| Sevdiğiniz Sözler.. | |
|
+27Cintia B. von Dorff D. Juliet Sera Châtillon cookie monster Katherine M. von Dorff Alicia Roxanne Wideen Hope Temple Peter Karl Bouveir Valentino R. Gavino David Killer Lara Croft Artemis Adyali Beckett David Tyler Izabelle Jearollia Zack Care Thalia A. Carter Lunetta Tracart Athena Hermia Aigian Cocteau Artius GreyWarden Lena H. Bryce Zellana L. Tyler Lucianna Fackrell Satellite Morgan Clara Thompson Perseus Carter Edward J. F. Newgate 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Sevdiğiniz Sözler.. Paz Ocak 09, 2011 1:10 am | |
| Oyun çok basit, herkesin tarihte etkilendiği bir kişi ve onun söylediği söz vardı.. Eğer beğendiyseniz film replikleri de olabilir Benden geliyor bir tane Ölümün tadı dudaklarımda.. Bu Dünya'dan olmayan bir şey hissediyorum- Wolfgang Amadeus Mozart.. | |
|
| |
Perseus Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Paz Ocak 09, 2011 1:13 am | |
| Üzüntünün ne olduğunu daha yeni öğrendin şimdi de sıra acıyı tatmakta ! bir film repliğiydi ama hangisiydi hatırlamıyorum birde 3. dünya savaşını bilmem ama 4. dünya savaşı ok ve yaylarla yapılacaktır-Albert Einstein | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Paz Ocak 09, 2011 1:16 am | |
| O taş ve sopalar olmayacaık mıydı ? Asla peşin hükümlü olma, Bazen bilgeler bile sonu göremez..- Gandalf - | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Paz Ocak 09, 2011 1:18 am | |
| izlediğim belgeselde ok ve yay diyordu onların yalancısıyım Deha ile aptallık arasındaki fark, dehanın sınırlarının olmasıdır. -Albert Einstein- | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Paz Ocak 09, 2011 6:03 am | |
| Dolu bardakta asla bos yeri gormeye calısma
-Ben- |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Paz Ocak 09, 2011 6:33 am | |
| Bir insanın önyargısını yok etmek, atomu parçalara ayırmaktan bile daha zordur -A. Einstein Aklımdan yazıyorum, bazı yanlışlıklar olabilir ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Paz Ocak 09, 2011 6:37 am | |
| Evlenin! eger kariniz iyi biri olursa mutlu olursunuz, kötü biri olursa filozof olursunuz...(sokrates) | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Paz Ocak 09, 2011 9:28 am | |
| Makamını kaybedersen üzülme! Güneş de her sabah doğar ve akşam batar.
-Eflatun-
| |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Paz Ocak 09, 2011 10:55 am | |
| Düşünüyorum, öyleyse varım. ~Descartes. Yazınca böyle anlamsız geliyor olabilir ama, benim için çok şey ifade eden bir söz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Ptsi Ocak 10, 2011 4:59 am | |
| Vay bayağı karizma bir lafmış Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirden anlamazsa artık hakkı kötektir.. - Yavuz Sultan Selim | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Ptsi Ocak 10, 2011 5:40 am | |
| İçinizdeki güce ulaştığınızda kendinizi evrenin zirvesinde bulacaksınız ! (kim söyledi bilmiyorum ) | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Salı Ocak 11, 2011 10:00 pm | |
| En korktuğum şey korkmadığım şeyin başıma geLmesidir | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Paz Ocak 23, 2011 11:53 am | |
| Değişmeyen tek şey değişimdir. ^^ Tam bir söz babası var mı bilmiyorum, genel olarak felsefi bir görüşü temsil eden bir söz işte. | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Cuma Şub. 04, 2011 6:05 am | |
| Hello stranger... Closer filmi,Natalie Portman repliği. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Şub. 05, 2011 1:26 pm | |
| Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. ~Mithat Cemal Kuntay. | |
|
| |
Artius GreyWarden Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Şub. 05, 2011 9:15 pm | |
| Benim kendi lafım var bana şu soru sorulunca hep şöyle cevap veririm. -Neden yaşıyorsun ? -Nedenini öğrenmek için.
