Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Marketteyim

YazarMesaj
Crystal Stephanie Montéz
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Crystal Stephanie Montéz

Marketteyim Empty
MesajKonu: Marketteyim   Marketteyim Icon_minitimePerş. Mart 24, 2011 7:10 am

Alışverişe çıkmaya bayılırdım! En azından evdeyken. Buradaki marketin nasıl olduğunu merak ediyordum. Sonunda boş boş oturup tırnaklarımı yapıp oje sürdüğüm bir günün ortalarında, markete gitmeye karar verdim. Zaten en sevdiğim renk olan koyu pembe renkteki rujum da bitmişti. Böyle şeylerin markette bulunup bulunmayacağından emin olmasam da şansımı denemeye karar verdim. Hem gitmişken bir kaç yiyecek alırım da akşam kardeşlerime de yarar diye düşünüyordum. Üstümü değiştim,çantamı aldım ve markete doğru yola koyuldum.

Kamp Marketi'ne vardığımda büyüklüğü eni şaşırtmıştı. Böyle bir yer olacağını düşünmemiştim. İçeri girdim vegörevli gibi görünen adama sordum: "Affedersiniz,acaba burada ruj gibi bir şeyler bulabilir miyim?" Adam bana parmağıyla arkalarda kalan bir bölümü işaret etti. Teşekkür edip gösterdiği yere yürüdüm. Tanrım! Milyonlarca şey vardı burada! İstediğim reyona ulaşıncaya kadar etrafta dikkatimi çeken bir iki şeyi de aldım. Biraz da yiyecek alınca elim kolum dolmuştu. Makyaj malzemeleri bölümüne gidip tam istediğim renkteki ruju da buldum. Keyfime diyecek yoktu. Kasaya yönelip bir çeşit para olan drahmilerle ödememi yapıp fakirleşmiş ama mutlu bir şekilde kulübemin yolunu tuttum.

Marketteyim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Marketteyim