| Merhaba Kardeşlerim :) | |
|
+14Isabella Andie Annabel Lorianne Marlyn Mariela Barthés Justin Lanchaster Walter Andrews Summer Katherine Ramsey C. Scarlett Stanislaus Andrea Grace Harvey Athena Helen Grace Burton Traviata Volante Serena Su Hanzadeoğlu David Tyler Lucianna Fackrell 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Analena Veta Gotzone Athena'nın Çocuğu
| |
| |
Anastasia Ivanov Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Çarş. Ağus. 10, 2011 1:26 pm | |
| Kardeşlerim, Analena'nın rp'sine isteyen yazabilir, özel nedenlerden dolayı yazacak durumda değilim. :/ Yarın yazlığa gidiyorum ama Pazar akşamı döneceğim, o zamana yazarım. Kusura bakmayın. :/ | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Perş. Ağus. 11, 2011 1:57 am | |
| ^^ Tamam o zaman çizimleri sana göstereyim. Osırada alev alsın ben bırakayım ama sen bırakmakta geç kal. Sonra söndürürüz. | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Perş. Ağus. 11, 2011 12:17 pm | |
| Ya o değilde temizliği başlatabilecek biri yokmu? Bazı kulübeler başlamış bile. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Perş. Ağus. 11, 2011 12:59 pm | |
| Ben başlatabilirm biri bana robotena hikayesini anlatmış olsun bende icatlar yapan biri olarak bakmak isteyim mektubu bulayım. ps: Mektupda yardımcı olsun biri ve yanıma gelip mektubu alacak kişi de olsun.Sen tavandayken David Ben scarlett'a defter göstereyim. Defter alev alsın. Bir düşme sesi gelsin. Bu imkansız falan de. Lucy'nin gözleri iri iri açılsın orada bırakayım olur mu ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Perş. Ağus. 11, 2011 4:02 pm | |
| Fluud siz başlayın kardeşler defterimin yandığını ve benim çılgına döndüğümü unutmayın. Ben Londra'dayım yarın başka bir semtte olacağım şanslıysam akşama girerim Öptüm | |
|
| |
Helen Grace Burton Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Perş. Ağus. 11, 2011 11:45 pm | |
| Ya ben biraz oyun bozanlık yapacağım ama kusura bakmayın kardeşler. Bence bir önceki denetlemeden farklı bişi olsun. Eskisini kullanırsak çok fazla ilerleme kaydedemeyiz bence. Farklı bir şey bulmalıyız yine. Özgün olmalı | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Ağus. 12, 2011 12:53 am | |
| Haklısın ama başlatan kulübeler en az 1-2 post yazmış bile hemen başlayabilmek için bu kurguyu buldum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Ağus. 12, 2011 1:22 am | |
| Süper bi kurgumuz olduktan sonra 1-2 post çok fazla da farketmez. Akıcı bir şey bulursak hızlıca geçer. Ve birincilik yine bizim olur | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Ağus. 12, 2011 1:30 am | |
| Tamam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Ağus. 12, 2011 1:38 am | |
| Elimizde kullanabileceğimiz neler var herkes yazsın. Benim aklımda bir şeyler var. Eğer geliştirebilirsem kullanabiliriz? | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Ağus. 12, 2011 2:56 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Ağus. 12, 2011 3:07 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Ağus. 12, 2011 3:30 am | |
| Söyleyecek bir şey bulamıyorum. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Ağus. 12, 2011 6:37 am | |
