| Sonuçlar - Mart Ayı | |
|
+23Zack Cliff Burton Summer Katherine Ramsey Alexis Kwon Robert Harris Lucianna Fackrell Terra M. Winchester Serena Su Hanzadeoğlu Alexia Sophie Russell David Tyler Tristan Micah Addison Katherine M. von Dorff Rose Denise Harris Georgina Orwell Alex Nike Marcus L. Stanislaus Leonard L. Carter Kevin Least Lena H. Bryce Claire Angel Deeply Athena Tiffany Trully Satellite Morgan Kheiron 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Paz Mart 20, 2011 10:17 am | |
| | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Paz Mart 20, 2011 10:29 am | |
| Ühüüü. 14. olmuşuz ya. Tabii kardeşlerin hiçbiri girmezse böyle olabiliyor yani. | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Paz Mart 20, 2011 10:40 am | |
| İ-na-na-mı-yo-rum! ...diye bağırmayacağım çünkü gayet de inanıyorum. Ben de kardeşten saydığım 6 kişi de, elimizden gelenin en iyisini yapabilmek için bir ay boyunca çok gayret ettik. Bayrak kapmacayı yendiğimiz ve denetlemede birinci olduğumuz zaman zaten sitedeki herkes gibi, bu ay birinci olacağımızı hissetmiştik. Zaman zaman sinirlenip kızdığım ama canımdan çok sevdiğim kardeşlerimi çoooook seviyorum. (Buyrun size anlatım bozukluğunun babası.) Emek vermiş olan herkese de teşekkür ediyorum, liderliğim süresince kulübemin birinci gelmiş olması beni çok mutlu etti. Durun dayanamayacağım, son olarak Apollon kulübesine laf sokmalıyım. Biz attık mı 10-13 puan değil, 448 puan fark atarız arkadaş. Zuahahhahah. Tabii ki şaka, Apollon kulübesinde üç tane kişi var ki yirim onları. Rekabet şakada kaldıkça güzel. Hepsini çok seviyorum ve aralarındaki sorunları bir an önce halletmelerini diliyorum. Gelelim kahraman sıralamasınaaa! Çok şaşırdım çünkü bu ay Sat'ın birinci, Tiff'in ikinci olacağını düşünüyordum. Drahmi kazandıran görevleri yapmadım, hala 3 derslikten mezun olamadım... Ama sadık dostum olan yarışmalar bana son bir kez birincilik duygusunu tattırdı. Evet, son bir kez dedim çünkü Lucy artık eskisi kadar buralarda olamıyor. Yerimi çoooooooooo....k sevdiğim Sat ile tatlı rekabetçim Tiff'e bırakacağım için mutluyum. Hayır yani orada Yogi olsa, canımı dişime takar yine sıralamada düşmezdim. (deermişim.) Hıh, bu valla son; Bence bu ay birinciliği hak eden iki kişi vardı, onlar zaten kalbimin birincileri. Sat'ım ve Summ'ım. Tüm tebrikler ikisine gitsin!!! Athena kulübesinin zaferi de, Sere, Summ, Andy, Helen, Will, Dave'e adansın. (Oha öldürün beni. Yine çenem düşmüş. 3 ay kimse bu başlığa bir şey yazmasa yeridir yani. ) | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Paz Mart 20, 2011 10:40 am | |
| Önceki puanlamalardan anladığım kadarıyla Athena sonunda, Apollon'u geçebilmiş, onları ve dereceye giren tüm kulübe ve kahramanları tebrik ediyorum. Tabii kendimi de tebrik ediyorum. 2-3 gün önce gelmeme rağmen 29 puan. | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Paz Mart 20, 2011 10:47 am | |
| Tebrikler Athena Kulübesi! Ve kaçın benden Hypnos Kulübesi! Georgina, Ryzell ve Henry hariç... Aslında Henry'nin de olması lazım ama neyse... Georgina, cidden büyük başarı. Harikasın kardeşim! | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Paz Mart 20, 2011 11:14 am | |
| Herkesi, Athena, Apollon, Hephaistos kulübelerini, Zihindeşen, Daimi ittifak ve Tiff'i tebrik ediyorum. Bir de tüm kulübelere 'yuhh' diyorum. Hades kulübesi olarak tam 6 aydır yatıyoruz ve hala bizi ilk 10'dan atamadınız, yedinciyiz. Ayrıca, yaza çok az kaldı, bunu da vurguluyorum. Sonra 'ay biz birinci olacaktık, bu Hades kulübesi de nereden çıktı şimdi' falan demeyin. Önderliğimde - - Stell, Sel, Hec ve Calvin ile birlikte kulübemizi tekrar birinciliğe taşıyacağız. Bizdeki azim ve karizma kimsede yok. | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Paz Mart 20, 2011 11:21 am | |
