Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ah Kolum!

YazarMesaj
Valentino R. Gavino
Amphitrite'nin Çocuğu
Amphitrite'nin Çocuğu
Valentino R. Gavino

Ah Kolum! Empty
MesajKonu: Ah Kolum!   Ah Kolum! Icon_minitimePaz Nis. 03, 2011 11:49 pm

Öncesi Abim,Cirit ve Ben
Revire doğru giderken kendi kendime bağırıyordum abim ise gülmemek için kendini zor tutuyordu.Bu da yetmez gibi cirit sahasında "Gördün mü abini geçmeye çalışırsan ne olduğunu?"demişti.Abimin sırtına yumruk atmaya çalışıyordum ama çıkmış olan kolumun tarafındaydı yani vuramadım.Revire vardığımızda içeride bir sürü satir,Apollon çocuğu ve yaralı melez vardı.Abim perdeleri tek tek aralıyordu ama nafile sanki bugün herkesin sakatlanıp yaralanacağı tutmuştu.Antik Yunanca bir kaç küfür savurdum abim ise kıkırdayarak "Aaa çok ayıp Arc hiç öyle denir mi?"dedi.O an onu boğmak istemiştim bu sayede tedavi görecek kişi o olacaktı kendimi topladım ve homurdanarak "Bunları sen öğrettin."dedim.Abim hala beni küçümser bir şekilde "Kim ben mi?"dedi.Homurdanmaya devam ediyordum sonunda boş bir yatak bulduk ve uzandım abim ise bir satir ve ya Apollon melezi çağırmak için dışarı çıktı.Ben ise kolumu kıpırdatmaya çalışıyordum ama sürekli bağırıyordum.Abim birden içeri girdi yanında hayatından memnun olmamış gibi gözüken bir satir girdi ve elini çenesine koydu.Dakikalarca beni inceledi, arada bir ise kolumu oynatmaya çalışıyordu.Artık en son kolumu oynatmaya çalıştığında sağlam elimde tokatı çaktım.Abim ve satir şaşırmıştı sinirli bir şekilde satire "Kolumu oynatarak mı tedavi edeceksin?"dedim.Satir yanağını okşuyarak "Ben biraz ambrossia getirim."dedi.Abim ise olanlardan zevk almışçasına göz kırptı ve "Ben dışarda bekliyorum."dedi.Ben ise şaşkın ve sinirli bir şekilde "Hey! Ne yani kolum iki dakikada iyileşecek mi?"dedim.Abim ise bilmiş bir tavırla "Biz meleziz bizim için hiç bir şey normal değil."dedi.Abim çıktıktan sonra homurdanmaya ve Antik Yunanca küfür etmeye başladım.Ardından satir geldi bu sefer benden korkumuş bir şekilde "Al bunu ye bu ambrossia tanrıların yemeği ama melezler çok yerse kül olur."dedi.Biraz tırstım ve dehşet içinde ambrossiayı aldım.Tadı güzeldi ama birden içimde sıcaklık hissettim ölecem zannettim ama ölmedim.Sonra satir kıyafetimi çıkarmamı istedi "Delimisin?" dercesine bakış attım ve istemiyerek t-shirti çıkardım.Kolum çıkmışken çıkarmak zor oldu ama çıkardım satir bu sefer ambrossiayı çıkık olan koluma sürdü.Biraz bekledikten sonra kolum acımıyordu kolumu bir kaç kez oynattım ve hızla t-shirti giydim, satire teşekkür ederek dışarı çıktım.

Ah Kolum!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kolum Kesiliyor