| Merhaba Çocuklarım! | |
|
+2Sonechka Ephimovich Hestia 6 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hestia Tanrıça/Karakter Koordinatörü
| Konu: Merhaba Çocuklarım! Salı Eyl. 14, 2010 10:44 am | |
| Kulübeye gelen çocuklarım buradan benimle iletişime geçebilirler... Başlığı gelecek kardeşlerine de hitap etsin diye genel açtım Laudomia ama şimdilik tek kızım sensin, kampa hoşgeldin Kulübe liderisin ve ilk olduğun için en kıdemli Hestia çocuğu sen olacaksın, seni kampta aktif görmek istiyorum. Kehanetlere katıl, görevler al, arkadaş edin... Ama lütfen kibirli çocuklardan uzak dur. Kızımın kendini bilmezler tarafından üzülmesini istemiyorum. Denetlemeler için titizlikle hazırlan, ismimi her yerde -bayrak kapmaca yarışlarında bile- en iyi şekilde temsil etmeye çalış. Unutma, sen çok özelsin. Henüz bu yeteneğini keşfetmemiş olabilirsin ama, ateşle ilgili güçlerin var. Burası kendini yuvanda hissedebileceğin yer, mutlu olacağından eminim. Seni ziyaret etmek için kamp müdireniz izin verdikçe uğrarım, sen de istediğin zaman Olimpos'a beni görmeye gelebilirsin. (Zeus falan beni ilgilendirmez, kızımla ilişkime kimse karışamaz.) Neyse, en kısa zamanda görüşmek üzere... | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Perş. Eyl. 30, 2010 7:46 am | |
| Kızım, hala kardeşlerin için bir başlık açmamışsın, temizlik rp'ni de yazmamışsın. Hestia kulübesi bulaşık cezası alırsa çok üzülürüm! (Bu arada zırhını üzerinden çıkarma hiçbir zaman, Zeus yüzünden kampınız tehdit altında.) | |
|
| |
Sonechka Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! C.tesi Ekim 02, 2010 7:20 am | |
| Üzgünüm annecim. Ne yazıkki yetiştiremedim temizliği. Bu arada bu mesajları daha yeni gördüğümden bir başlık maşlık açamadım kulübede. Bu arada sen hiç merak etme. Luke o kendini bilmezlerden değil. Zırhımıda üstümden çıkarmam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Ptsi Ekim 04, 2010 6:41 am | |
| Luke'u 7/24 gözlemliyor olacağım Tabii seni de. Hestia kulübesinin lideri ve tek üyesi olarak daha aktif olmanı istiyorum. Temizlikten, yarışlardan görevlere kadar her alanda ismin geçmeli kızım. Bu arada bir gün Olimpos'a gel istersen, yüz yüze görüşelim | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Ptsi Ekim 04, 2010 6:43 am | |
| Tamam gelirim annecim. Bu arada Luke için kafanı yorma o çok iyi bir çocuk Üzmez o beni. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Ptsi Ekim 04, 2010 6:48 am | |
| Umarım :/ Neyse fazla sıkmayayım seni kızım, kampta iyi eğlenceler Kışın gideceğin okulda kendine dikkat et, eğitmenden birkaç kılıç dersi al ve kendini koruyacak duruma gel lütfen... | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Ptsi Ekim 04, 2010 6:49 am | |
| Kendimi koruyacak duruma gelirim ben sen hiç merak etme canım annem | |
|
| |
Nikolaos Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! C.tesi Ekim 16, 2010 10:11 pm | |
| Bensiz hiç çekilmez bu site. Değil mi Pınar? Bu arada merhaba annelerin annesi!
(Yalakalık diz boyu oldu lan xD Pardon. "Lan" lafı uymadı. Sözlerime dikkat etmem gerekiyordu bu sitede, doğru.)
Vay be! Pınar'ın kardeşi oldum demek! Naber küçük kerata? Uzun zamandır konuşmuyorduk. | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Perş. Ekim 21, 2010 7:38 am | |
| Merhaba Anne:) Ben yeni geldim kampa umarım kardeşlerim bana yardımcı olur | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Perş. Ekim 21, 2010 7:42 am | |
| Merhaba Jason, Lau ile tanışıyorsunuz sanırım önceden Lütfen kampta uslu bir çocuk ol, Athena'dan hakkında şikayet almak istemiyorum Ah, sen de hoşgeldin Mia Kardeşlerin de ben de sana yardımcı oluruz, değil mi çocuklar? Bu arada üçünüze de söylüyorum: Hestia kulübesini daha aktif görmek istiyorum!! Yarışlar, görevler, rp'ler, hadi ama kendinizi gösterin biraz... | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Cuma Ekim 22, 2010 2:44 am | |
| Annecim merak etme. Ben kardeşlerime yardımcı olurum. O tek çocuk olduğum günleri özletmesinler yeter. Yaşasın kız kardeşim olmuş bir tanede. Artık Jason'ın canını çıkartırız Adaşım sayılır. Adımın kısaltmalarından biride Mia olduğu için. Bu arada Jason! Bana küçük kerata demeyi kes! Ayrıca anneme yağlıcılık yapma! Annelerin annesi lafını yağcılık olmayacak olsaydı bende derdim. Bari yaratıcı olsaydın. Değişik bir laf söleseydin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! C.tesi Ekim 23, 2010 9:58 am | |
