| Drake'in Aradıkları | |
|
+36Alexandra Galibina Liliana Caprice von Dorff Isabel Catherine Senta C. Scarlett Stanislaus David Tyler Annabel Lorianne Marlyn A. Anna Bianca Sentius Hope Temple Camillia Dowlickt Serena Su Hanzadeoğlu Lucianna Fackrell Robert Harris Ophelia Martinez Philomela Morgenstern Alexis Kwon Annie Odair Hanna Olıvıa Temple Valentino R. Gavino Satellite Morgan Diona Arsinoe Stanislaus Darius Cladius Glaber Emma Cocteau Leonard L. Carter Hermia Aigian Cocteau Lena H. Bryce Rose Denise Harris Mark William Trully Claire Angel Deeply Adyali Beckett Katherine M. von Dorff Cintia B. von Dorff Marcus L. Stanislaus Summer Katherine Ramsey Perseus Carter Georgina Orwell Drake Tyrell Stanislaus 40 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Drake Tyrell Stanislaus Zeus'un Çocuğu
| Konu: Drake'in Aradıkları C.tesi Nis. 16, 2011 10:48 am | |
| Evet, Drake'i herkes az veya çok tanıyor çünkü o Tristan'ın ikinci karakteri. ^^ Tabii bu biraz aldatıcı olabilir çünkü ikisi birbirlerine pek benzemiyorlar. Kısaca Drake'ten bahsedecek olursam, oldukça kendine güvenmiş biri olduğunu ve çabuk sinirlendiğini söyleyebilirim. Fevri hareketleri vardır, öfkesini de genellikle kontrol edemez. Sonradan pişman olacağını bildiği halde sevdiklerine zaman zaman sert çıkar. Zor geçinilen biridir fakat buna rağmen sıkı dostları ve arkadaşları da vardır. Yine de ilişkilerinin epeyce değişken olduğunu söylemem gerekir. Drake'in dünü ve yarını belirsizdir. Bir de babasının Zeus olmasının getirdiği bir artistlik durumu var. Yer yer çok havalı, bazen de sinir bozucu olabiliyor.
Aradıkları;
Aşk
Sevgili Drake'in en çok değer verdiği kişidir. Her şeyini bu kızın önüne rahatlıkla serer. ★Katherine M. von Dorff
Drake'in hoşlandıkları Havasından geçilmeyen bir Zeus oğlu, elbette ki kamptaki kızların en az yarısına asılacaktır. Sınır yok. ★Serena Su Hanzadeoğlu ★Christina Pamelia Tyler ★Anita S. de Luca
Drake'ten hoşlananlar Tüm sinir bozucu tavırlarına rağmen, onun da büyüsüne kapılanlar var. ★Camillia Dowlickt ★Jill Violet Temple ★
Eski sevgililer Drake zamanında çok kızın kalbini kırmış ama şimdi hiçbiriyle kanlı bıçaklı düşman değil. ★Ophelia Martinez ★ ★
Olumlu
Bir numarası -1- Bu alana yalnızca bir kişinin ismi yazılabilir, Drake'in en sevdiği dostu. ★A. Lorianne Hanzadeoğlu
Yakın dostları -5- Sık sık birlikte zaman geçirdiği ve kendine yakın hissettiği 5 arkadaş. ★Summer Katherine Ramsey ★Cornelia Fackrell ★Robert Harris ★Lucianna Fackrell ★Lieselotte Qwin
Suç ortakları -5- Bir Zeus çocuğunun bu tarz arkadaşlara fazlasıyla ihtiyacı olur. ★Candice Rebecca Blackwell ★Satellite Morgan ★Hope Temple ★Thalia Adelynn Rose ★
Sırdaşları -3- İşte onu anlayabilen az sayıdaki insan. ★Judytte Field ★Jule Valérie Temple ★Alexandra Galibina
Dost grubu -8- Çok fazla olmasa da yakın olduğu ve değer verdiği kişiler. ★Alexa Mai DeLorré ★Claire Angel Deeply ★Terra M. Winchester ★Archaios Athoos ★A. Anna Bianca Sentius ★David Carter ★Liliana Caprice von Dorff ★Daphne Monroe
Koruyup kolladıkları -5- Güçlü bir Zeus oğlunun koruması epeyce işe yarayabilir. ★A. Diona Stanislaus ★Georgina Orwell ★Adyali Beckett ★Rose Denise Harris ★Selene Darcy Harris
Onu koruyup kollayan kişi -1- Drake'e her türlü durumda destek olan yüce kişilik. Bir ağabey fena olmaz hani. ★Leonard L. Carter
Nötr
Göz aşinalığı Yalnızca uzaktan tanıdığı kişiler. ★Hanna Olivia Marin ★Annie Odair ★Lucas Matthew Price ★ ★
Yüzeysel arkadaşlık Aynı kampta yaşayan herkes yalnızca ismen olsa bile birbirini tanır. ★Lena Hunter ★Darius Cladius Glaber ★C. Danielle Riverton ★Zack Cliff Burton ★
Çıkarların yönettiği ilişkiler Drake bu gruptakilerle yerine göre iyi, yerine göre kötü olur. ★ ★ ★
Olumsuz
Sinirini bozanlar -3- Onları sevmez ama ölmelerini de -büyük ihtimalle- istemez. ★Hermia Aigian Cocteau ★Dorianna S. von Dorff ★Aredhel Clementé
Zararsızca rekabet ettikleri -3- Her yarı tanrı birbiriyle yarışmalı ama, değil mi? ★Philomela Morgenstern ★ ★
Tiksindikleri -3- Bu kişiler cidden nefretini kazanmıştır ve onun midesini kaldırmakta bir numaradır. ★Perseus Carter ★Mark Trully ★
Öldürmek istedikleri -3- İşte, bu grup Drake'i kesinlikle çileden çıkarmaktadır. ★Cintia B. von Dorff ★ ★
Özel Kurgular >Karakterim özel kurgulara da açıktır. ★Marcus Leon Stanislaus; Marc benim Romalı kardeşim. Birbirimizi içten içe çok severiz ama bunu hal ve tavırlarımıza hiç yansıtmayız. Yeri geldiğinde onu koruyup kollar, yeri geldiğinde de sinir ederim. Aslında bazı kendini beğenmiş tavırlarına da gıcık olmuyor değilim ama kısaca aramızdaki ilişkiyi açıklayacak olursam, kesinlikle onsuz olmaz.
