| Mirabella LaPiere ~ | |
|
+13Claire Angel Deeply Daphne Warringford Hermia Aigian Cocteau Hanna Olıvıa Temple Lucianna Fackrell Leonardo di Muérte Satellite Morgan David Tyler Summer Katherine Ramsey Valentino R. Gavino Adyali Beckett Clara Thompson Mirabella LaPiere 17 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Mirabella LaPiere ~ Çarş. Nis. 13, 2011 3:40 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | K i ş i l i ğ i Bir kusursuzluk arayışı… Hayatta daima mükemmeliyeti benimsemiş benliği, kendinden emin tavrıyla kimi zamanlar küstah bir görünüm sergilemiştir. Lakin iç dünyasını tanıdıkça cadının bundan uzak olduğu belli olur. Bir Nike çocuğu kadar hırslı olan genç kız kimi zamanlar kendisini tutkularına kaptırmıştır; fakat asla esiri olmamıştır. Hayattan ne istediğini her zaman bilmiştir, tutkularına ulaşmak için sürdürdüğü mücadeleden asla pes etmemiştir. Vazgeçmeyi zayıflık olarak benimser. Başarıya yalnız kararlılıkla gidileceği kanısındadır. Kendisine, zekâsına ve bilgeliğine her zaman güvenmiştir; ama bu güveni kendini beğenmişlikten uzaktır. İnsanlara olan düşünceleri genelde soğuktur, çünkü insanların daima yarı yolda bıraktığını bilir. Bundan ötürü güvenini kazanmak oldukça güçtür. Yaşamda sadece kendi ayakları üzerinde duracağı bilincinde olan Mirabella için kendi düşünceleri ön planda yer almaktadır. Diğer insanların düşünceleri onu pek fazla etkilemez, daima kararlı bir yapısı vardır. Aldığı kararlar konusunda kolay kolay vazgeçmez, tabii bunun kendisinin aleyhine olmadığı sürece. Her ne kadar sevmese de kadere inanan biri olmuştu lakin yaşamında rastlantılara yer yoktur. İnsanların yaptıkları davranışların ileride olumlu veya olumsuz yönde yine ona geri döneceği görüşündedir. Bundan dolayı olayları akışına bırakmayı sevmez, mutlaka bir şey yapabileceği ve değiştireceğini benimsemiştir.
Daima açıksözlü olan Mirabella, içinde bulunduğu olayları direk yorumlamaz. Ön yargıdan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışır. Çünkü her şeyin aynaya baktığı yansıma kadar net olmadığının bilincindedir. Çıkarcı yapısıyla olayları kendi lehine çevirmek için yapamayacağı yoktur. Hırslı yapısı ve Tanrı’nın bahşettiği kıvrak zekası sayesinde amaçlarına ulaşması konusunda onun büyük yardımcısıdır. Soyuna oldukça bağlıdır, küçüklüğünden itibaren ailesinden aldığı eğitim benliğini değiştirmede büyük rol oynamıştır... Her ne kadar sonradan Galya toprakları sonradan Roma’ya bağlanmış olsa da o bunu her daim reddetmiştir. Kendisini Roma’lının aksine Galya’lı olarak benimsemiştir. Bayrağına oldukça bağlı biri kişiliğe sahiptir.
Aynada ki Yansıma Zarif ve uzun bir boya sahiptir. Beyaz teni, kestane rengi saçlarıyla uyum içerisindedir. Beline dökülen saçlarını çoğunlukla açık bırakır, güneşin etkisiyle kumrala bürünen saçları etkileyici bir izlenim oluşturmuştur. Doğanın yeşilliğini barındıran zümrüt yeşili gözleri, bir o kadar alımlı ve çevik bakar. Ne ince ne dolgun olan dudakları daima kırmızıdır. Hafif çıkık çenesi ve elmacık kemikleri yüzünde ayrı bir hava katmaktadır. Kendisinden kararlı yürüyüşü ve mimikleriyle etkileyici bir izlenim oluşturmaktadır. | 1782 Fransa Devrimi ile hanedanlıkta ki statüsünü kaybetmek üzere olan aile 1814’te yeniden saltanata geçerek Bourbon Hanedanlıkta ki görkemli günlerine yeniden başlamış oldu. Ailenin kökleri La Gaule topraklarında kurulup günümüzde ki Fransa’ya kadar ulaşmıştır. Kimi aile üveyi göç ederken LaPiere’ler Fransa’da kalıp yaşamlarını sürdürmeye devam etmişlerdir.
