gayet konforluydu. Ben daha oturur oturmaz Merc “Ee lily’ciğim, ne içiyoruz?”
diye sordu. “İnan çok susadım ve sabahtandır ayaktayım. O yüzden soğuk bir
şeyler iyi olur.”
Sonra ikimizde iki çocuğa döndük. Merc bana göz kıptıktan
sonra “Çocuklar bize soğuk birer limonata”dedi. Sonra onlardan biri limonata için
giderken ben de merc’e döndüm.”Eee Merc kendinden bahsetsene. Seni tanımak
istiyorum.”
Dedim ve en cana yakın gülümsememle güldüm. Sonra koltuğa iyice
yaslandım.Öyle yorgundum ki bir sırt
masajı ne iyi olur diye düşündüm. Acaba bunu Merc’e söylemeli miydim?

Cleaning & Friend Visit time.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Once Upon A Time, A Home.