| Sevdiğiniz Sözler.. | |
|
+27Cintia B. von Dorff D. Juliet Sera Châtillon cookie monster Katherine M. von Dorff Alicia Roxanne Wideen Hope Temple Peter Karl Bouveir Valentino R. Gavino David Killer Lara Croft Artemis Adyali Beckett David Tyler Izabelle Jearollia Zack Care Thalia A. Carter Lunetta Tracart Athena Hermia Aigian Cocteau Artius GreyWarden Lena H. Bryce Zellana L. Tyler Lucianna Fackrell Satellite Morgan Clara Thompson Perseus Carter Edward J. F. Newgate 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Izabelle Jearollia Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Şub. 12, 2011 9:55 pm | |
| Captain...Jack Sparrow! -- ''Bana sakın...Nymphadora deme!'' ''ÖB; öğrenci başkanı değil, öküz başlı anlamında...'' -Harry Potter'dandı. -- ''Gerçek ilhamı taklit etmek imkansızdır.'' -Aslında Inception'dan basit bir söz ama seviyorum. -- ''Sevdiğiniz varsa bırakın gitsin! Geri gelirse senindir, gelmezse zaten hiç senin olmamaştır.'' -Kim söylüyor bilmiyorum. -- "Öncelikle bu işte kadinlar rol almıyordı, yoksa bir entrika falan düşünmem gerekirdi." -Sherlock Holmes kitaptan. Çadır hikayesini de yazayım: Holmes : Watson yıldızlara bak ve bana ne anladığını söyle . Watson : Milyonlarca yıldız görüyorum. Eğer milyonlarca yıldız varsa sadece birkaçı gezegen olsa ve birkaçı da dünya gibi olabilir. dünya gibi gezegen varsa yaşam da olabilir. Holmes : Watson seni salak! biri çadırımızı çalmış! -- ''İstediğin kadar uzağa gidebilirsin, hep aynı gökyüzünü paylaşacağız.'' ''Hayat ne garip değil mi ? Birisi "arabamı hazırlayın" diyebiliyorken, diğeri "abi 25 kuruş eksik binebilir miyim ?" diyor.'' | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Şub. 12, 2011 11:30 pm | |
| Holmes : Watson yıldızlara bak ve bana ne anladığını söyle . Watson : Milyonlarca yıldız görüyorum. Eğer milyonlarca yıldız varsa sadece birkaçı gezegen olsa ve birkaçı da dünya gibi olabilir. dünya gibi gezegen varsa yaşam da olabilir. Holmes : Watson seni salak! biri çadırımızı çalmış!
buna bayılıyorum xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Şub. 12, 2011 11:38 pm | |
| Tabii ya Sherlock benim adamım. <3 ''Watson, sen tam bir enayisin.'' ''Watson, seni salak!'' ''Watson, bir insan bu kadar aptal olabilir mi?''
--
''Sevgililer gününde sevgilim yok diye ağlayanlar, anne-babalar gününde annesi babası olmayanlar ne yapsın? Saçmalamayın!''
| |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Şub. 12, 2011 11:40 pm | |
| haklı 1. sınıftayken bir kitapta okumuştum bunu ve hala aklımda ; Önümde yürüme seni yönlendiremeyebilirim,arkamda yürüme seni kaybedebilirim,yanımda yürü ve yalnızca dostum ol <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Şub. 12, 2011 11:43 pm | |
| Vay güzelmiş. -- Tam hatırlamıyorum ama Karayip Korsanları'ndan: -Oraya gidenler geri dönemiyormuş. -Hiçbiri mi? -Hiçbiri. -O zaman hikayeleri kim anlatıyor? -- ''Mutlu olmak için bir sebep arayanlar, asla mutlu olamazlar.'' | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Şub. 12, 2011 11:58 pm | |
| ay karayip korsanları hastasıyım ben ya eminim ki fark etmişsinizdir zaten xP Mahkum: Siyah inci mi? Hakkında hikayeler duydum. Neredeyse on senedir gemilere ve şehirlere saldırırmış, geride hiç bir zaman canlı bırakmazmış. Jack: Canlı bırakmaz mıymış? O zaman o hikayeler nereden geliyor, merak ettim? böyleydi galiba o Will: En kötüsü olursa uygulanacak kural nedir? Jack: Korsan kuralı; geride kalan her kimse arkada bırakılır. Jack: Biliyor musun, korsanlar hakkında bu kadar umutsuz düşüncesi olan biri için korsan olma yolunda iyi ilerliyorsun. Hapishaneden bir adam kaçırdın, filoya ait bir gemiye el koydun, bir grup korsanla Tortuga'dan denize açıldın… Ve tamamen hazine takıntılısın. Will: Doğru değil; hazine takıntılı değilim. Jack: Her hazine altın ve gümüşten ibaret değildir dostum!!! Barbossa: Öyleyse benden bir sahilde elimde bir isim ve senin sözünden başka bir şey olmaksızın dikilip, gemimle birlikte uzaklaşmanı izlememi bekliyorsun? Jack: Hayır. Senden bir sahilde elinde hiç bir isim olmaksızın dikilip, kendi gemimle birlikte uzaklaşmamı izlemeni bekliyorum ve sonra ismi sana bağıracağım. Kaptın? Barbossa: Sadece tek atışın kaldı ve biz ölemeyiz. Jack : [Will'e] sakın aptalca bir şey yapma. Will: Siz ölemezsiniz [silahı kendisine doğrultur] ama ben ölebilirim Jack: Bunun gibi. “Bugünü Jack Sparrow'u neredeyse yakaladığınız gün olarak anın!!!” Elizabeth, Jack’i öpecekken; Jack: Bu sahneyi hatırlıyorum!!! | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Cuma Nis. 08, 2011 8:49 am | |
| | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Cuma Nis. 08, 2011 8:51 am | |
| bir şeyi seviyorsan onu serbest bırak | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Cuma Nis. 08, 2011 9:09 am | |
| Arkarikan'dan inciler. 600 yıllık hayatım boyunca bir ölümsüzün boğazına yapışmayı hiç istememiştim. -The Dark Hiçbir şey bitmedi. Hiçbir şey, savaşmadan bitmeyecek. Evrenin düzeni budur. -The Key | |
|
| |
Artemis Tanrıça/GM/Bayrak Kapmaca Koordinatörü
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Cuma Nis. 08, 2011 9:12 am | |
| Kimse bana yaşamak isteyip istemediğimi sormadı. O halde bana kimse nasıl yaşamam gerektiğini söyleyemez . [Douglas Noel] | |
|
| |
Lara Croft Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Cuma Nis. 08, 2011 9:15 am | |
| the big bang teory:sheldon bazingaa | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Cuma Nis. 08, 2011 9:19 am | |
| -Ya sen ne zaman kafayı yedin dostum? -3 ay once Sabah uyandığımda bir ananasla evliydim. Çirkin bir ananastı. Ama onu sevdiim. (Bu gelinciğe biterim ) Ice Age 3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Cuma Nis. 08, 2011 9:25 am | |
| Adya laf güldürdü.Güzelmiş -birini seviyorsan onu serbest bırak derler.-birinden nefret ediyosan da suratına kapıyı çarp derler -ve kapı kapanır- chuck&blair gossip girl | |
|
| |
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Nis. 09, 2011 1:35 am | |
| kendini bir nokta kadar değersiz hissettiğinde arkana dön ve bak. belki de çok önemli bir cümlenin sonundasındır. (Bayılıyorum) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Nis. 09, 2011 1:40 am | |
| Seni seviyorum'a verilecek en öküzce cevaplar seni seviyorum.... aferin sana. seni seviyorum.... havalardandır,geçen gün bana da oldu;geçer merak etme seni seviyorum.... Ne yapabilirim? Seni seviyorum.... ee... seni seviyorum.... haksız sayılmazsın ve en sevdiğim: seni seviyorum.. Efendim,seni duymadım,ne dedin? | |
|
| |
Valentino R. Gavino Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Nis. 09, 2011 2:10 am | |
| Eğer mutluysan emin ol bir yerde bir hata yaptın ve bunun farkında değilsin | |
|
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Nis. 09, 2011 2:38 am | |
| Herhαngi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir. [V. Hugo]
Ne kadar bilirsen bil, Söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır............ (Bilmiyorum) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Nis. 09, 2011 2:43 am | |
| Hayat Bir Çaydır,İnsan İse Şeker.Sen Karıştırdıkça Hayattan Tat Aldığını Sanırsın,Hayatın Seni Erittiğini Çay Bitince Anlarsın. | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Çarş. Nis. 20, 2011 9:02 am | |
| Ne olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen, yanlış demiş eskiler. Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler. -Cemal Süreya | |
|
| |
Alicia Roxanne Wideen Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Çarş. Nis. 20, 2011 11:57 pm | |
| ''Akıttığın göz yαşlαrını silmek yerine, akmasına neden olanları sil hayatından ve unutma ki ihanet; nankörlerin işidir.'' -Marquez-
''Sakın, sana kötüsün diyenlere aldırma. Bana da gerizekalısın diyenler oldu. Ve ben, atomu parçalayıp ellerine verdim.'' -Einstein-
''Artık yaşanmak için değil ayrılmak için yaşanır oldu aşk. Ve terketmeler yetmezmiş gibi birde emir verilir: 'Kendine iyi bak'.'' -Can Dündar- | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Nis. 23, 2011 6:38 am | |
| Sadece iki şey sınırsızdır, evren ve insanoğlunun ahmaklığı, ilkinden o kadar da emin değilim
Görelilik kuramım başarıyla kanıtlanırsa Almanya benim bir Alman olduğumu iddia edecek. Fransa ise dünya vatandaşı olduğumu açıklayacaktır. Kuramım gerçek dışı çıktığında ise, Fransa bir Alman olduğumu söyleyecek. Almanya ise bir Yahudi olduğumu açıklayacaktır.
