| Toplu Rp Katılım Başlığı | |
|
+15Leonard L. Carter Hermia Aigian Cocteau Lara Adams Alexia Sophie Russell Zack Care Alexis Kwon Satellite Morgan Edward Kevin Hawke Perseus Carter Edward J. F. Newgate Serena Su Hanzadeoğlu Lucianna Fackrell Claire Angel Deeply Alex Nike Athena 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Toplu Rp Katılım Başlığı Perş. Şub. 10, 2011 4:45 am | |
| 30 satırlık bir rp yapmıştım ve devam da ettiriyordum. Facebook'tan biri yazınca kayboldu. Sinirden bilgisayarı parçalıyordum. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Toplu Rp Katılım Başlığı Perş. Şub. 10, 2011 1:05 pm | |
| Ya Pers, bence o sıralama işini üçe bölün. Yani üç grubun kendi içinde sıralaması olsun sadece. Baksana 20-30 kişi sıralandı böyle hiç eğlencesi çıkmıyor. Yazmayacak olanlar niye katılır bu rp'lere onu da anlamıyorum. Ayrıca mesele statüyse konuşur Athena ile toplu rp'ler için de bir şeyler ayarlarız. (Atarımı yaptım gidiyorum. ) | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Toplu Rp Katılım Başlığı Perş. Şub. 10, 2011 11:45 pm | |
| Aslında hemen yazanlar başlara alınsaydı da bir 15-20 post garantilense idi iyi olurdu diye düşünüyorum ben. Benden önce olan 2-3 kişiyi 1 haftadır bekliyorum ben. | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Toplu Rp Katılım Başlığı Perş. Şub. 10, 2011 11:54 pm | |
| Katılıyorum, çok yavaş ilerliyor her sırası geleni bir hafta bekliyoruz. 13. sıradayım bir de bana gelene kadar ölmezsem iyi Daha birinci turu tamamlayacağız da sonra tekrar... :S | |
|
| |
Perseus Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Toplu Rp Katılım Başlığı Cuma Şub. 11, 2011 12:00 am | |
| Aslında liste hızlı yazanlara göre yapılmıştı. Yani en azından listenin oluşturulduğu dönem hızlı yazanlardan | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Toplu Rp Katılım Başlığı Cuma Şub. 11, 2011 7:59 am | |
| O zaman 3 grup başkanı konuşup sıralamayı üçe bölse veya tamamen kaldırsa, sadece bir kişinin tekrar yazabilmesi için kendisinden önce 3 kişinin yazmış olması tarzında bir kural getirilse? Çok üzüldüm ben, süper bir rp olacaktı herkes gerektiği gibi sırası geldiğinde yazsaydı. | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
Zack Care
| Konu: Geri: Toplu Rp Katılım Başlığı C.tesi Şub. 12, 2011 3:39 am | |
| Sıra gelecek yıl bana gelir değilmi ? | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Toplu Rp Katılım Başlığı C.tesi Şub. 12, 2011 9:47 am | |
| Tamam sakin olun.
Lucy'nin önerisiyle aynen onun dediği gibi yapmaya karar verdik. Madem ortalık karıştı.
-Sıralamayı kaldırdık, herkes kendisi yazdıktan sonra bekleyecek, üç kişi yazdıktan sonra tekrar yazabilecek. Buyrun. | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Toplu Rp Katılım Başlığı C.tesi Şub. 12, 2011 10:51 am | |
| Aslında Sat'in teklifi iyi bir haftadır rp yazamıyorum uzaktan kuzenim gelince Rp yazmaya pek zamanım olmadı :S | |
|
| |
| Toplu Rp Katılım Başlığı | |
|