Olimpos Rpg Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi. |
|
| Merhaba Çocuklarım! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| | | | Amy Kleppy Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Perş. Ekim 28, 2010 6:37 am | |
| Eveeet çook beklettin bizi ama artık önemi yok geldiin yaaa | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Perş. Ekim 28, 2010 6:40 am | |
| Şunu da belirtmek istiyorum. Kulübe yarışında son sıralardayız, bunun sebebi de Aleda hariç hiç biriniz görev yapmamışsınız, ya da görevler bölümünde başlık açmamışsınız. Sizlerden ricam görevler konusunda kendi adınızla bir başlık açıp listedeki görevleri yapmaya çalışmanız. Bu kulübeyi daha güzel yerlerde görmek istiyorum, haydi çocuklar! |
| | | Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Perş. Ekim 28, 2010 6:42 am | |
| Hoşgeldin babaaaam. *-* Çok mutluyum çok. *-* Sen gelmeden ben yazdım rpmi ama Bundan sonra nice beraber rplere ozaman. Ben de kulübe lideri olarak söz veriyorum ozaman, olabildiğince siteye vakit ayırıp rp yazacağım. ^_^ | |
| | | Misafir Misafir
| | | | Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Perş. Ekim 28, 2010 6:47 am | |
| Eveeet söz veriyoruz babaa | |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Salı Kas. 02, 2010 12:54 am | |
| Aly, amy ve coco. Kardeslernz pek ugramiyor kampa, o yuzden sizin daha cok calismaniz lazim. Oncelikle 6. Temizlik rp'sni yapin ki ceza almayin. Bunu ucunuz brlkte de yapablrsnz, ya da aranzda anlasrsnz bri yapar. Diger husus da, kulube puanlamasina 2 haftadan kisa bir sure kaldi. Elinizden geldgi kadar ck gorev yapmaya bakin. Biliyosunuz puanlama degsti, artk ozel gorevler ve yarismalar onemli bir etken. Bunlara katilmaya calisin. Ayrica artik zor gorevler dgerlerinden daha cok puan getircek, bunu da goz onunde bulundurun. Hadi kizlar gelecek puanlamada ii bi yukselik yapip beni gururlandirin |
| | | Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Çocuklarım! Salı Kas. 02, 2010 7:19 am | |
| Diğer 2 temizliği ben yapmıştım banane banane Coco yapsııın. Reel hayatın canı çıksın. -.- Kurban Bayramı gelsin bi babacığımda, ozaman görev listemi iyice bi' gözden geçireceğim ben (: | |
| | | Misafir Misafir
| | | | | Merhaba Çocuklarım! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|