Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Merhabalar efenim, buyrunuz!

+6
Satellite Morgan
Cornelia Fackrell
Claire Angel Deeply
Clara Thompson
Summer Katherine Ramsey
Veronica Gardyner
10 posters
YazarMesaj
Veronica Gardyner
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Veronica Gardyner

Merhabalar efenim, buyrunuz! Empty
MesajKonu: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimeC.tesi Ara. 25, 2010 7:33 am

Herkese merhaba! Kısaca kendimden bahsedeyim. 13 yaşındayım. 8. sınıfım ve İstanbul'da yaşıyorum. İlgi alanlarım arasında karaoke, sohbet, hikaye yazmak, tarih ve mitoloji var. Daha geniş vermek gerekirse ;

.......... En büyük GS !
.......... Matematik ve Fizik, pek haz etmediğim konular arasında yer alıyor. Hatta nefret ediyorum!
.......... Tarih ve mitolojiye bayılırım! Mitolojinin her türlüsüne, tarihin ise yakın tarihine ( ****** zamanı ) ve çok geçmiş tarihine ( Urartular, Hititler falan... ) bayılırım.
.......... Karaoke yapmaya bayılıyorum! Şuana kadar dinlediğim en güzel şarkılar ;
-Christina Aguilera - Oh Mother
-Christina Aguilera - Reflection
-Coldplay - In My Place
-Ashley Simpson - Get Outta My Head
.......... Şuana kadar yapılmış en güzel film Yüzüklerin Efendisi'dir.
.......... Şuana kadar yazılmış en güzel seri Harry Potter ve PJO ' dur.
.......... Hayatımda dinlediğim en güzel sesler Beyonce ve Christina Aguilera'nınki, anneminki ve kuş cıvıltısıdır.
.......... Fransızca ve İngilizce biliyorum. İngilzceyi 1. sınıftan beri gördüğüm için bayağı bir geliştim. Fransızcam ise çat pat.
.......... Cnbc- E dizileri benim için gerçekten harika. Özelikle şu dörtlü , Veronica Mars , Doctor Who , Unnatural History ve Ghost Whisperer.
.......... Vampir kitaplarını pek sevmem. Anlamsız bulurum onları. Tabii sevenlere kesinlikle lafım yok fakat ben pek fazla sevmem.

Sizi tanımak için sabırsızlanıyorummm!

En son Veronica Mars tarafından C.tesi Ara. 25, 2010 11:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Summer Katherine Ramsey
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Summer Katherine Ramsey

MesajKonu: Geri: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimeC.tesi Ara. 25, 2010 7:39 am

Merhaba, hoş geldin Smile Ben de GS'liyim. Smile Seni tanımak güzel olacak... Smile
http://supernaturalrpg.yetkin-forum.com/
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

MesajKonu: Geri: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimeC.tesi Ara. 25, 2010 7:40 am

Seninle ikiz olmalıymışız diyebiliyorum sadece, her yönümüz aynı resmen!
Veronica Gardyner
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Veronica Gardyner

MesajKonu: Geri: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimeC.tesi Ara. 25, 2010 7:42 am

Kate : Hoşbulduk :)Aynı şekilde seni de tanımak çok güzel olacak.
M. Marie : Ahah çok güzel! Tanıştığıma çok memnun oldum. İyi anlaşacağız! Süper!

En son Veronica Mars tarafından C.tesi Ara. 25, 2010 8:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

MesajKonu: Geri: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimeC.tesi Ara. 25, 2010 8:05 am

hoşgeldin pek fazla ortak yönümüz bulunmuyor ama yinede iyi anlaşacağımızı düşünüyorum Very Happy
Veronica Gardyner
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Veronica Gardyner

MesajKonu: Geri: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimeC.tesi Ara. 25, 2010 8:14 am

Hoşbulduk. Gerçekten de çok sıcak karşılandım Smile Umarım iyi anlaşırız.
Cornelia Fackrell
Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Cornelia Fackrell

MesajKonu: Geri: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimeC.tesi Ara. 25, 2010 8:56 am

