Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sonuçlar - Mart Ayı

+23
Zack Cliff Burton
Summer Katherine Ramsey
Alexis Kwon
Robert Harris
Lucianna Fackrell
Terra M. Winchester
Serena Su Hanzadeoğlu
Alexia Sophie Russell
David Tyler
Tristan Micah Addison
Katherine M. von Dorff
Rose Denise Harris
Georgina Orwell
Alex Nike
Marcus L. Stanislaus
Leonard L. Carter
Kevin Least
Lena H. Bryce
Claire Angel Deeply
Athena
Tiffany Trully
Satellite Morgan
Kheiron
27 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Terra M. Winchester
Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
Terra M. Winchester

Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 10:17 am

Hiç şaşırmadım yani.
Georgina Orwell
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
Georgina Orwell

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 10:29 am

Ühüüü.
14. olmuşuz ya.
Tabii kardeşlerin hiçbiri girmezse böyle olabiliyor yani.
Kevin Least
Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 10:29 am

Athena kulübesine tebrikler Smile

Sonunda birinci oldular Very Happy Very Happy
Lucianna Fackrell
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 10:40 am

İ-na-na-mı-yo-rum!
...diye bağırmayacağım çünkü gayet de inanıyorum. Ben de kardeşten saydığım 6 kişi de, elimizden gelenin en iyisini yapabilmek için bir ay boyunca çok gayret ettik. Bayrak kapmacayı yendiğimiz ve denetlemede birinci olduğumuz zaman zaten sitedeki herkes gibi, bu ay birinci olacağımızı hissetmiştik. Cool Zaman zaman sinirlenip kızdığım ama canımdan çok sevdiğim kardeşlerimi çoooook seviyorum. (Buyrun size anlatım bozukluğunun babası.) Emek vermiş olan herkese de teşekkür ediyorum, liderliğim süresince kulübemin birinci gelmiş olması beni çok mutlu etti.
Durun dayanamayacağım, son olarak Apollon kulübesine laf sokmalıyım. Razz
Biz attık mı 10-13 puan değil, 448 puan fark atarız arkadaş. Zuahahhahah. Razz
Tabii ki şaka, Apollon kulübesinde üç tane kişi var ki yirim onları. Rekabet şakada kaldıkça güzel. Hepsini çok seviyorum ve aralarındaki sorunları bir an önce halletmelerini diliyorum. I love you

Gelelim kahraman sıralamasınaaa!
Çok şaşırdım çünkü bu ay Sat'ın birinci, Tiff'in ikinci olacağını düşünüyordum. Drahmi kazandıran görevleri yapmadım, hala 3 derslikten mezun olamadım... Ama sadık dostum olan yarışmalar bana son bir kez birincilik duygusunu tattırdı. Smile Evet, son bir kez dedim çünkü Lucy artık eskisi kadar buralarda olamıyor.
Yerimi çoooooooooo....k sevdiğim Sat ile tatlı rekabetçim Tiff'e bırakacağım için mutluyum. Hayır yani orada Yogi olsa, canımı dişime takar yine sıralamada düşmezdim. (deermişim.) Razz
Hıh, bu valla son; Bence bu ay birinciliği hak eden iki kişi vardı, onlar zaten kalbimin birincileri. Sat'ım ve Summ'ım. Tüm tebrikler ikisine gitsin!!! Athena kulübesinin zaferi de, Sere, Summ, Andy, Helen, Will, Dave'e adansın. Smile

(Oha öldürün beni. Yine çenem düşmüş. 3 ay kimse bu başlığa bir şey yazmasa yeridir yani. Rolling Eyes)
Georgina Orwell
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
Georgina Orwell

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 10:40 am

Önceki puanlamalardan anladığım kadarıyla Athena sonunda, Apollon'u geçebilmiş, onları ve dereceye giren tüm kulübe ve kahramanları tebrik ediyorum.
Tabii kendimi de tebrik ediyorum. 2-3 gün önce gelmeme rağmen 29 puan. Cool
Alexia Sophie Russell
Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Alexia Sophie Russell

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 10:47 am

Tebrikler Athena Kulübesi! Very Happy
Ve kaçın benden Hypnos Kulübesi! Evil or Very Mad Georgina, Ryzell ve Henry hariç... Aslında Henry'nin de olması lazım ama neyse...
Georgina, cidden büyük başarı. Harikasın kardeşim! Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 563668
Robert Harris
Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Robert Harris

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 11:14 am

Herkesi, Athena, Apollon, Hephaistos kulübelerini, Zihindeşen, Daimi ittifak ve Tiff'i tebrik ediyorum. Smile

Bir de tüm kulübelere 'yuhh' diyorum. Hades kulübesi olarak tam 6 aydır yatıyoruz ve hala bizi ilk 10'dan atamadınız, yedinciyiz. Ayrıca, yaza çok az kaldı, bunu da vurguluyorum. Sonra 'ay biz birinci olacaktık, bu Hades kulübesi de nereden çıktı şimdi' falan demeyin. Önderliğimde -Cool- Stell, Sel, Hec ve Calvin ile birlikte kulübemizi tekrar birinciliğe taşıyacağız. Bizdeki azim ve karizma kimsede yok. Razz
Alexis Kwon
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Alexis Kwon