| Ben buldum gibi. Biz temizlikten bir gün önce -yine sivri zekamızı kullanarak- bir ayin yapmaya karar veriyoruz. (Geçerli bi amaç bulamadım henüz gençler, saksıları çalıştırın. ) Herşeyi ayarlıyoruz. Kütüphaneden eski ve güçlü bir ritüel kitabı buluyoruz. Kitaptaki ayini gerçekleştirirken, yanlış ritüel ya da yanlış bir sözcük kullanıyoruz. Bu yüzden yapmak istediğimiz amaçtan istemeden de olsa çıkıyoruz. Ve başımız bundan sonra belaya giriyor. Ruhlar kulübemize geliyor ve hepsi de onları uyandırdığımız için bizden intikam almak istiyorlar. Kulübeyi baştan aşağı dağıtıyorlar filan. Bundan sonrasını getiremedim. Hatta iyi bir kurgu olduğundan bile şüpheliyim. Bunu geliştirecek fikirlere ihtiyaç var. Ne dersiniz? | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Ağus. 12, 2011 8:24 am | |
| Helen iyiymiş te neden yapalım ki ayini ? Ben buldum. Ben kitaplara gömülü yaşıyorum ya. Birkaç kitap almaya gideyim kütüphaneye. Aldığım kitapların arasına büyü kitabıda karışmış olsun. Kitap ilgimizi çeksin. Yapsak mı falan diyelim herkes bir gaza gelsin yapalım olur mu ? Sonra okurken rüzgar essin. Kitabın sayfası çevrilsin. Benim otomatiğe bağlanmış çenem yanlış sayfadaki kelimeyide okusun. Hooop huzursuz ruhlar dolmaya başlasın. Bizde terslik olduğunu anlamayalım. Geldiler temiziliğe falan sevinelim.Sonra etrafı dağıtmaya başlasınlar.Herkesi bir telaş sarsın.Büyüyü bitirmeyi akıl edelim.Gitsinler ama kulübe feci olsun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Ağus. 12, 2011 11:04 pm | |
| Evet işte ona sebep bulamamıştım. Ya eğlence için ya da bilinçli bi sebep için bu ayini düzenlemeye kalkışıyoruz. Sonuç olarak kötü ruhlar geliyor ve kulübe rezil oluyor. Senin dediğin hoşuma gitti o olabilir bence de. Artıdan yine bir tanrıyı mı soksak diyorum işin içine? | |
|
| |
| |
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Paz Ağus. 14, 2011 4:04 am | |
| Helen fikrin gerçekten çok ilginç ve farklı olmuş kardeşim. Ama ruhlar işi bana biraz fazla sıradışı geldi. Onun yerine şey yapsak, biz sadece eğlence amaçlı bir ruh çağırma ayini yapıyoruz ve bizimle dalga geçmek isteyen Will ile David de sanki ruhlar gelmiş gibi kulübede değişik olaylar olmasını sağlıyorlar. Yani işte bir şeyler deviriyorlar, kapıları açıyorlar, bizi korkutmaya çalışıyorlar kısaca. Biz ilk başta bunları yapanların Will ve Dave olduğunu anlamıyoruz ancak anladığımızda da çok sinirleniyoruz. Biz de onlara bir oyun yapmaya karar veriyoruz ve ruhların onlar olduğunu anlamamış gibi davranıyoruz. Sonra işte gelsin kardeşler arası savaş. Bu detayları beraber geliştirebiliriz. Şimdilik benim düşünebildiğim bu kadar. | |
|
| |
| |
| |
Anastasia Ivanov Athena'nın Çocuğu
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Ptsi Ağus. 15, 2011 6:24 am | |
| Andişko olabilir. Hiiiç farketmez benim için sadece son derece yaratıcı olsun rp'ler yeter. Bende de Amphitrite var, o da yardım edebilir. Tabii bunları da kullanmak için fikirlere ihtiyaç var. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Ptsi Ağus. 15, 2011 11:00 am | |
| Kardeşlerim hoşçakalın. Çok iyi zaman geçirdim sizinle. | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Ptsi Ağus. 15, 2011 11:01 am | |
| Kardeşler hepinizin de gördüğü gibi site kapatılıyormuş. Hepinizi gerçek birer dost gibi sevdim, önemsedim. Hep beraber el ele verip bu kulübe için çok çalıştık. Sanırım gerçekten de artık zamanı gelmişti ayrılmanın, her ne kadar kabullenmesi çok zor gelse de. Sizi çok seviyorum kardeşlerim, herhangi bir şey için kırdığım her kardeşimden de özür diliyorum. Hoşça kalın. | |
|
| |
| Merhaba Kardeşlerim :) | |
|