Hoşgeldin canım. Seninle çok ortak yönümüz var, çok iyi anlaşacağımıza eminim Wink
Veronica Gardyner
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Veronica Gardyner

MesajKonu: Geri: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimeC.tesi Ara. 25, 2010 8:58 am

Aynı şekilde ben de Very Happy İyi ki gelmişim buraya gerçekten herkes çok sıcak Smile
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

MesajKonu: Geri: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimeC.tesi Ara. 25, 2010 10:23 am

Bence de Veronica, seninle ilk tanıştığım andan beri sana kanım kaynadı Very Happy
http://www.platis.forummum.net
Veronica Gardyner
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Veronica Gardyner

MesajKonu: Geri: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimeC.tesi Ara. 25, 2010 8:27 pm

Very Happy Bunu duyduğuma çok sevindim. Oysa ki ben de daha ilk günden - ve daha tanışmamışken - senden avatar - imza isteyerek laubalilik yaptığımı düşünmüştüm Smile
A. Anna Bianca Sentius
Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
A. Anna Bianca Sentius

MesajKonu: Geri: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimeC.tesi Ara. 25, 2010 9:50 pm

Veronica aramıza hoşgeldin,bende Galatasaraylıyım (: İyi anlaşacağımıza inanıyorum
Veronica Gardyner
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Veronica Gardyner

MesajKonu: Geri: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimeC.tesi Ara. 25, 2010 11:24 pm

Very Happy Ben de Anna. Tanıştığıma çok sevindim. Smile
Aleda Beth Hwang
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Aleda Beth Hwang

MesajKonu: Geri: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimePaz Ara. 26, 2010 12:29 am

Hoşgeldin aynı sınıfa gidiyoruz bak gerçi zevklerimiz pek aynı sayılmasa da matematik ve fizikten ben de nefret ediyorum. Razz
Umarım iyi vakit geçirirsin. (:
Veronica Gardyner
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Veronica Gardyner

MesajKonu: Geri: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimePaz Ara. 26, 2010 1:03 am

Very Happy çok teşekkürler Aleda Smile Tanıştığıma çok memnun oldum Smile
Alex Nike
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Alex Nike

MesajKonu: Geri: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimeSalı Ara. 28, 2010 12:29 am

Orta 1'de Fizik görülmüyor ondan yorum yapamıyacağım ona. Ama Matematik güzel derse benziyor.
AG takımını tutarım.
Harry Potter ve PJO destansı yazılmıştır bana göre.
Vampir vb. Bilim-Kurgu kitap ve filmisi sevmem. Tek sevdiğim Bilim-Kurgular Harry Potter ve PJO'dır.
Veronica Gardyner
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Veronica Gardyner

MesajKonu: Geri: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimeSalı Ara. 28, 2010 3:03 am

Very Happy Tanıştığıma memnun oldum Alex. Ortak yönlerimiz var. Umarım iyi anlaşırız.
A. Raina Lindgren
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
A. Raina Lindgren

MesajKonu: Geri: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimeÇarş. Ara. 29, 2010 11:11 am

Merhabaa! Cansu bende. ^^

Beşiktaşlıyım ama ya. Razz

Neyse, onu geçelim bende Matematik ve Fizikten nefret ederim, tarihe bayılırım! ^^ Christina Aguilera'ya bayılırım aynen. Benim kayıp kardeşimmisin ne. Razz
Veronica Gardyner
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Veronica Gardyner

MesajKonu: Geri: Merhabalar efenim, buyrunuz!   Merhabalar efenim, buyrunuz! Icon_minitimePerş. Ara. 30, 2010 12:23 am

Ehehe Very Happy İyi anlaşacağımıza sevindim Step. XTina'yı kim sevmez yha? Wink Kadının sesi felaket güzel!

Merhabalar efenim, buyrunuz!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Efenim Merhabalar ^^
» Merhabalar :D
» Merhabalar.
» Merhabalar ^^
» Merhabalar. Hello. Bonjour.