Bazı erkekler kadınları anlamaya çalışır, diğerleri kendilerini daha basit konulara adarlar, örneğin görecelik kuramına. Einstein
"Oh!O kutu.Amy,o kutu hakkında hayaller kuracaksın.O seni hiç bir zaman bırakmayacak.Büyük ve küçük,aynı anda.Yepyeni ve eski,ve daima en mavi.Ve bizim geçirdiğimiz zamanlar eh?Geçirecektik.Hiç bir zaman geçirmedik.Senin rüyalarında onlar hala orada duracak.Doktor ve Amy Pond ve o hiç bir zaman gelmemiş olan günler. Doktor | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Ptsi Mayıs 02, 2011 8:03 am | |
| ...Buradan sonrasını çözün cevap çıkar zaten -sorunun daha yarısına gelmemiş matematikçinin lafı- | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Ptsi Mayıs 02, 2011 6:45 pm | |
| Dumbledore: “Beni sen öldürmelisin.” Snape: “Hemen mi yapmamı istersin, yoksa mezar kitabeni yazmak için bir iki dakika ister misin?
| |
|
| |
cookie monster Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Mayıs 07, 2011 6:30 am | |
| Dersin bitimine ne kadar var Saniyelerrrrrr | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Mayıs 07, 2011 8:23 am | |
| seviyor musun? hayır! seviyor musun? hayır! seviyor musunnnn! evet? yalaaaaan söylüyoorrrsuuuunnn!!!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Mayıs 07, 2011 8:37 am | |
| Yönetmen:Bir hayvan taklidi yap Tolga çevik:Kestikkkkkkkkk! | |
|
| |
D. Juliet Sera Châtillon Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Ptsi Mayıs 16, 2011 4:20 am | |
| Replik değil benimkisi ama her neyse... Bir insana zorla sevdiremezsin kendini, bana güven diyemezsin. O bunu hissetmiyorsa tek bir söz söyleyebilirsin: "Sen bilirsin". (Can Yücel) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Salı Mayıs 24, 2011 11:05 pm | |
| Isaac Newton'ın 16 yaşındayken okul duvarına; "wE aRe ThE Bêsth aLaynha Rêstt"Yazdığı için okuldan atılmıştır.
İdris:Uzun zamandır acıklı bir söz arıyordum ve buldum sonunda. Doctor:Nedir o? İdris:Hayatta ben hayattayım. Doctor:Ama hayatta olmak acıklı değildirki. İdris:Son buluyorsa öyledir. | |
|
| |
Cintia B. von Dorff Nemesis'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Salı Mayıs 24, 2011 11:19 pm | |
| Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken; sağken etmez, çünkü hayattasınız; ölüyken etmez, çünkü hayatta değilsiniz. -Lucretius | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Salı Mayıs 24, 2011 11:33 pm | |
| * Acaba bu yarayı hep ağır ağır iyileştiren de nedir? * Ah! Bu kadar okudum, bu kadar destan duydum, aşkın yolu asla düz gitmiyor. * Aslında bizler rüyaların yapıldığı kumaştanız! * Ayrılmanın gökteki yıldızlar kadar çeşidi vardır. * Cehalet Tanrı'nın laneti olduğuna göre, bilgi göklere uçabileceğimiz kanatlardır. * Cehennem boş. Tüm şeytanlar buradadır. * Bir erkeğe yaraşan her şeyi yapmayı göze alırım; ama daha fazlasını göze almak erkeklik değildir. * Kendini boşuna harcamış olur insan, diledigine ulaşıp da sevinç duymazsa. Yıktığın hayat kendininki olsun daha iyi, yıkmakla kazandığın yapmacık bir mutluluksa. * Kölen olmuşum senin, elden başka ne gelir, el pençe divanım ben arzuna, buyruğuna; geçirdigim saatler baştan başa bir hiçtir, sen istemezsen eğer hizmetlerim boşuna. * Seveceksen ölçülü sev ki sevgin uzun sürsün; çok hizlı giden de çok yavaş giden gibi geç varır hedefe.
~W. Shakespeare
Özellikle sonuncusu tam beni anlatıyor, bayılırım Shakespeare'in sözlerine. | |
|
| |
| Sevdiğiniz Sözler.. | |
|