Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kolum Kesiliyor

YazarMesaj
Marcus L. Stanislaus
Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Marcus L. Stanislaus

Kolum Kesiliyor Empty
MesajKonu: Kolum Kesiliyor   Kolum Kesiliyor Icon_minitimePerş. Şub. 10, 2011 12:24 pm

Evet , o gün kolumdaki yarayla revire getirdiler beni.Biliyorsunuz Apollon çocuklarının iyileştirme güçleri var ama bunu kendilerine yapamıyorlar.En azından ben yapamıyordum.Bir süre bilinçsiz bir şekilde uyudum ve uyandığımda sol kolum sarılmıştı.Masanın üzerinde ambrosia ve nektar vardı.Nektarı içip ambrosiayı yedikten sonra etrafa göz atmak için kalktım.Yaralarım biraz daha iyiydi ama kalktığımda başım döndü ve yere kapaklandım.Çıkan sese hemen Kheiron geldi ve kaldırdı beni.Biraz daha revirde yattıktan sonra Kheiron'un gitmesini bekledim ve kalkıp çantamı aldım.Ayakkabılarımı ve elbiselerimi giydim.Sağ elime baktığımda eldivenim hala elimdeydi.Kendi kulübeme doğru yürüdüm.Zeus aşkına ! Bundan sonra arenada kılıç talimi yaparken kendimi daha iyi kollamaya dikkat edecektim.O yorgunlukla kulübeme gidip hemen uyudum.Ertesi gün kalktığımda yaralarımdan eser yoktu.

Kolum Kesiliyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ah Kolum!