| Evangeline Blackwood | |
|
+5Scarlett A. Fackrell Alexis Kwon Satellite Morgan Claire Angel Deeply Nyks 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Nyks Tanrıça
| Konu: Evangeline Blackwood Cuma Şub. 25, 2011 11:00 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ad-Soyad: Evangeline Blackwood Yaş: 15 Lakap: Evan, Eva Rütbe: Melez Tanrı / Tanrıça ebeveyni: Apollon kızı, Artemis Avcısı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]~Kamptan Önce:
Kamptan önce yetimhanede yaşardım. Hep yetimhaneden yetimhaneye geçip durdum. Çünkü çok fazla sorun çıkartıyordum. En son beni yatılı bir okula göndermeye karar verdiler. Orada bir çocukla tanıştım. Adı Jared'dı. Bir süre sonra çıkmaya başladık. Ama çocuk beni bunca zamandır okulun sürtüğü Amy ile aldatıyormuş meğer! Ve ben bunu ancak okulun son haftasında, Melez Kampı'na gittiğim gün öğrenmiştim! Aslında Melez Kampı'nın varlığını onun sayesinde öğrenmiştim. Çünkü o beni aldatmamış olsaydı ben ormana gidip bir canavarla karşılaşmayacaktım. Ama eninde sonunda öğrenecektim. O gün erkeklerin iğrenç bir sülük olduğunu kavradım! Ve bir daha hiçbir erkekle çıkmamak üzere Artemis Avcıları'na katıldım. Size bir şey söyleyeyim mi? Aslında Jared'ı gerçekten sevmiştim ama o beni sevmemiş. Ben de o beni sevsin diye uğraşacak değilim. Aslında bırak Jared'ı, dünyanın en yakışıklı erkeğiyle bile uğraşacak değilim![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]~Kamptan Sonra:
İyi ki avcılara katılmışım! Onlarla çok eğleniyorum. Aslında Melez kampında çok eğleniyorum. En çok sevdiğim mekanlardan biri Okçuluk alanı. Orada istediğim gibi okçuluk çalışabiliyorum. Apollon çocukları bile Okçuluk yarışı yaptığımızda beni yenemiyor! Gerçekten çok zevkli![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]~Kişisel Özellikler:
Bayağı tatlıyımdır aslında ama sakın görünüşe aldanmayın derim ben! Ne kadar tatlı olsam da içimde bir Avcı yatıyor! Çünkü ben avcıyım! Sağlam reflekslerim vardır ve bayağı hızlı koşarım. Ayrıca çeviklik açısından da hiç fena sayılmam! Aslında yufka gibi bir yüreğim vardır. Sevecen ve arkadaş canlısıyımdır. Ama sinirlendiğim zamanlarda... Oklarımın mevziinden uzaklaşsanız iyi edersiniz!
~Fiziksel Özellikler:
Açık kumral. uzun saçlarım vardır. Mavi gözlüyüm ve açık tenliyim. Boyum da uzundur hani.
~Sevdikleri:
-Avcı kardeşlerim -Arkadaşlarım -Okçuluk -Uyumlu giyinmek(Şık demiyorum! Uyumlu!)
~Sevmedikleri:
-Düşmanlarım -Titanları destekleyenler -Canavarlar -İğrenç böcek ve böcekgiller
En son Evangeline Blackwood tarafından C.tesi Mart 05, 2011 11:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Evangeline Blackwood Cuma Şub. 25, 2011 11:31 am | |
| AİLEM;
Avcı Kardeşlerim; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Satellite Morgan Sat'ım, avcı kardeşim benim! Kulübemizi en iyi şekilde temsil ediyorsun. İyi ki kardeşiz! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Alexis Kwon En sevdiğim avcı kardeşlerimden birisin Alexis. Gerçi tüm avcı kardeşlerimi çok severim ya... Çok eğlenceli bir kızsın!
Dostlarım; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Claire Angel Deeply Seni ilk Tırmanma Duvarı'na tırmanırken görmüştüm Clay. O zamandan beri çok iyi anlaşırız. Umarım dostluğumuz sonsuza kadar sürer! İsmi Duyulanlar;
Sevmediklerim;
Nefret Ettiklerim;
Ölümcül Derecede Düşman; Eklenmek için; Bir icon + kurgu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Evangeline Blackwood tarafından C.tesi Mart 05, 2011 11:42 am tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Evangeline Blackwood Cuma Şub. 25, 2011 11:00 pm | |
| | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Evangeline Blackwood C.tesi Şub. 26, 2011 3:22 am | |
| Seni ekliyorum Clay ama diğer kişilerden kurgu isterim! | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Evangeline Blackwood C.tesi Şub. 26, 2011 5:05 am | |
| | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Evangeline Blackwood C.tesi Şub. 26, 2011 5:15 am | |
| Eklenme şartlarını okudun muu Sat? Bir icon bir de kurgu diyor. | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Evangeline Blackwood C.tesi Şub. 26, 2011 5:31 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Beni de ekle kardeşim. Kardeşiz işte kurgumuz bu. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| |
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Evangeline Blackwood C.tesi Şub. 26, 2011 6:48 am | |
| | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Evangeline Blackwood Paz Şub. 27, 2011 9:01 am | |
| - Eleanor A. Hicks demiş ki:
- Seni ekliyorum Clay ama diğer kişilerden kurgu isterim!
haha sağol Elly | |
|
| |
Scarlett A. Fackrell
| Konu: Geri: Evangeline Blackwood Paz Şub. 27, 2011 9:47 am | |
| Thalia Adelynn Rose'u ekle iconlar lejantımda | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Evangeline Blackwood Paz Şub. 27, 2011 9:56 am | |
| Şimdi ekleyemem. Daha çok beklersin Thay. | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Evangeline Blackwood Ptsi Mart 14, 2011 8:54 am | |
| Beni de eklesene Eva. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Evangeline Blackwood Ptsi Mart 14, 2011 8:56 am | |
| | |
|
| |
Pacely Wandrof Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Evangeline Blackwood Ptsi Mart 21, 2011 8:53 am | |
| | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Evangeline Blackwood C.tesi Mart 26, 2011 9:00 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Beni de ekle Eva, drakonları yakalamak için beraber göreve çıkmıştık falan filan, biliyorsun zaten. | |
|
| |
| Evangeline Blackwood | |
|