| Ehm, bize de dikkat etseniz iyi olacak. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Paz Mart 20, 2011 11:47 am | |
| 11. sıra mı? Of ya Ares Kulübesi yüzünden, ilk 10 sıralamasına giremedik. Olsun, yeni kulübelerden biri olmamıza rağmen, oldukça iyi bir sonuç. | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Paz Mart 20, 2011 12:40 pm | |
| Heyo, heyo, heyoooo ! 1.yiz ay çok mutlu oldum ! Hak ettik ama yani. Başka kardeşlerim olmak üzere tüm kulübeleri tebrik ediyorum, dereceye girenleri de. ^^ Bu arada Kherion beni özel olarak tebrik etmiş, daha da mutlu oldum şimdi. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Paz Mart 20, 2011 1:23 pm | |
| Site tarihi sonunda birincilik koltuğunda Athena kulübesini de gördü, sevindim. Aa ama benim son gözde kulübem çok boşlamış bu ay kendini. Bir ara gidip kızmalıyım Apollon çocuklarına! Özel tebrikler ve duygusal fasıl başlasın o zamaaan. Tebrik 1- İlk puanlamalarında 357 puan almış olan Amphitrite kulübesi için. Tebrik 2- 1000 puanı geçmiş olan muhteşem üçlü; Athena-Apollon-Hephaistos için. Tebrik 3- İnsana 'yuh ama artık' dedirtecek kızım Summer için. Tebrik 4- Yükseliş göstermiş olan Nyks, Hypnos ve Dionysos kulübeleri için. Liderlerinizi alınlarından öpüyorum. ^^ Tebrik 5- Hera kulübesi. Bir ay boyunca bir kulübenin puanı hiç mi değişikliğe uğramaz? Nasıl bir başarıdır bu?! Sanırım bu kadar. O listede hiçbir kulübenin puanının 0 olmadığını görmek beni sevindirdi. Demek ki kamptaki 18 kulübenin de bir seveni, bir ilgi göstereni var. | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Paz Mart 20, 2011 4:35 pm | |
| 105 puan ha? hhmm fena değil ama daha iyiolabilirdi sanırım. neyse athena kulübesini tebrik ediyorum birdahaki puanlamada kulübemi ilk 10 a çıkartacağıma söz veriyorum | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Ptsi Mart 21, 2011 4:49 am | |
| Athena'yı tebrik ederim. Senide Lucy yine birinci olmuşsun Sat ve Tiff siz zaten harikasınız. Özellikle Tiff sen kulübemizin gururusun Ben az puan almışım. Aslında daha az bekliyordum ama neyse. Bir daha ki aya artık daha fazla çalışmalıyız. Apollon çocukları çalışmamaya başladı. Bazısı kulübemizden ayrıldı ne yazık ki. Umarım en kısa zamanda toplanacağız. Elimden geldiğince toparlanmaya ve bu yarışta etkili ve sabit bir yer edinmeye çalışacağım. Bu ay Athena hak etmişti. Onlar kazandı. Tebrik ederim | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Ptsi Mart 21, 2011 4:52 am | |
| - Yondaime Hokage demiş ki:
- Bazısı kulübemizden ayrıldı ne yazık ki.
Bu lafın bana mıydı dostum -.- | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Ptsi Mart 21, 2011 5:02 am | |
| Bence lafın kime söylenmiş olduğu çok belli zaten ama bu soruyu Yon'a pm atarak sormanı tercih ederdim Marcus çünkü puanlama başlığıyla bir alakasını göremedim. | |
|
| |
William Maxwell Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Ptsi Mart 21, 2011 6:05 am | |
| Athena kulübesi yükselişte. Kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bir dahaki denetlemeden sonra sanırım poseidon hades ve zeus kulübeleri gibi az üyeli kulübelerin hiç şansı kalmayacak gibi. Zira bizim kulübenin puanı 5 kişinin maksimum alabileceği puana eşit neredeyse | |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Salı Mart 22, 2011 5:41 am | |
| Athena kulübesini ve dereceye giren tüm kulübeleri tebrik ederim. Ayrıca başta Lucy ve Sat olmak üzere kahramanlıkta derece yapan herkesi de tebrik ediyorum. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Salı Mart 22, 2011 5:51 am | |
| Beklediğim sonuçtan çok daha iyi! Tebrikler Demeter kulübesii! Sıramızı hala koruyoruzz! | |
|
| |
Alyssa Lauren Franke Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sonuçlar - Mart Ayı Cuma Mart 25, 2011 8:43 am | |
| Ne diyebilirim ki? Hestia Rahibesi olarak utanıyorum | |
|
| |
| Sonuçlar - Mart Ayı | |
|