Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Albus ."They are coming"

2 posters
YazarMesaj
Albus Dumbledore

Albus ."They are coming" Empty
MesajKonu: Albus ."They are coming"   Albus ."They are coming" Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 12:33 am

Şimşekler çakıyor,etraf karanlık ve yeni bir çocuk dünyaya geldi.
"Herkes buraya gelsin!"
"Garip şeyler oluyor!"

Her şey çok normaldi ve herkes kendi halinde takılıyordu..1939,12 Aralık sabahı böyle bir olay olabileceğini kimse aklına getirmemişti ve bu çocukta garip şeyler vardı..O doğduğunda etrafta bir sessizlik çöktü ve herkes neler oluyor diye baktı ve ardından herkes,kendi aralarında fısıldamaya başladılar.."Yeni bir büyücü.." diye..Ardından o gecede bitti.Oyun aslında yeni başlıyordu.Bu çocuğun ileride,bir büyücü ve bu bebeğin ileride nasıl bir mertebeye geleceğini ,kimse bilmiyordu bu ölümlü Dünyada.
Kız kardeiş Ariana,daha küçük bir çocuktur ve 3 erkek muggle tarafından saldırıya maruz kaldı.Bu saldırının şokunu,kardeşim atlatamadı..Bakıma muhta kaldı ve babam muggleları aramaya koyuldu,fakat o da muggle saldırısı altında kalınca ; öldü..Ardından kız kardeşime ben baktım ve kendimde gizemli yetenekler keşfettim.
Her gün denemeler yapıyordum,her gün yeni bir sihir öğreniyordum ve elimde küçük bir Karaağaç'tan yapılmış bir asa vardı.Artık kendimi diğer büyücüler karşısında çok küçük hissediyordum ve paltomu aldım..Süpürgemi aldım ve kendimden emin bir şekilde,kendimi tatmin ederek yola koyuldum ve şansa bala ,belki.Veya kaderin bana gösterdiği bir dükkan gördüm.Asalar satılıyordu ve beni Ejderha Yüreği Asa büyüledi.O ,1990'ların en ünlü asasıydı.Ben de onu almak için çabaladım.Fakat okul bana engel oldu.Asaya bakarken,bir anda kara büyücüler orayı bastı.Ardından Adevra Kedavra büyüsü ile dükkan sahibini öldürdü.Ardından o cinayetten sonra ; benim moralim bozuldu..Ardından bu olaydan sonra annemin ise sihirin kontolünü yapamadığı için öldüğünü öğrendim ve bu beni çok üzdü.
Ben çok gençtim ve o üzgünce yaşanan olaylardan sonra Grindelwald ile arkadaş oldum.O kendisine güç verilmiş ,olarak kendini niteliyordu ve onun fikirleri beni çok etkiliyordu.Ardından onun bir fikri hayatımızı değiştiricekti..Ölüm yadigarı arayacaktık.
Fakat ben daha gençtim ve bu kararın ,hayatımı etkiliyeceğini biliyordum.Ben çok genç iken Grindelwald'ın fikirlerine kapıldım,kabul ediyordum ve Ariana,Annem ve babamın ölümü beni çok etkiledi.Böyle kapılmıştım..Fakat bir gün kendisinin beni kullandığını hissetmiştim.Ve ona bir komplo düzenlemeyi düşünüyordum.Bir gün ormanda yürürken.O önden yürüyordu."Expelliarmus" dedi ve benim elimdeki asa bir anda fırladı!Ardından bana Asanı al dedi.Ben de koştum ve onu aldım.Ardından duellomuz başladı.Stupefy yaparak onu,aptallaştırdım ve hareketsizleşti.Avada Kedavra,dediğim anda her şey bitmişti.Dünyanın en büyük duellosuna herkes tanklık etti ve ben de neler olduğunu anlıyamadım.Çok yakın arkadaşım ölmüştü.Buna bende ilkte dayanamadım.Ardından yavaşça kara büyüye kapılıyordum.Fakat ; doğanın kanununa ben de,başkası da engel olamazdı..Ardından süpürgemi aldım ve uçmaya başladım.Bir şehir beni büyüledi..Orası,orası..OLYMPOS'tu!

Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

Albus ."They are coming" Empty
MesajKonu: Geri: Albus ."They are coming"   Albus ."They are coming" Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 1:18 am

Üzgünüm, Olimpos'ta yalnızca site kurgusuyla alakalı olan rp'ler puanlanır. Senden yeni bir giriş rp'si yazmanı istemek durumundayım.
http://olimpos.my-rpg.com

Albus ."They are coming"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Albus Dumbledore