| AmandaSylise. | |
|
+14Lara Adams Theodor Aquila A. Anna Bianca Sentius Thalia A. Carter Hanna Olıvıa Temple Georgina Orwell Leonard L. Carter Adyali Beckett Satellite Morgan Edward J. F. Newgate Lucianna Fackrell Hermia Aigian Cocteau Katherine M. von Dorff Marcus L. Stanislaus 18 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: AmandaSylise. Perş. Mayıs 26, 2011 2:10 am | |
| Öncelikle biraz kendimden bahsedeyim. En atarlı Ares kızıdır Amanda. Neredeyse her önüne gelene meydan okur. Kaybetmeye tahammülü olmadığı halde rakiplerinin dişli olmasından yanadır. Yani kaybedeceksem bile dişli birine yenileyim görüşü hakimdir. Dostları dışındaki herkese çok soğuk davranır. Bakışlarıyla insanları korkutmaktan zevk alır. Sınırsız sayıda düşmana sahiptir. Egosu tavan yapmış bu kızın. Kıskançtır, çoğu zaman umursamaz biridir. Disipline çok önem verir. Liderlik özelliği fazladır. Sorumluluklarına delilik derecesinde bağlıdır. Eğer bir şeyi üstleniyorsa onu mükemmel şekilde ortaya koyacağından herkes emin olabilir. Her ne kadar bağlanmaya karşı olan bir melez olsa da kardeşlerine çok bağlıdır. Oldukça hırslıdır, çalışkandır, serttir.
Şimdi aradıklarım demeyeceğim. Siz kurgunuzla birlikte başvuru yapabilirsiniz. Dost sayısı çok çok az. Zaten o kişiler %90'ı da belli. Sınırsız düşman arıyorum. 3-5 tanede dişli rakip. Özel kurgular tercihimdir.
İlişkiler~
♣ AdrianBlack: Amanda'nın tek dayanağı, her şeyden önce gelen abisi. ♣ CorneliaFackrell: Amanda'nın kampta en sevdiği, en değer verdiği dostu diyebiliriz. ♣ DryopeGlauceCharon: Beraber zaman geçirmekten zevk aldığı sayılı kişilerden biri. ♣ KatherineM.vonDorff: Amphitrite'nin güzeller güzeli kızı, Amada'nın dostlarından biri. Aynı zamanda rakipte sayılabilir. ♣ SerenaSuHanzadeoğlu: Kurgu eklenecek. ♣ SatelliteMorgan: Amanda onun için ''Bu kıza tapılır.'' diyor. ♣ DanteWayle: Dante, Amanda'nın koruması altında. Çok sevdiği dostlarından biridir. ♣ ChelseaEvans: Amanda'nın kendine asla rakip olarak görmediği ancak yüzünü görmeye tahammülü olmadığı, yani tamamen düşmanı. ♣ MarcusL.Carter: Lise hayatım boyunca kankam dediğim tek kişi. Onunla kampa gelişimizi unutmak çok zor. Uzun ve macera dolu bir yolculuk olmuştu. ♣ CassandraMasen: Zaman geçirmekten zevk aldığı, sık sık bir arada takıldıkları arkadaşı. ♣ YondaimeHokage: Amanda'nın çocukluk arkadaşı. ♣ HermiaAigianCocteau: Kardeşlerin tatlısı. ♣ LuciannaFackrell: Athena'nın en bilge kızı demeliyim sanırım. Çok sever Amanda onu. Sevdiği arkadaşları arasında yer alır, bir türde rakip denebilir. Oldukça dişli buluyor onu. ♣ AdyaliBeckett: Seni öldürmeden rahat edemeyeceğim ben. ♣ LeonardL.Carter: Düşmanımsın Leo. ♣ GeorginaOrwell: Kendime rakip olarak görmüyorum. Düşmanlarımdan biri. ♣ NicoleAveryJohnson: Minik kardeşim. ♣ HannaOliviaTemple: Hera çocuklarından nefret ederim. ♣ ThaliaA.Sparrow: Afrodit çocuklarıyla aramda bir sorun olmaz. ♣ AnnaBlairFackrell: En sevdiğim Afrodit kızı. Benim için yeri apayrıdır. Canınızı seviyorsanız ondan uzak durursunuz! ♣ TheodorCarter: Nötr. ♣ GregorJudasAquila: Kardeşimi severim. ♣ M.AredhelvonDorff: Seni öldürmeden rahat edemeyeceğim ben. ♣ LaraAdams: Onlar kadar süslü olmasam da Afrodit kızlarıyla iyi anlaşırım. ♣ AlonzaHathaway: En tatlı kardeşim o benim.