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 11:21 am

Ehm, bize de dikkat etseniz iyi olacak. Razz
Katherine M. von Dorff
Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Katherine M. von Dorff

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 11:47 am

11. sıra mı? Of ya Ares Kulübesi yüzünden, ilk 10 sıralamasına giremedik. Olsun, yeni kulübelerden biri olmamıza rağmen, oldukça iyi bir sonuç. Smile
http://camelot.hareketforum.org/
Summer Katherine Ramsey
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Summer Katherine Ramsey

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 12:40 pm

Heyo, heyo, heyoooo ! 1.yiz ay çok mutlu oldum ! Hak ettik ama yani. Razz Başka kardeşlerim olmak üzere tüm kulübeleri tebrik ediyorum, dereceye girenleri de. ^^
Bu arada Kherion beni özel olarak tebrik etmiş, daha da mutlu oldum şimdi. Cool
http://supernaturalrpg.yetkin-forum.com/
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 1:23 pm

Site tarihi sonunda birincilik koltuğunda Athena kulübesini de gördü, sevindim. Smile
Aa ama benim son gözde kulübem çok boşlamış bu ay kendini. Bir ara gidip kızmalıyım Apollon çocuklarına!

Özel tebrikler ve duygusal fasıl başlasın o zamaaan.
Tebrik 1- İlk puanlamalarında 357 puan almış olan Amphitrite kulübesi için.
Tebrik 2- 1000 puanı geçmiş olan muhteşem üçlü; Athena-Apollon-Hephaistos için.
Tebrik 3- İnsana 'yuh ama artık' dedirtecek kızım Summer için.
Tebrik 4- Yükseliş göstermiş olan Nyks, Hypnos ve Dionysos kulübeleri için. Liderlerinizi alınlarından öpüyorum. ^^
Tebrik 5- Hera kulübesi. Bir ay boyunca bir kulübenin puanı hiç mi değişikliğe uğramaz? Nasıl bir başarıdır bu?!

Sanırım bu kadar. Smile O listede hiçbir kulübenin puanının 0 olmadığını görmek beni sevindirdi. Demek ki kamptaki 18 kulübenin de bir seveni, bir ilgi göstereni var. Smile
http://olimpos.my-rpg.com
Zack Cliff Burton
Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
Zack Cliff Burton

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 4:35 pm

105 puan ha? hhmm fena değil ama daha iyiolabilirdi sanırım. neyse athena kulübesini tebrik ediyorum Very Happy birdahaki puanlamada kulübemi ilk 10 a çıkartacağıma söz veriyorum Very Happy
Edward J. F. Newgate
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Edward J. F. Newgate

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 21, 2011 4:49 am

Athena'yı tebrik ederim. Senide Lucy yine birinci olmuşsun Smile

Sat ve Tiff siz zaten harikasınız. Özellikle Tiff sen kulübemizin gururusun Smile

Ben az puan almışım. Aslında daha az bekliyordum ama neyse. Bir daha ki aya artık daha fazla çalışmalıyız. Apollon çocukları çalışmamaya başladı. Bazısı kulübemizden ayrıldı ne yazık ki. Umarım en kısa zamanda toplanacağız. Elimden geldiğince toparlanmaya ve bu yarışta etkili ve sabit bir yer edinmeye çalışacağım. Bu ay Athena hak etmişti. Onlar kazandı. Tebrik ederim Smile
Marcus L. Stanislaus
Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Marcus L. Stanislaus

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 21, 2011 4:52 am

Yondaime Hokage demiş ki:
Bazısı kulübemizden ayrıldı ne yazık ki.
Bu lafın bana mıydı dostum -.-
Athena
Athena

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 21, 2011 5:02 am

Bence lafın kime söylenmiş olduğu çok belli zaten ama bu soruyu Yon'a pm atarak sormanı tercih ederdim Marcus çünkü puanlama başlığıyla bir alakasını göremedim.
http://olimpos.my-rpg.com
William Maxwell
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
William Maxwell

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 21, 2011 6:05 am

Athena kulübesi yükselişte. Kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bir dahaki denetlemeden sonra sanırım poseidon hades ve zeus kulübeleri gibi az üyeli kulübelerin hiç şansı kalmayacak gibi. Zira bizim kulübenin puanı 5 kişinin maksimum alabileceği puana eşit neredeyse Very Happy
Tiffany Trully
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Tiffany Trully

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 5:41 am

Athena kulübesini ve dereceye giren tüm kulübeleri tebrik ederim. Ayrıca başta Lucy ve Sat olmak üzere kahramanlıkta derece yapan herkesi de tebrik ediyorum.
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 5:51 am

Beklediğim sonuçtan çok daha iyi! Tebrikler Demeter kulübesii! Sıramızı hala koruyoruzz! Very Happy
Alyssa Lauren Franke
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Alyssa Lauren Franke

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı   Sonuçlar - Mart Ayı - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Mart 25, 2011 8:43 am

Ne diyebilirim ki? Hestia Rahibesi olarak utanıyorum Neutral

Sonuçlar - Mart Ayı
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Sonuçlar-Hafta 2.
» Sonuçlar-Hafta 1.
» Sonuçlar - Nisan Ayı
» Sonuçlar - Ekim Ayı
» Sonuçlar - Mayıs Ayı