En son Drake Tyrell Stanislaus tarafından Cuma Ağus. 05, 2011 5:17 am tarihinde değiştirildi, toplamda 17 kere değiştirildi | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları C.tesi Nis. 16, 2011 10:53 am | |
| Beni koruyup kolladıklarına ekle istersen? Bu masum ve şirin görünüşümden dolayı. | |
|
| |
Perseus Carter Zeus'un Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları C.tesi Nis. 16, 2011 11:51 am | |
| | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları C.tesi Nis. 16, 2011 11:57 am | |
| Beni de olumlu bir yere ekleyebilirsin. Karar veremedim şimdi. | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları C.tesi Nis. 16, 2011 11:59 am | |
| Ben hem koruyup kolladıkları, hem gıcık oldukları, hem de olumluda çok iyi bir yerlerde olmak istiyorum. Kurgumuzu bilirsin zaten. Bir de abi-kardeş modeli ekleyelim dedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları C.tesi Nis. 16, 2011 12:03 pm | |
| Yakın arkadaşlarıma ekledim Summer, uygun mudur? O zaman Marc, senin için özel kurgu ayarlıyorum. | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları C.tesi Nis. 16, 2011 12:12 pm | |
| | |
|
| |
Cintia B. von Dorff Nemesis'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları C.tesi Nis. 16, 2011 9:09 pm | |
| Beni de şöyle olumlu bir yerlere eklersen sevinirim Drake. ^^ Aynen ben de karar veremedim de. *-* | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları C.tesi Nis. 16, 2011 9:51 pm | |
| Adyali'yla kişilikleriniz benziyor bak, iyi anlaşsınlar kardeşler ^^ Mana için bilemedim, Zeus çocuklarını sever gerçi o da, bir şeyler ayarlarsın sen | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Paz Nis. 17, 2011 12:26 am | |
| olumlu bir yer | |
|
| |
Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Paz Nis. 17, 2011 1:27 am | |
| Ben de Tiksindiklerine zuhahahahaha | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Paz Nis. 17, 2011 1:54 am | |
| Çok güzel bir yere eklenmek istiyorumm. | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Paz Nis. 17, 2011 2:16 am | |
| Dur ama, Nicole için söylemeyi unutmuşum! Nicole'ü dost grubuna ekle istersen, Zeus çocuklarını sever o.
| |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Paz Nis. 17, 2011 2:44 am | |
| olumlu herhangi bir yere ekleyebilirsin | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Paz Nis. 17, 2011 5:50 am | |
| Abilerinle anlaşamasamda ablalarını seviyorum hani abilerin gibiysen kafanı klozetten kurtaramazsın ama Marc ve Loe ikilisi ile iyi anlaşamıyorsan olumlu bir yerlere ekle | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Paz Nis. 17, 2011 6:00 am | |
| Onu koruyup kollayan kişi | |
|
| |
Emma Cocteau Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Paz Nis. 17, 2011 6:03 am | |
| Suç ortağı ?? | |
|
| |
Darius Cladius Glaber Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Paz Nis. 17, 2011 6:56 am | |
| Marc ile anlaşabiliyorsan olum bir yere ekle. | |
|
| |
Diona Arsinoe Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Paz Nis. 17, 2011 6:58 am | |
| Eklersin artık küçük kardeşini de Bir de Cornelia'yı yani kuzenini de atarsın artık güzel bir yerlere ^^ | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Perş. Nis. 21, 2011 6:35 am | |
| Sat suç ortakları olabilir, Ju'ya da sen karar ver eniştesii. | |
|
| |
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Cuma Nis. 22, 2011 9:03 am | |
| Herkes eklendi. ^^ Rose seni artık Harris olarak ekledim. Hermia, kardeşlerimle aram iyi olduğu için düşmanlarımdasın. | |
|
| |
Valentino R. Gavino Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Paz Nis. 24, 2011 11:46 pm | |
| Bilmiyorum aslında ama arkadaş olmak istiyorum ? | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Ptsi Nis. 25, 2011 1:43 am | |
| Beni de kafana göre bir yere ekleyiver | |
|
| |
Annie Odair Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Ptsi Nis. 25, 2011 3:17 am | |
| Ekle istediğin yere | |
|
| |
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Çarş. Mayıs 04, 2011 5:02 am | |
| | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| |
| |
Philomela Morgenstern Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Salı Mayıs 24, 2011 5:49 am | |
| Güçlü bir rakipe ihtiyacım var ve bence uygun gibi gözüküyorsun. Kendi başıma bela alıyormuşum gibime geliyor ama... Yine de yeterince cesurum! | |
|
| |
Ophelia Martinez Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Drake'in Aradıkları Salı Mayıs 24, 2011 9:19 am | |
| Utku'cuuuk. Gel özel kurgu yapalım seninle. *.* | |
|
| |
| Drake'in Aradıkları | |
|