En son Amanda Sylise tarafından C.tesi Mayıs 28, 2011 9:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: AmandaSylise. Perş. Mayıs 26, 2011 2:12 am | |
| Beni de ekle. Güzel bir şeyler yaparsın artık. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: AmandaSylise. Perş. Mayıs 26, 2011 2:22 am | |
| Amada güzeldir amanda iyidir sevilir o sevilir ablam benim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: AmandaSylise. Perş. Mayıs 26, 2011 2:26 am | |
| |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: AmandaSylise. Perş. Mayıs 26, 2011 3:14 am | |
| Ben de eklenmek isterim. Siteye tekrar hoş geldin bu aradaa. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: AmandaSylise. Perş. Mayıs 26, 2011 3:17 am | |
| Hoş buldum (: Ekliyorum hemen^^ |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: AmandaSylise. Perş. Mayıs 26, 2011 4:08 am | |
| Bizim kurgumuz vardı zaten Eklenmek isterim | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: AmandaSylise. Perş. Mayıs 26, 2011 4:45 am | |
| Heey Serööp. Sen Phil'i, bi'de Sat'i ekleyiverirsin işte. | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: AmandaSylise. Perş. Mayıs 26, 2011 5:01 am | |
| Adya'yı ve Mayahat'ı da ekle. | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| |
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: AmandaSylise. Cuma Mayıs 27, 2011 12:48 am | |
| Biz dişli rakip olalım. Gerogina da pek bulaşılacak tip değildir. Nikki ile biliyorsun, minik kardeşin o. Zoe ile de arkadaş ol. O da pek atarlı ve kavgacıdır. | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: AmandaSylise. Cuma Mayıs 27, 2011 3:34 am | |
| Benide ekle. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: AmandaSylise. Cuma Mayıs 27, 2011 4:09 am | |
| aklıma bir şey gelmiyor istediğine ekle,rakip dahi olur | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: AmandaSylise. Cuma Mayıs 27, 2011 7:01 am | |
| Beni de eklersin güzel bi yere di mi? | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: AmandaSylise. Cuma Mayıs 27, 2011 7:04 am | |
| Kardeşini bir yere eklersin artık değil mi Teo'yu da ekleyebilirsin istersen. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: AmandaSylise. Cuma Mayıs 27, 2011 11:06 pm | |
| Eklendiniz. Yerini beğenmeyen varsa bir şey yapamayacağım. |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: AmandaSylise. Cuma Mayıs 27, 2011 11:17 pm | |
| Beni de eklersin.Dostlara filan.Düşman olmak istemiyorum yani. (: | |
|
| |
Alonza Hathaway Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: AmandaSylise. C.tesi Mayıs 28, 2011 1:16 am | |
| Bebegim, yerim belliii (: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: AmandaSylise. C.tesi Mayıs 28, 2011 10:27 pm | |
| |
|
| |
Selene Darcy Harris Hades'in Çocuğu
| |
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: AmandaSylise. Perş. Haz. 02, 2011 3:10 am | |
| benide ekle bir yere dost olsun sonuçta Afrodit çocuğuyum Emily Evans; düşman olsun o da | |
|
| |
Annabel Lorianne Marlyn Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: AmandaSylise. Paz Haz. 05, 2011 1:28 am | |
| Sen biliyosun beni nereye ekleyeceğini^^ Sydney'le dost olun yavrum. | |
|
| |
| AmandaSylise. | |
|