Olimpos Rpg Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi. |
|
| Sonuçlar - Ekim Ayı | |
|
+7Hestia Satellite Morgan Serena Su Hanzadeoğlu Lucianna Fackrell Robert Harris Athena Rose Denise Harris 11 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| | | | Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sonuçlar - Ekim Ayı C.tesi Ekim 23, 2010 8:58 am | |
| Lia, 480 puan! İki kişilik dev kadro olmuşuz! Ya yuh ama, yine mi Hades kulübesi şampiyon?! Hep Stell yüzünden Afrodit çocukları ve Athena çocukları, hepinizi de tebrik ederim Off inanmıyorum Lucy birinciliği kaptırmış Tebrikler Sat, ve kızma, sana da tebrikler Lucy'mm Stell, yuh sana yuh yuh yuh! Bir aydır görev yaptığın yok, hala seni geçen kişi sayısı sadece 2 | |
| | | Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Sonuçlar - Ekim Ayı C.tesi Ekim 23, 2010 9:21 am | |
| Gerçekten yahu, yine mi Hades kulübesi?! Neden benim çocuklarım üçtür geçemiyor onları! Taraf tuttuğumdan değil de... Persephone, Ares, Demeter kulübeleri iyi çıkış yapanlar bölümündesiniz Poseidon, Afrodit, Artemis, Apollon kulübeleri de çok iyi Athena kulübesi geç canlandı, onun için henüz tebrik etmeyeceğim. Hades kulübesini de tebrik etmiyorum, hepsini Stell'e borçlular o puanların, biraz da Hec'in etkisi var... Hekate, Nyks, Hera, Hestia kulübeleri! Canlanın biraz! Hele siz -Aly hariç- Hermes çocukları, utanın kendinizden. Dionysos lideri Mike zaten dayaklık, tabii Hephaistos çocukları Alex ve Jeff de. Onun dışında, Zeus kulübesini daha iyi görmek isterdim ama fena değiller. Eh, sanırım bu kadar | |
| | | Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Sonuçlar - Ekim Ayı C.tesi Ekim 23, 2010 9:30 am | |
| - Athena demiş ki:
- Gerçekten yahu, yine mi Hades kulübesi?! Neden benim çocuklarım üçtür geçemiyor onları! Taraf tuttuğumdan değil de...
Persephone, Ares, Demeter kulübeleri iyi çıkış yapanlar bölümündesiniz Poseidon, Afrodit, Artemis, Apollon kulübeleri de çok iyi Athena kulübesi geç canlandı, onun için henüz tebrik etmeyeceğim. Hades kulübesini de tebrik etmiyorum, hepsini Stell'e borçlular o puanların, biraz da Hec'in etkisi var... Hekate, Nyks, Hera, Hestia kulübeleri! Canlanın biraz! Hele siz -Aly hariç- Hermes çocukları, utanın kendinizden. Dionysos lideri Mike zaten dayaklık, tabii Hephaistos çocukları Alex ve Jeff de. Onun dışında, Zeus kulübesini daha iyi görmek isterdim ama fena değiller. Eh, sanırım bu kadar Yani sağ olun Tanrıça'm. 120 puan az mı sanki, hiç katkım yok mu benim... Neyse Sonuç olaraaak, yine 1. olmuşuz! Hala birinciliği kaptırmadık!! Yihuu!! Küçük Cadı'nın katkısı büyük tabii Hec ve ben de iyi iş yapmışız Küçük Cadaloz ise kulübenin utanç kaynağı konumuna düşmüş İyice bir mutlu oldum Daimi ittifakım Sat, tebrik ederim - özellikle de Zihindeşen'i geçmeyi başardığın için! Ve Rose, seni de tebrik ederim, özel bir nedeni yok Eh, bir dahaki puanlamada görüşmek üzere o zaman | |
| | | Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Sonuçlar - Ekim Ayı C.tesi Ekim 23, 2010 9:36 am | |