19 yy.’ın sonları Fransa… Genç kadının topuklularından çıkan sesle taş sokaklar bir kez daha çınlamaya başlamıştı. Eski evler arasında ilerlerken beline kadar uzanan buğday sarısı saçları ve buz mavisi gözleriyle adeta cennetin peşinden sürüklüyordu genç kadın. Faytonların sesleri arasında kaybolan ince sesini duyurmaya çalışıyor, diğer yandan ise elini ufka dikmiş bir arabanın gelmesini bekliyordu. Öğle surları her gün yaptığı gibi rutin işlerinin peşine düşmüştü genç bakan. Zümrüt yeşili gözleriyle Fransa sokaklarını seyrediyordu. Kendisine yönelen mavi gözleri görünce bir an arabanın durması için emir verdi, kalbi ilk defa heyecanla çarpıyordu. Aynı şekilde genç bayanın da. Mavi gözleri kendisine kilitlenmiş bir çift zümrüt yeşili göze bakakalmıştı. Genç adam hızla araban inip genç kadının yanına doğru kendinden emin adımlarla ilerledi; dudaklarına yerleşen tebessümle, “yardım edeyim Matmazel”… Genç kadın her ne kadar bir daha görüşmeyeceğini bilse de kendisine uzanmış eli tutarak arabaya bindi. Uzun sarı saçlarını geriye doğru atarak kendisine doğru bakan zümrüt gözlere tebessümle gülümsedi.
20 yy. Fransa… Taş duvarlar arasında ki görkemli ütopyada sadece birkaç kişiyle birlikte yaşıyordu genç kız. Odasına açılan büyük balkona çıkarak Fransa sokaklarını kuş bakışı süzmeye başladı. Yaşadığı yeri seviyordu, her ne kadar dışarıda ki halka göre kibirli bir kişiliği olsa da aslında görüldüğünden oldukça farklıydı Mirabella. Penceresine uzanmış sarmaşıklarda biten çiçeklere zümrüt yeşili gözleriyle bakakaldı. Kesinle büyüleyici güzelliği vardı, kadife gibi yumuşak yaprakları ve göz kamaştırıcı renkleriyle her zaman genç kızın sevgisini kazanmışlardı. Hafif bir dokunuşla yoksa gerçek miydi? Aklını kaçırıyor olmalıydı, fakat içinde ki merak duygusuna dur diyemiyordu. Zümrüt yeşili gözlerini yeniden balkonunu süsleyen bitkilere dikip odaklandı, sadece pencerenin kenarını bir tablo gibi kaplamasını hayal etti. Göz kapaklarını tereddütle araladığında, pembe begonyaların pencerenin kenarını yavaşça kapladığını gördü. O mu yapmıştı? Gerçek miydi? Odasından seri adımlarla çıkarak babasının yanına doğru gitti… Küçük kızından olayları duyan Charless’in elinde tuttuğu kalem yere düşmüştü, bedeni kaplayan endişe içinde bulunduğu durumu küçük kızına nasıl açıklayacağını çaresini arıyordu. Derin bir iç çekerek kendisinden bir yanıt bekleyen küçük kızın ellerini tutup peri masalını aratmayan gerçekleri anlatmaya başladı.
En son Mirabella LaPiere tarafından C.tesi Tem. 02, 2011 3:38 am tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ Çarş. Nis. 13, 2011 3:41 am | |
| İ L İ Ş K İ L E R [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] O L U M L U & Romalı mı? | Ama bitki kardeşi?
| Maria Diane von Dorff. Nam-ı diğer; çiçekçi kız. Bir kardeşe göre pek içli dışlı olduğumuz söylenemez aslında. Sanırım sorun benim uzak kalışımdan olacak, ama yine de Maria'yı severim. Evet! Heyhat bunu fazla gösteremem, belki de hiç. Ama ev işlerinde yahut herhangi bir konuda her zaman destek çıkmaya çalışırım. Sonuç olarak o benim kardeşim. Kim bilir, belki ileri de bu sessizliğimiz ileride bir son bulur. O zaman onu daha iyi tanıyabilirim. |
~~~~~~ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] O L U M L U & S I R D A Ş
| Adyali Zenobia Carter. Bitkiler aşkına müzikle ilgilenen birini buldum sonunda. Adyali ile aramız her ne akdar çok sıkı olmasa da onunda piyano sevdiğini biliyor olmam benim için yeterli aslında. Kim bilir belki bir gün birlikte bir grupta çalabiliriz? Üstelik koca kampta tanrı ebeveynim hakkında fikrimi söylediğim tek kişisin. Her ne akdar benim için bir sır olan bu düşünceme biraz da olsa ortak olman senin hakkında olumlu düşünmemi arttırıyor. Benim için daima güvendiğim bir sırdaş olarak olacaksın. |
~~~~~~ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] O L U M L U & Baş melek | Kardeşten Öte
| Summer Katherine Ramsey. Tutatis adına! Sanki aynaya bakıyorum. Kampta kesinlikle sevdiğim sayılı kişilerden birisi Sum. Oldukça renkli ve eğlenceli bir kişiliği var. Aramın bozulmasını hiç istemediğim bir dost diyebilirim. Kimi zamanlar kardeşlerimden daha samimi görüyorum. |
~~~~~~ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] O L U M L U & Tutatis adına! Nedir bu görev aşı?