Einstein etki-tepki'yle ilgili bir söz söylemişti aynen şöyle bir soru sordular ona ? -Einstein kaos olmasa dünyadaki huzur ne kadar olurdu ? -Eğer kaos olmasaydı huzurda olmazdı. İnsanlar kaosun olmadığı zamanları huzurlu zamanlar olarak adlandırıyor. -Ne demek istiyorsunuz hiçbir şey anlamadım -Bak sen buradan çıkınca evine yol alacaksın değil mi ? Eve giderken trlü şiddet faaliyetleri göreceksin... bunları kaos olarak al. Evine gidince ise sakin ve sessiz bir ortama kavuşacaksın... bunları huzur olarak al. Şimdi eğer kaos'u görmeseydin huzur var diyebilirmiydin ? | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Şub. 05, 2011 10:49 pm | |
| ''Eski efsaneler, eski tanrılar, eski kahramanlar hiç ölmediler. Sadece biz onları yeniden çağırana dek zihnimizin derinliklerine uykuya çekildiler.'' STANLEY KUNITZ , POET seviyorum bu sözü umut verio | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Ptsi Şub. 07, 2011 6:32 pm | |
| O sözü ben de çok seviyorum. Başarının sırrı acının ve mutluluğun seni kullanmasına izin vermektense acıyı ve mutluluğu kullanmayı öğrenmektir. Eğer bunu başarırsan, hayatını kontrol edersin. Eğer başaramazsan, hayat seni kontrol eder. -Tony Robbins. | |
|
| |
Lunetta Tracart Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Çarş. Şub. 09, 2011 8:56 pm | |
| Tanrı bize ve yaşamımıza birer heykelmişizcesine çekiçle şekil veriyor.(Bir ingiliz senarist ama adını bilmiyorum ) İnsanın hayatta çektiği sıkıntıları açıklıyormuş gibi geliyo ve aslında basite indirgesekte zorluk olmadan güzellik olmaz anlamını çok güzel yansıttığını düşünüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Perş. Şub. 10, 2011 6:33 am | |
| değişmeyen tek şey değişimdir. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Perş. Şub. 10, 2011 7:34 am | |
| "İçiniz kor gibi yanarken susmak, acıların en beteridir". [G. Lorca] ''Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet yada başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın." [Scarface/ Yaralı yüz - 1983] "Çektiğin acı kadar olgunlaşırsın diyorlar. Olgunlaşa olgunlaşa çürüdük ! bilmiyorlar". [J. Christophe] "Biz başka severdik.. O sebepten "başka" sevemedik." [N. Hikmet] "Seni gönülden seven insan için iyi gün kötü gün yoktur.. Ne zaman yanında olması gerekiyorsa o zaman yanında olur". [C.Süreya] "İnsanın kalbini asıl acıtan şey sevdiğinin daha adını bile bilmiyor oluşudur.Bu acı insanı derinden vurur.Sen ona baktığında içinde kelebekler uçuşur ama belki de sana bakmıyordur. Fakat insanı öldüren acı sen onu severken onu aslında onu gerçekten sevmeyen biriyle oluşudur işte bu derinden koyar insana.." bunlar sadece bir kaçı derin bir insanımdır ben (hepsi kitabımdan alıntı ) | |
|
| |
Zack Care
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Perş. Şub. 10, 2011 8:04 am | |
| Film repliği ''Gonuşma Layynnnn''-Recep İvedik | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Perş. Şub. 10, 2011 8:20 am | |
| Türklerin film repliklerinden ;
"Yeteeeer duymak istemiyorummm" "Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da " "Nalaan söylüyorsuunn nalaaaaaaaan!" "Senin annen(veya anan) bir melekti yavrum"
Yabancı;
''Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır.'' Schindler's List (1993) ''Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi, başkaları sana yapmadan önce sen onlara yap.'' Van Helsing (2004) ''Benim inandığım şeye göre insanı öldürmeyen şey tuhaflaştırır.'' Joker ''Ölüm sadece bir başlangıçtır.'' Sherlock Holmes ( Blackwood ) Sen hiç Dejavu oldun mu? -Bunu daha önce de sormamış mıydın? Deja Vu (2006) ''İnsan bazen ne kadar küçüldüğünü görebilecek kadar büyük olmalıdır...'' 3:10 to Yuma /3:10 Treni(2007) en sevdiklerimden KARAYİP KORSANLARI; "My name is Captain Jack Sparrow" Yaban Medcerizden; "Arada bir yerde "Kaptan" lafı kaynadı sanki.."
