| Üye Alımları | |
|
+7Georgina Orwell David Tyler Mnemosyne Monroahe Hanna Olıvıa Temple Edward Kevin Hawke Lucas Matthew Price Nikolaos Ephimovich 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Nikolaos Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Üye Alımları Cuma Nis. 08, 2011 3:01 am | |
| Bu formu doldurarak başvuru yapabilirsiniz.
Üye Adı: Rp Puanı: Kulübe ne gibi bir katkısı olacak?
Rp puanı 85 altı olmayanlar kabul edilmeyecektir. | |
|
| |
Lucas Matthew Price Artemis'in Manevi Oğlu
| Konu: Geri: Üye Alımları Cuma Nis. 08, 2011 5:30 am | |
| Üye Adı:Scotty Price Rp Puanı:75 Kulübe ne gibi bir katkısı olacak?:Grup ben merkezci kişilerden oluşacak sanırım. Bende tek aerkek artemis avcısı olarak baya bir ben merkezciyim. Ayrıca kurgudaki yeteneklerimde bu gruba baya bir yardım edecektir. Ayrıca diğer kullanıcı kulüplerinden biri olan the Avengers'ın kurucusunun ikinci karakteriyim. Beraber topluca rp yazabiliriz. | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üye Alımları Cuma Nis. 08, 2011 7:25 am | |
| Üye Adı: Edward Kevin Knıght Rp Puanı: 85
Kulübe ne gibi bir katkısı olacak=
Ben şu anda en iyi 3 kullanıcı grubundan Kardeşliğin lideriyim. Kampta pek tanınan biriyimdir ve buranın tam başlangıcından beri olmasada o zamanlara yakın bir tarihten beri üyeyim. Çoğu kişi beni dinler ve dediklerimi yapar. Birinden bir şey istersem onu alırım. | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Üye Alımları Cuma Nis. 08, 2011 7:56 pm | |
| Üye Adı:Hanna Marin Rp Puanı:80 Kulübe ne gibi bir katkısı olacak?: Rp yazmakta oldukça başarılıyım.Kurgumun da iyi olduğunu düşünüyorum.Ve Kulübe Lideri olduğum için tüm Hera Kulübesi sözümü dinler.
En son Hanna Marin tarafından C.tesi Nis. 16, 2011 12:56 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Alımları Cuma Nis. 08, 2011 8:06 pm | |
| Scotty*Kulüp iş birliği ve ayrıcalıkların nedeni ile kabul edildin. Edward*Kulüp işbirliği, ayrıcalıklar ve siteyi iyi tanıman nedeni ile kabul edildin. Hanna*Hera kulübesindeki saygınlığın ve rplerdeki başarın nedeni ile kabul edildin. | |
|
| |
Mnemosyne Monroahe Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Üye Alımları Salı Nis. 12, 2011 3:15 am | |
| Üye Adı: Mnemosyne Monroahe Rp Puanı: 100 Kulübe ne gibi bir katkısı olacak?: Ehem, Ege hazretleri ile kurgu konuşmuş olmamla birlikte kurguya göre hafızasını kaybetmiş biri olmam sizin kişisel köleniz olmam için beni mükemmelleştiriyor. (Tabisi kurgunun geri kalan kısmını uygularsak sevinirim.)
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Alımları Perş. Nis. 14, 2011 2:19 am | |
| Mnemosyne*Kurguya göre kabul ediyorum. | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Üye Alımları Perş. Nis. 14, 2011 4:18 am | |
| Üye Adı:David Tennant Rp Puanı:75 (ama kurguyu tam olarak bulunca yükseltmek için rp yazıcam) Kulübe ne gibi bir katkısı olacak:Kulüpte athena çocuğu yok zeka için bir athena çocuğuna ihtiyacınız olabilir.Özel gücümü de gerekli bilgiler için kullanabilirsiniz (biraz saçma nedenler ama ) | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üye Alımları Perş. Nis. 14, 2011 8:30 am | |
| Üye Adı: Georgina Orwell Rp Puanı: 95 Kulübe ne gibi bir katkısı olacak?: Karekterim sinsi ve kurnaz biri, tam bir şeytan. Kulübe yeteneği ve zekasıyla faydası olabilir. Ve rp dediğimiz şeyden de bayağı anlarım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Alımları Cuma Nis. 15, 2011 2:43 am | |
| David*Kamp içinde aktif ve herkesçe sevilen birisin. Kabul edildin. Georgina*Kabul edildin.
Edit*Listeye ekleniyor. | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Üye Alımları C.tesi Nis. 16, 2011 12:34 am | |
| Üye Adı: Zellana L. Ryan Rp Puanı: 90 Kulübe ne gibi bir katkısı olacak?: Zellana zeki ve soğuk kanlı bir kızdır. Zeki ve pratik zekasıyla katkı sağlıyacağını ummaktadır. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Alımları Ptsi Nis. 18, 2011 3:10 am | |
| Zellana*En büyük düşmanımı kulübümde görmek ne hoş | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Üye Alımları C.tesi Nis. 30, 2011 12:21 am | |
| Üye Adı: Thalia Adelynn Rose Rp Puanı: 85 Kulübe ne gibi bir katkısı olacak? Tanınan biriyim.Çalışkanım.Asabi,ters ve hırçınım aynı zamanda Zekiyim ve büyükonuş yeteneğine sahibim.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Alımları Paz Mayıs 15, 2011 8:42 pm | |
| Thalia*Yeteneğiniz nedeniyle alındınız. | |
|
| |
Leo Zack Lamartine Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üye Alımları Salı Mayıs 17, 2011 2:59 am | |
| Üye Adı: Leo Zack Lamartine Rp Puanı: 80 Kulübe ne gibi bir katkısı olacak? İstediğimi elde eden biriyim. Bana kimse yalan söyleyemez ( Özel Güç XD ). Ayrıca çok iyi nişancıyımdır. Kolay uyum sağlar ve güven kazanırım. Sevecen ve esprili bir tipimdir. Bunun ne faydası var diyorsanız insanların veya başkalarının dikkatini dağıtmamda yardımcı olur. Zeki ve savaş konusunda yetenekliyim. Bazen çok gıcık olsam da ( Kev'e veya Ange'ye sorun) iyi bir insanım. İletişiminiz için yardımcı olabilirim. İçeri sızma bilgi edinme için aranan tipim. Ayrıca kabul edilirsem çok sevinirim . | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Alımları Perş. Mayıs 19, 2011 11:23 pm | |
| | |
|
| |
Daisy Ivana Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Üye Alımları Çarş. Tem. 13, 2011 11:31 pm | |
| Üye Adı: Daısy Ivana Rp Puanı: 85 Kulübe ne gibi bir katkısı olacak? Benmerkezci, kendini beğenmiş şaşalı bir Afrodit kızı. Başka ne bekliyorsunuz? Hem Daısy okçulukta da iyi başarılar elde etti. Onu hafife almayın sakın sizi yerler bir edebilir. | |
|
| |
| Üye Alımları | |
|