| Aferin Lau :* Böyle iyi bir abla ol Ah ama sakın oğlumu da üzmeyin, üçünüz de birbirinizle iyi geçinin Jason, sen de Lau'ya öyle şeyler söyleme lütfen. Miera, nerelerdesin, tek bir mesaj yazıp gittin mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Ptsi Ekim 25, 2010 3:23 am | |
| Annecim affet bizi! Hiç birimiz ceza almak istemezdik | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Perş. Ekim 28, 2010 1:40 am | |
| Ödevler,okul falan deyince pek giremiyorum özür dilerim ( Lau veya Jason. Bir ara ceza rp'mizi yazalım.İsteriseniz ben de sonra 6. denetleme için temizlik rp si yazarım. Annemiiz hayal kırıklığına uğratmayalım | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Perş. Ekim 28, 2010 11:01 pm | |
| İki güzeller güzeli kızım var ama kulübe ne hale gelmiş böyle... Vaktiniz olduğunda lütfen yazın cezanızı ve 6. denetleme için temizliğinizi. Mia kızım, sen kampta daha yenisin ve eminim aklında çok soru işareti vardır. Bana her konuda çekinmeden pm atabilirsin | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Cuma Ekim 29, 2010 4:55 am | |
| Bir arkadaşımdan yardım alıyorum,o da bu sitede,yoksa ben ölmüştüm. Bu arada anne,en kısa zamanda seninle tanışma rp'si yapmak isterim | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Ptsi Kas. 01, 2010 4:39 am | |
| O imzanın nick'i çok tanıdık. Sen Satellite'ın ikinci karakteri misin yoksa? Öt bakalım. Ahah xD Sevecen kız cağızdan yine kötü bir abla çıkardım iyi mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Cuma Kas. 05, 2010 4:18 am | |
| Sen zaten öyle değil miydin Lau? Kötü kardeş seni. Bir süre için siteye girmedik arkamızdan ne yazmışsın. Şakayla söylediğim lafa bile takıldın ya artık ne desem boş. Seni kardeşlikten red mi etsem ne?
Vazgeçtim. Ben hiç kardeşime kıyar mıyım? (Bunu söylememin nedeni kesinlikle pınarın bunu okuduktan sonra verdiği ve insanın karşılaşmak istemeyeceği o tepki değil.)
Anneeeeeeeeeeee! Lau beni dövmeye çalışıyor ve avatar-imza'mı yenilememekle tehdit ediyor. Bir şey de kızına! Birde kardeşim olcak! Kerata işte! Hıh. Küçük kardeşmiş. Yer ya bu beni! Anne! Kızın yakışıklı mı yakışıklı oğlunu öldürüyor bir şey de şuna lütfen! | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Ptsi Kas. 08, 2010 6:52 am | |
| Lauu öldürma bakıyım benim yakışıklı oğlumu, cık cık cık. Ama yakışıklı oğlum da sadece kardeşini sinir etmese, arada görev falan yapsa? Bu arada Mia nerelerde yahu? En küçük kızımdan ses seda yok ne zamandır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Salı Kas. 09, 2010 3:13 am | |
| Burdayım anne ceza rp'sini yapayım bende.. 6.'yı da yapmamız gerek daha | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Salı Kas. 09, 2010 4:20 am | |
| Küçük kardeşimi daha yeni gördüğüme inanamıyorum. Ne kör bir insanım böyle! Geç bir merhaba kardeşim.
(eyvah! Şimdi kesin Lau ile birlik olup kafamı koparırlar. Anne hakkını helal et lütfen.)
Bu arada görev almaya çalışırım ama ne zaman olur bilmem. Üzgünüm =( | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Cuma Kas. 19, 2010 8:54 am | |
| Görev almana gerek yok oğlum, yapılmayı bekleyen 60 tane görev var zaten sitede. Vaktin olduğunda görevler başlığına göz at istersen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Salı Kas. 23, 2010 4:47 am | |
| Jason! Hemende ispiyonluyorsun anneme çok ayıp! İnsan küçük kardeşini şikayet eder mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Ptsi Kas. 29, 2010 4:52 am | |
| Ben ederim. xD Nihahahahaha! İspikçiyim kızım ben. Kaçamazsın. Ben sana işkence etmek için buradayım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Çarş. Ara. 01, 2010 4:17 am | |
| Sende benden az çekmeyeceksin haberin olsun. Ayrıca takımını yenilemezsem görürsün. xD | |
|
| |
Calvin Drake Westin Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Ptsi Ara. 06, 2010 9:43 pm | |
| Merhaba anne ve kardeşlerim. Ben yeni geldim. Nasılsınız? | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Salı Ara. 07, 2010 5:08 am | |
| Yaşasın! Kulübe eşitlendi. Ramonadan uzak dur kardeşim. Cadı desen yeridir. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Salı Ara. 07, 2010 5:11 am | |
| Ne güzel kardeşlerim var ya! | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Çarş. Ara. 08, 2010 3:39 am | |
| Tanıştırıyım.
Ramona = Cadı Bende = Karizmatik xD
Ramona olsa şimdi beni öldürürdü kesin xD
Aaaa! Kardeşlerimden biri uçmuş. Hemde kız kardeşim. Yaşasın! İkiye bir öndeyiz! | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Çarş. Ara. 08, 2010 6:06 am | |
| Evet öndeyiz. Ramona'daya acıyorum. | |
|
| |
| Merhaba Çocuklarım! | |
|