| Bence çok iyiyiz, dört görev farkla birinciliği, bir görev farkla ikinciliği kaçırmışız. Bir sonraki ay birincilik bizimdir!! Sere'm, sana borçluyuz bu ayı, ben hep yattım, Kitty ortalıkta yoktu, Cole de yeni geldi zaten... Önümüzdeki ay dördümüz de deli gibi görevlere yoğunlaşırsak, en az üç hafta kaptırmayız zirveyi Sat, beni geçmişsin tebrik ederim Aman canım, bir aydır yaptığım görevler sayılıdır -belki de yoktur- yine de geçen kişi sayısı 1, süperim bence Stell'im seni de tebrik ederim, cidden son zamandaki offline'lığına rağmen yerini koruyorsun hala Ve Afrodit çocukları, en büyük rakibimiz olacaksınız gibi Tebrik ederim gerçekten Hımm... Robyn'cik kes sesini sen. Rose, sana da yarım yamalak tebriğin için teşekkürler Anneciğim merak etme, sırada bizim zaferimiz var! | |
| | | Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Sonuçlar - Ekim Ayı C.tesi Ekim 23, 2010 9:40 am | |
| Bir dahaki ay birincilik bizde benden söylemesi. Athena kulübesi olarak harıl harıl çalışacağız. Başınız dertte. Neyse Hades kulübesi ve Afrodit kulübesini tebrik ederim. Ayrıca Sat Lucy'm ve Stell'i de tebrik ediyorum. | |
| | | Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Sonuçlar - Ekim Ayı C.tesi Ekim 23, 2010 9:51 am | |
| Kesinlikle evet kardeşim Korkun bizden! Zuhahaha! | |
| | | Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Sonuçlar - Ekim Ayı C.tesi Ekim 23, 2010 9:58 am | |
| Ah hepinize teşekkür ederim Hades Kulübesi'ni ayrı,Afrodit ve Athena kulübelerini ayrı tebrik ederim Lucy ve Stell özellikle ikinizi de kutlarım | |
| | | Hestia Tanrıça/Karakter Koordinatörü
| Konu: Geri: Sonuçlar - Ekim Ayı C.tesi Ekim 23, 2010 10:02 am | |
| Tebrikler Hades-Afrodit-Athena çocukları, Satellite, Lucianna ve Stella 'Hestia Kulübesi (Üye Sayısı : 3) Jason Allaire : 0 Puan Laudomia L'Aquila : 0 Puan Mia Keira Wallace : 0 Puan Toplam Puan : 0 Puan'
Bu utanç tablosunun üzerine, çocuklarım bir süre benimle muhattap olmazsa sevinirim. | |
| | | Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Sonuçlar - Ekim Ayı C.tesi Ekim 23, 2010 9:18 pm | |
| - Athena demiş ki:
- Gerçekten yahu, yine mi Hades kulübesi?! Neden benim çocuklarım üçtür geçemiyor onları! Taraf tuttuğumdan değil de...
Persephone, Ares, Demeter kulübeleri iyi çıkış yapanlar bölümündesiniz Poseidon, Afrodit, Artemis, Apollon kulübeleri de çok iyi Athena kulübesi geç canlandı, onun için henüz tebrik etmeyeceğim. Hades kulübesini de tebrik etmiyorum, hepsini Stell'e borçlular o puanların, biraz da Hec'in etkisi var... Hekate, Nyks, Hera, Hestia kulübeleri! Canlanın biraz! Hele siz -Aly hariç- Hermes çocukları, utanın kendinizden. Dionysos lideri Mike zaten dayaklık, tabii Hephaistos çocukları Alex ve Jeff de. Onun dışında, Zeus kulübesini daha iyi görmek isterdim ama fena değiller. Eh, sanırım bu kadar Teşekkürler Tanrıça Atnena Mitchie daha çok çalışıp yükseklere çıkmak lazım,tabii biz iki kişiyiz yani daha çok çalışmak gerekiyor | |
| | | Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sonuçlar - Ekim Ayı C.tesi Ekim 23, 2010 9:19 pm | |
| yaa ben biraz hayal kırıklığına uğradım 4 kişi bu kadar mı yapmışız, daha çok çalışmamız lazım | |
| | | A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Sonuçlar - Ekim Ayı C.tesi Ekim 23, 2010 9:45 pm | |
| Aaaaaaaaaaaa!!!İkinci olmuşuzz!!!!!Aleeexxx kooooşşş!!!!! | |
| | | Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sonuçlar - Ekim Ayı Salı Ara. 14, 2010 4:06 am | |
| Galiba geç koştum | |
| | | A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Sonuçlar - Ekim Ayı Çarş. Ara. 15, 2010 2:38 am | |
| Olsun | |
| | | | Sonuçlar - Ekim Ayı | |
|
Similar topics | |