| • Alicia Roxanne Wideen | |
|
+7Georgina Orwell Luna Harrods Zellana L. Tyler Clara Thompson Hanna Olıvıa Temple Hope Temple Alicia Roxanne Wideen 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Alicia Roxanne Wideen Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: • Alicia Roxanne Wideen Ptsi Mayıs 02, 2011 6:11 am | |
| ~ Alicia Roxanne Wideen ~[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] • Kimlik KartıAd - Soyad : Alicia Roxanne Wideen Yaş : 26 Konum : Demeter Kızı Taraf : Tanrılar Bildiği Diller : Fransızca, İngilizce, Antik Yunanca ve Almanca • Fiziksel ÖzelliklerimUzun boylu, hafif esmerim. Dikkat çekici, uzun dalgalı, sarı saçlarım her göreni etkiliyor. Gözlerimse masmavi bir renge sahip. • Kişilik ÖzelliklerimKişilik özelliklerim çok değişkendir. Genelde sakin, neşeli biraz da sakar biriyim. İnsanlara yardım etmeyi ve dost edinmeyi çok severim. Birde arkadaşlarımı gıcık etmek hobilerim arasında. Dostlarıma ve arkadaşlarıma kısaca sevdiğim herkese çok değer veririm. Düşman kazanmamı sağlayan özelliğimde bu. Sevdiklerimi üzeni bende üzerim. Onların mutluluğu benim için çok önemlidir. Olumsuz özelliklerime gelecek olursak; bazı zamanlarda çekilmez biri olabiliyorum. Bu anlarda çevremdekileri üzebilirim. O yüzden bu ters anlarıma gelmenizi pek tavsiye etmem. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]• Kamptan ÖnceCanavarlarla boğuşmak zorunda kaldığım bir yaşamım yoktu. Melez olduğumun kesinlikle farkında değildim. Babamla yaşıyordum ve babamın üstüme fazlaca düşmesinden çok şikayetçiydim. Durumumuzda oldukça iyiydi. İsveç'in saygın ailelerinden biriydik, zaman geçirebileceğim kuzenlerim de mevcuttu. Ama yıllar boyu annemin ben küçükken öldüğü yalanıyla yaşadım. Her geçen günde anne özlemim artmaktaydı. Normal sandığım hayatımda şu anki maceralarımın hiçbirini yaşamamıştım. Kısaca kamp beni tamamen değiştirdi. • Kamptan SonraYeni bir yer, yeni arkadaşlar ve yeni bir yaşam... Kamp benim için tüm hayatımı değiştiren bir dönüm noktasıydı. Buraya ilk geldiğimde kampı hiç sevmemiş olabilirim belki, ama şu an için kampın yaşamımda yeri çok ayrı. İlk geldiğimde buraya alışamamış, kendimi buradan biri olarak görememiştim. Fakat şu an tüm duygu ve düşüncelerim değişti. Yeni arkadaşlar, yeni dostlar edindim. Bir sürü maceraya atıldım ve hayatımın her anı tehlike içerisinde geçti. Fakat bunların hiçbirinden şikayetçi değilim. Yıllardır buradayım ve burası artık benim evim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]• Sevdiklerim× Kardeşlerim × Dostlarım × Annem × Babam × Uyku × Film izlemek × Çikolata × Kitap okumak × Müzik dinlemek × Arkadaşlarım × Göreve çıkmak • Sevmediklerim× Canavarlar × Düşmanlarım × Yalan × Kendini beğenmişler × İhanet • İconlarım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]• İlişkilerim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hope Miller : Hope çok sevdiğim dostlarım arasında. Her Afrodit kızı gibi çok tatlı ve neşeli yanı sıra da süslü. Kısa sürede bana kendini sevdirdi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hanna Olivia Marin : Canım dostum benim. Onun da yeri bende çok ayrı, onu çok seviyorum. Birlikte bir sürü maceralara atılmamız bizim yakın dost olmamızdaki en büyük etken. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]M. Aredhel von Dorff : İlk arkadaş, ilk kardeş. Aredhel'in yeri bende çok ayrı. Bana kampı sevdiren özel insanlardan biri. Ben onu çok seviyorum. Benim canım kardeşim... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Zellana L. Ryan : Kamptaki, sevdiğim ve benim için çok özel olan dostlarımdan biri Zell. Her dostumdan farklı olarak onun yeri bende çok ayrı. Onu çok sevdiğimi bilsin. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Luna Harrods : Luna'nın da yeri bende çok ayrı. Çok sevimli ve neşeli bir kız. Aynı benim gibi. Belki de bu yüzden onu çok seviyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Georgina Orwell : Aramız bazen iyi bazen kötü. Arada küçük atışmalarımız olsa bile iyi anlaşıyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Seth Mason Black : Bir Hermes melezi. Arkadaşım denebilir. Arada sırada alışveriş listemi hazırlayan nadir mi nadir kişilik. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]David Tyler : Eski sevgilim olmasına rağmen düşman değiliz. Yıllar önce olup bitmiş bir şey. Şu an sadece arkadaşız. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Caleste L. Wideen : O benim her şeyim. Ciddi anlamda her şeyim. Kuzenim, her şeyden öte kardeşim. Evet, aile ilişkimiz biraz karışık. Ama ben onu çok seviyorum. Her zaman yanımda olan destekçim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Evelynn van der Bilt : İyi anlaşıyoruz. Kendisini de severim. Oldukça sevecen bir karakteri var. Eh ben de öyle sayılırım, bu yüzden dost bile sayılabiliriz. • Eklenmek için icon ve kurgu belirtmeniz rica olunur.
En son Alicia Roxanne Wideen tarafından C.tesi Ağus. 13, 2011 3:38 am tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: • Alicia Roxanne Wideen Ptsi Mayıs 02, 2011 6:51 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: • Alicia Roxanne Wideen Ptsi Mayıs 02, 2011 7:16 am | |
| Ekledim | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: • Alicia Roxanne Wideen Çarş. Mayıs 11, 2011 4:06 am | |
| | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: • Alicia Roxanne Wideen Çarş. Mayıs 11, 2011 4:13 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Lejantına bayıldım Böyle güzel şeyler yapabilir miydin sen ya | |
|
| |
| Konu: Geri: • Alicia Roxanne Wideen Çarş. Mayıs 11, 2011 4:33 am | |
| Hann'ım ekledim. Kardeş seni de ekledim. Bu söylediklerini de iltifat sayıyorum. | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: • Alicia Roxanne Wideen Cuma Mayıs 20, 2011 8:54 am | |
| Charleen, beni de en olumlu yere ekleee.^^ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Luna Harrods Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: • Alicia Roxanne Wideen Salı Mayıs 24, 2011 6:18 am | |
| bende istiyorumm İstediğin yeree | |
|
| |
| Konu: Geri: • Alicia Roxanne Wideen Çarş. Haz. 01, 2011 3:42 am | |
| Zell'm ekledim. Lunaa, seni de ekledim, tabii en iyi yerlerden birine. | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: • Alicia Roxanne Wideen Çarş. Haz. 01, 2011 5:01 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Her ne kadar canın kardeşin en azılı düşmanım olsa da biz dost olalım. Bir sürü düşmanım oldu. | |
|
| |
Seth Mason Black Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: • Alicia Roxanne Wideen Perş. Haz. 02, 2011 3:39 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sana alışveriş listesini kolaylıkla sağlayan bir Hermes çocuğu olabilirim | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: • Alicia Roxanne Wideen Çarş. Haz. 15, 2011 1:51 pm | |
| | |
|
| |
Cintia B. von Dorff Nemesis'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: • Alicia Roxanne Wideen Ptsi Haz. 20, 2011 3:34 am | |
| Beni de ekle kardeşim. *-*- bayağıbikonvarburda:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: • Alicia Roxanne Wideen Paz Haz. 26, 2011 8:28 am | |
| | |
|
| |
Caleste L. Wideen Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: • Alicia Roxanne Wideen C.tesi Ağus. 13, 2011 1:54 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: • Alicia Roxanne Wideen C.tesi Ağus. 13, 2011 3:43 am | |
| Hepiniz ekleendiniz. (: Cintia, artık kardeş olmadığımız için bir yere ekleyemedim. Ama bir kurgu belirtirsen eklerim. | |
|
| |
| • Alicia Roxanne Wideen | |
|