| David Tyler. David’ten başka görev düşkünü birini tanımadım desem yeterlidir sanırım. Neredeyse her görevimizi birlikte çıkıyorduk. İlk çıktığımız görevi düşününce David ile birlikte göreve çıkmak aslında keyifli. O olmasaydı sanırım yılan saçlı hatunun süs bahçesinde ki taş biblolardan bir farkım olmayacaktı. Öte yandan iyi bir arkadaş ve sırdaş. |
~~~~~~ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] O L U M L U & Yeteneğine hayranım | Kardeşten Öte
| Satellite Morgan. Kılıcımı onun sayesinde tutmaya başardım desem yalan olmaz. Kampa ilk geldiğimde güler yüzü ve samimi tavırlarıyla benim için her daim iyi bir dost oldu. Kimi zamanlar ona özenmiyor değilim, okçuluk bakımından gerçekten hayran uyandırılacak bir yeteneğe sahip. Ama avcılığı kaldırır mıydım orası meçhul. Belki de böylesine bir tercihi yaptığın için sana imreniyorum, herkesin başaramadığı ulaşılması kolay gibi görünen lakin bir o kadar da zor bir tercih... |
En son Mirabella LaPiere tarafından Paz Tem. 03, 2011 3:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ Çarş. Nis. 13, 2011 4:57 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]*Mana Aredhel Fackrell *Hımm, kurguuu, kardeşlerimden birisin, kampta çok göründüğün ve Demeter kulübesinin adını insanlara biraz daha gösterebildiğin, temizlikte bana yardım ettiğin için seni severim, onun dışında pek içli dışlı değiliz, olabilir mi? | |
|
| |
| |
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ Çarş. Nis. 13, 2011 5:55 am | |
| Evet zaten farkettim, biraz öyle kerata Adya sever gibi geliyor ama Anna'yı -her ne kadar kişilikleri pek benzemese de içime öyle doğdu- o da kendi ebebynini pek sevmez, tek de ortak yanları şey sanırım, ısrarı ve zorlanmayı sevmemeleri, ayrıca Adya da Zeus'u pek sevmez. Ah, bu kadar yazmışım kendimi kaptırıp, bare ekle beni Mana'nın kardişi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Seç beğen kullan | |
|
| |
Valentino R. Gavino Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ Çarş. Nis. 13, 2011 6:09 am | |
| Karakterin ismi ve bir adet ikon.Archaios Athoos Kurgu (varsa):- Karakteriniz Özelikleri:Archaios diğer Nyks çocuklarına göre duygusaldır yetim büyümüştür ve doğal olarak çocuk ruhludur ama ciddi olmayıdıa bilir. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ Çarş. Nis. 13, 2011 6:36 am | |
| Karakterin ismi ve bir adet ikon. ^^ Summer Katherine Ramsey Kurgu (varsa): Seninle ilişkimizin mutlaka olumlu olmasını isterim. ^^ Hem özelliklerimiz birbirinine benziyor hem de kanım ısındı sana. Senin yanında kendimi huzurlu hissediyorum gibi bir şeyler olabilir. Sen de eklersin bir şeyler. İconlar: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ Çarş. Nis. 13, 2011 6:48 am | |
| Karakterin ismi ve bir adet ikon:David tennant [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kurgu (varsa):Bir çok göreve çıktığın bir arkadaşın mesela Medusayı birlikte yok ettik | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| |
| |
Leonardo di Muérte Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ Perş. Nis. 14, 2011 6:06 am | |
| Ben ? Kurgumuz var zaten <3 Ve işte buda ikonum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ Salı Nis. 19, 2011 6:01 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ Çarş. Mayıs 11, 2011 8:43 am | |
| | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| |
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ Perş. Mayıs 12, 2011 3:44 am | |
| | |
|
| |
Daphne Warringford Artemis Avcısı
| |
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ Cuma Haz. 03, 2011 12:11 pm | |
| | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ C.tesi Haz. 11, 2011 12:21 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ Paz Tem. 03, 2011 3:25 am | |
| Lelantı yeniden düzenlediğimden bazı kişileri ekledim. Diğerlerini de en yakın zamanda ekleyeceğim. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ Paz Tem. 03, 2011 3:36 am | |
| | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ Çarş. Tem. 13, 2011 10:00 pm | |
| Senin gibi tatlı bir kızla düşman olunmaz ki! Olumlu yerlerde olmak istiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ Perş. Tem. 14, 2011 8:52 am | |
| Eheh, tekrar ünlü ve isim değişimi. Biz düşmandık sanki 0.0 Ühüüü, Büşra'yla düşmanım yaa, moralim bozuldu 0.0 Tamam, iyiyim iyiyim. En azından Jo arkadaşım | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ Cuma Tem. 15, 2011 9:29 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kurgu; Patron,arkadaş,taht konusunda destekçi, | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Mirabella LaPiere ~ Paz Tem. 17, 2011 10:49 pm | |
| | |
|
| |
| Mirabella LaPiere ~ | |
|