Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bayrak kapmaca.

YazarMesaj
Zack Cliff Burton
Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
Zack Cliff Burton

Bayrak kapmaca. Empty
MesajKonu: Bayrak kapmaca.   Bayrak kapmaca. Icon_minitimeCuma Mart 18, 2011 5:07 pm

Ormana gizli antrenmanlarımı yapmak için gittiğimde,etrafın ne kadar kirli olduğunu gördüm. Heryer miğfer,kılıç ve oklarla doluydu. Etrafı gördükten sonra bayrak kapmaca yarışını hatırladım. Takımımız azınlıkta olmasına rağmen kazanmıştık. Ve kulübemizden Aria haricinde yaralanan olmamıştı. Gerçektende eğlenceliydi. Athena kulübesindekiler planı anlattıktan sonra. Katanamı çekip sağ kanattan ilerlemeye başladım. Belliki karşı takımdakiler sağ kanadı görmezden gelmişlerdiki buda büyük bir sorundu. Koşmaya devam ettim,karşıma teker teker kampçılar çıkmaya başlıyordu. Ayak hareketleriyle kılıçlarından kaçıp kabzamla köprücük kemiklerine vuruyordum. Kısa süre sonra sağ kanattaki kampçı sayısı artmıştı. Acaba bu sefer nereyi boş bıraktılar acaba? iki üçkampıbirden saldırıya geçti. Bir elime katanamı bir elimede ilahi bronzdan olan muştalarımın tekini aldım. Katananın kabzasıyla vücudun sinir noktalarına vururken. Muştaylatda miğfer üstünden rakibi sersemletmek için yumruk atıyordum. Savaşa devam ederken birzafer çığlığı duydum. Karşı takımdakilerde bunu duymuş olacak ki irkilip bayraklarına doğru koştular. E sonuçta sayıyla savaş kazanılmaz,sadece hücuma önem verip belirli yerlerde açıklık yaratmak gerçekten kötü bir stratejiydi.

Bayrak kapmaca.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bayrak kapmaca!
» Bayrak Kapmaca mı ?
» Bayrak kapmaca!
» Bayrak kapmaca
» Bayrak kapmaca!