| |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Perş. Şub. 10, 2011 8:26 am | |
| Yabancı ve yerli film farkı anlaşılıyor!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Perş. Şub. 10, 2011 8:39 am | |
| bence de | |
|
| |
Zack Care
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Perş. Şub. 10, 2011 9:48 am | |
| Lord of The rings Replikler; Kara kapılarda askerlerin çekilmeleri üzerine Aragorn'un konuşması: Çekilmeyin,çekilmeyin.Gondorlular,Rohanlılar,kardeşlerim Gözlerinizin içinde kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum...Gün gelir,insanlar cesaretlerini yitirebilir,dostlarına sırt çevirebilir ve kardeşlik bağlarını koparabilir,ama bugün o gün değil...Düşmanın zaferi ve harab olmuş siperler bekler İnsan Çağı'nın çöküşünü ama bügün o gün değil...Bugün savaşacağız...Bu dünyadaki tüm sevdikleriniz adına sizlere kalmanızı emrediyorum Batı'nın halkı... ----------------
Gimli:Legolas iki oldu bile... Legolas:Ben onyedideyim. Gimli:Hiç bir sivri kulaklı beni geçemedi geçemez...
------------ -Legolas ve Gimlinin öldürdükleri adamları sayarken Legolas ın filin üstüne çıkıp tüm adamları okla indirmesi üzerine Gimlinin bunu tek sayarız demesi
------------- Kötü güç Mordor Rohan ı kuşşatığında herkes ümitsizce beklerken Aragorn un Her zaman bir ümit vardır lafı o anda çok hoşuma gitmişti
| |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Perş. Şub. 10, 2011 9:50 am | |
| vay önümde bir yüzüklerin efendisi hayranı var... | |
|
| |
Zack Care
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. Perş. Şub. 10, 2011 10:36 am | |
| Ölümünee | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Şub. 12, 2011 12:00 am | |
| ölümüne yüzükler efendisi (gerçi 50 kere izledim pek sevemiyorum artık xD) Mesele!! Ölmek Değil kardeş ''Mesele!! Birini Delicesine Severken Ondan Zerre Kadar Bir Karşılık Görmeyip Günden Güne Ölmektir....bu söz beni anlatıyor Karayip Korsanları'dan verelim birazz; Ben?Ben dürüst değilim ve dürüst olmayan bir insanın dürüst olmayışına her zaman güvenebilirsiniz.Dürüstçe söylüyorum bunu.Asıl dikkat etmeniz gereken dürüst olanlardır.Çünkü ne zaman gerçekten aptalca bir şey yapacaklarını tahmin edemezsiniz... "Hep doğruyu söylerim ama buna kimse inanmaz ve her zaman şaşırırsınız.." “Sizinle niye yola çıkayım ki? Dördünüzde beni öldürmeye çalıştınız hatta biriniz başardı!” "Beni tanrının bile unuttuğu o ıssız adaya bıraktığında çok önemli birşeyi unuttun ...Ben Kaptan Jack Sparrow'um." "Yine ne istiyorsun Will? Yine sıkıcı bir kızı kurtarmamı mı yoksa sıkıntıda olan bir kıza yardım etmemi mi isteyeceksin?" "Benim ilk ve son aşkım denizdir... " ''Sen delilik kavramına büyük bir çekicilik katıyorsun...'' Alabildiğini al ve asla geri verme!!! G.O.R.A; Arif: Senin yüzüne ne olmuş? Rendroy: Ne Olmuş? Arif: Ya töbe estafurullah böyle bir şey olmuş... karışık; "Sen koşmaya alışmışsın. O kadar çok koşmuşsun ki, niye koştuğunu unutmuşsun..." Münih "Sevdiğin tek kişiyle olamadığında, seni seven tek kişiyle kalabilir misin?" Alacakaranlık ''Ölümü kendine çok yakın hissetmeden hayata saygı duyamazsın.'' Testere Güneş ışığı papatyalağ ve kasımpağt bu aptal şişko fağeyi sağı yap Harry Potter Voldemort : Sen neden yaşıyorsun ? Harry : Çünkü uğruna yaşamaya değer birşeylere sahibim ! Harry Potter Ohaaa yarı eşek misin sen ?? Hayır yarı keçiyim ama benim dünyamda bana satir derler.. percy jackson ve olimposlular şimşek hırsızı | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Sözler.. C.tesi Şub. 12, 2011 7:32 pm | |
| '' Beni sadece rüyanda öldürebilirsin o yüzden şimdi uyan ve özür dile . !! '' eski bir filmdendi ama adı aklıma gelmiyoo | |
|
| |
| Sevdiğiniz Sözler.. | |
|