Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Basitleştirilmekte nedir ?

2 posters
YazarMesaj
Jones Brain

Jones Brain

Basitleştirilmekte nedir ? Empty
MesajKonu: Basitleştirilmekte nedir ?   Basitleştirilmekte nedir ? Icon_minitimeCuma Ocak 07, 2011 7:27 am

Hemen hemen elimin altından geçmeyen adrenalin oyunu yoktur. Benim için bir uyuşturucu veya bir ilaç gibidir adrenalin. En son yaptığım delilik Hoover Barajı'nda sörf olmuştu. Delirmiş bir ceylan gibi hızla akan suyun üzerinde sörf tahtamla olağanüstü adrenalin patlaması yaşamıştım. Elbette her düşündüğüm şey gibi bu da beni tatmin etmişti. Tatmin olmayı seviyordum. Takıntılarımdan daha da uzaklaşmıştım. İnsanlarla tanışarak kendime yeni oyuncaklar veya etkinliklerle. Etkinliklerden kast ettiğim şey ise yalnız olanlarıydı. Şu ana kadar toplu hiç bir etkinliğe katılmadım. Katılmak istemediğimden mi yoksa yalnız olmayı sevdiğimden mi bilmiyordum. Bilmekte istemiyordum. Umurumda değildi. İnsanların benim hakkımdaki düşünceleri beni biraz olsun bile etkilemiyordu.

Bugün Kano Gölü'ne gitmek istemiştim. Kanoyu denemek için değildi ama kano ile bir uçurumdan düşseydik kesin denerdim. Amacım Kano Gölü'nün çevresindeki perileri görmekti. Onlar çok narin canlılardı. Olması gereken kadar da şirindiler. Kendime basit kıyafetler seçerek ağır tempo koşmaya başladım. Mekandan uzaklaştıkça gözüme çarpan güneş ışığı azalıyordu. Saat öğle vakti olmalıydı büyük ihtimalle. Tuzlu suyun kokusunu uzun mesafeden alabildiğim için göle yaklaştığımı hissettim. Evet, kısa süre silüet olarak görünen göl şimdi ortadaydı. Akıntıdan akıntıya koşan kanolar ilgimi çekmişti sanki. Sırıtarak bir bankı gözüme kestirdim. Yavaş adımlarla ilerledikten sonra bankın tozlu olan sol köşesine oturdum. Bir kaç çocuk yarış yapmaya hazırlanıyorlardı. Dikkat kesilip gözlerimi kırpmadan çocukları izlemeye koyuldum.
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

MesajKonu: Geri: Basitleştirilmekte nedir ?   Basitleştirilmekte nedir ? Icon_minitimeCuma Ocak 07, 2011 10:06 am

Bugün yeni gelen melezleri karşılamak istiyordum. Bunun için en uygun alanlar kano gölü, orman gibi yerlerdi. Ama ben daha çok heyecanlı işlere meraklı olan melezlerle tanışmak istiyordum, yani benim gibi melezleri. Bu yüzden giyindim, yanıma kampın haritasını aldım ve kano gölüne doğru ilerlemeye başladım.

Kano gölünde birsürü melez doluşmuştu, çoğunu tanıyordum. Neredeyse herkesle selamlaştıktan sonra bankın kenarında oturmuş bir melez görerek yanına oturdum. "Oturmamda sakınca yoktur umarım." dedim meleze bakarak. Melez hayır anlamında başını sallayınca kendimi tanıttım. "Ben Satellite Morgan, avcı lideri ve melez danışmanı. Sen?" diye sordum. Yeni bir melez, yeni bir gün. Bir melezi daha kampa katmak zevkli olacaktı.
http://www.platis.forummum.net
Jones Brain

Jones Brain

MesajKonu: Geri: Basitleştirilmekte nedir ?   Basitleştirilmekte nedir ? Icon_minitimeCuma Ocak 07, 2011 10:39 am

Çocukların hazırlığını bitirmiş durumdayken arkamdan şık bir melez geldi. Samimi bir şekilde yanıma oturdu. Yine bir klasik Artemis Avcısı'ydı. Daha rütbeliydi. Kendini tanıttı kibar bir şekilde. Bende aynı şekilde davranmaya çalışarak " Ben Jones Brain. Apollo'nun oğluyum. dedim. Bu güzel melezle konuşmak isterken çocuklara göz gezdirdim neredeyse başlayacaklardı. Muhabbetin devamı arzusuyla " Kano'yu sever misiniz? " diye sordum.
Satellite Morgan
Satellite Morgan

MesajKonu: Geri: Basitleştirilmekte nedir ?   Basitleştirilmekte nedir ? Icon_minitimeÇarş. Ocak 12, 2011 1:24 am

Yeni bir kuzenim daha gelmiş kampa meğersem. Kano gölüne uğradığıma memnundum şu anda. Kuzenimin sorusuyla irkilerek geç de olsa cevap verdim. "Evet, severim." dedikten sonra bir süre sessizlik hakim oldu. "O zaman, kanoya binelim mi?" diye sordum ondan önce davranarak. Ardından diğer yarışçıların yanına koştum.
http://www.platis.forummum.net

Basitleştirilmekte nedir ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Basit bir günde nedir ?