Bir ejderha mı? Bu kadar güzel bir günde, altımızda Güneş Arabası varken neden karşımıza her zaman bir rakip çıkıyordu. Bununla ne kadar uğraşmak istemesemde Yon'un "Hedef Tahtası" aradığını bildiğim için ona karşı çıkamadım. "Kılıcım nedense hep sırtımda. Yemeklerde bile." dedim ve sırtımdan kılıcımı çektim. Yon, kolyesindeki taşı hafifçe çevirdi ve üzerinde zırhı oluştu. Yüzüklerindeki yakutları hafifçe çevirmesi ile kılıçları belirdi. Ben ise üzerimdeki "I Love Skillet" yazan tişörtü çıkardım ve içimdeki zırhın parlayışını hissettim. "Saldırı için hazırız. Tam gaz! Ejderha'yaaa..." diye bağırmam ile Yon'un gaza basması bir oldu. Hayal ettiğimiz her şekile dönüşen arabayı gerçek bir araba olarak hayal etmiştik. Üstü açık arabanın üstüne doğru kolumu çıkardım ve kanadına uçtuğumuz ejderhanın kanadına Yon ile birlikte saldırmaya başladım. Ejderha'ya henüz ciddi bir yara veremesek de saldırıyorduk.
Yon, ışık hızına dönüşür dönüşmez o hızla Ejderha'nın üstüne atladı ve saldırmaya başladı. Ben ise Güneş Arabası'nın düşmemesini sağlamak için sürücü koltuğunu oturmuştum. Arabanın yukarı kalkması için vitesi 5 veya 6'ya, aşağı inmesi için 1 veya 2'ye, düz gitmesi için 3 veya 4'e getirmemiz gerekiyordu. Güneş Arabası'nı 4'e getirdiğim gibi dümdüz Ejderha'ya döndüm. Ejderha'ya yaklaştıktan hemen sonra hızla vitesi 6'ya getirdim ve direksiyonu tüm gücüm ile sola çevirdim. Sol elimi dışarı çıkarıp elimde bir Ateş oluşturmaya başladım ve yukarıya doğru silindir biçiminde, aralarında üyükçe boşluklar olan Ateşler oluştu. Vitesi 3'e getirdim ve Ejderha'nın oldukça üstünde olan arabanın videsini 1'e getirdiğim gibi bağırdım. "Kamikazeee!" biraz sonra Ateşlerim bir yılana dönüşmüş, Ejderha'nın bütün bedenini sarmıştı. Araba da Ejderha'nın sırtına çarpıp harap olmuştu ama biraz düşündükten sonra düzelmişti. Ejderha ile savaşımız devam ediyordu.