Sabah kafanıza boşalan bir sürahi suyla uyanıyorsunuz, abiniz tarafından zorla zırh giydiriliyordunuz ardından abiniz sizi kulübeden atıp arenaya doğru sürüklüyor.Evet günüm böyle başlamıştı arenaya vardığımızda konuşmaya daha yeni vakit bulmuştum sinirli bir şekilde "Ne yani yemekten sonra şimdide Nyks'a beni mi adak sunacaksın?dedim.Ağabeyim kahkalara boğuldu "Hayır çaylak, eğer bir canavarla karşılasırşan ki bu melezler için sıradan bir şey kendini savun diye ders verecem."dedi.Ters ters ona baktıktan sonra yalan bir ifadeyle "Çok acıktım ilk önce bir şeyler yesek."dedim.Amacım kahvaltıya gitmek ve ardından gün boyu abimden kaçmaktı ama olmadı bana bir sandiviç uzattı ve "Afiyet olsun."dedi alaycı ve sinsi bir gülümsemeyle.Sandiviçi elime aldığımda buz gibiydi ama abiminkininin sıcak olduğu her haliden belliydi ona ters ters baktıktan sonra sandiviçten bir parça ısırık aldım.Aman tanrılarım "Ahhh!"diye bağırdım çünkü sandiviç çok acıydı.Bağırmamın ardından ağabeyim kahkayı bastı.Daha çok sinirli bir şekilde "Seni hain."dedim devamını getiremedim çünkü ikinci günden abimle aramı açmak istemiyordum.Sinsi bir şekilde "Sandiviçini yemiceksen antremana başlayalım."dedi.Amacı neydi bunun ya onu boğmak istiyordu sonra kendimi topladım ve alaycı bir sesle "Sen zırhsız mı savaşacaksın?"dedim.Gine sinsi bir gülümseme atarak kolyesine dokundu ve birden zırh oldu "Aaaahhh!"diye bağırdım.Ağabeyim gine kahkaha attı ve alaycı bir ses tonuyla "Kılıcın var dimi?"dedi.Aha işte benim sıramdı bileziğimin sağ elimde olduğundan emin olarak "Pnevma Skia"dedim ve 1m 25cmlik kılıcım oluştu ve sinir bozucu bir kahkaha attım.Ardından ağabeyim biraz şakın ve gurulanmış bir işekilde gülerek "Vay be, bide gözlerin siyah olmuş."dedi.Ne gözlerim siyah mı olmuştu hemen yanda duran su birinkintisine koşup yansıma baktım ve çığlık attım.Ağabeyim kahkahayı bastı ve "Bu normal bir şey tüm Nyks çocuklarının yoruldukları ya da güçlendikleri zaman gözleri siyah olur."dedi.Derin bir "Oh" çektim ve "Hadi başlayalımmı?"dedim sırıtarak, ağabeyimde aynı şekilde "Saldır!"diye bağırdı.İlk hamlemi tam göğsüne yaptım ama savuşturdu ardından bir hamle, bir hamle daha böyle bölye bir sürü hamle yaptım ama hiç biri isabet etmedi sadece birisi sıyırmıştı.Ağabeyim gülüyordu ve darbelerimden kaçıyordu.Sinirlenmiştim kendimi tutamayarak "Hey, kaçamsana korkak!"diye bağırdım.Ağabeyim bu tepki karşında şaşırdı onun şarşırmasından istifade edip göğüsüne darbeyi indirdim ama düşmedi ve gülmeye devam etti.