Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Birimiz hepimiz,hepimiz cips için!

+2
Hector Sentius
Ayleyda Laurana Falls
6 posters
YazarMesaj
Ayleyda Laurana Falls
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Ayleyda Laurana Falls

Birimiz hepimiz,hepimiz cips için! Empty
MesajKonu: Birimiz hepimiz,hepimiz cips için!   Birimiz hepimiz,hepimiz cips için! Icon_minitimeÇarş. Ara. 15, 2010 8:25 am

Tamam,kabul ediyorum.Kamp sınırları içine cips sokmak yanlış bir davranıştı ama kendimi tutamadım ve getirdim.Kulübemde yemeye çelışsam herkes bir anda üstüme atlardı.Yemek gazinosu...Hiç de iyi bir fikir değildi!Kulübemden dışarı,voleybol sahasına baktım.Kimse yoktu.En uygun yerin orası olduğuna karar verdim.Voleybol sahasına yöneldim ve taş sütunlardan birinin üzerine oturdum.Cipsimle yanlız kalmıştık.Tam paketi açacakken Hec ve May geldiler.Maya hiçbir şeyden şüphelenmişe benzemiyordu.Ama belliki Hec aynı düşüncede değildi.Paketi hemen arkama saklamıştım."Arkanda ne var Ayleyda?"dedi.Eyvah..."Hiç-hiçbir şey!"dedim hızla.Birden arkamdan biri gelip paketi elimden çekti.Hızla arkamı döndüm.Claire'dı gelen."Bulanındır!"dedi Claire."Hey!Biz de istiyoruz!"diye bağırdı tanıdık bir ses.Onlara doğru baktım.Jason ve Steph bize doğru yaklaştı.Ve bu küçük şakalaşma bir anda büyük bir tartışmaya dönüştü."Tamam!!"dedim.Herkes sustu."Bir voleybol maçı yapalım!Kazanan cipsi alır!"dedim.Herkes katılmışa benziyordu.Birden aklıma takımlar geldi ve sanırım herkes aklımı okumuş gibi birbirine baktı."Sanırım takımları nasıl yapacağımızı biliyorum!"dedi Hec."Harika!"dedi Claire."Fikrin nedir?"diye sordu Jason.Hector parlak fikrini açıkladı: "Üç deyince herkes bir kişinin yanına gitsin.Böylece üçlü gruplar oluşturabiliriz."dedi."Bu muydu fikrin?"diye sordum."Daha iyi bir fikrin varsa söyleyebilirsin,Hermes kızı."dedi.Sustum.Aslında fikri fena değildi.Hec hala bekliyordu.Maya dayanamadı ve bağırdı: "Üç!!!" herkes büyük bir kargaşa içinde gruplarını oluşturdu.Hector Maya'ya bir bakış attı."Ne??" dedi May. "Şu voleybol işi bitsin de cipsi yiyebilelim!"diyerek devam etti."Tabii önce biz almazsak!"dedim.Grupların ellerini ortada birleştirdiler ve bağırdık: "Birimiz hepimiz,hepimiz cips için!!" diyerek maç başladı.Sahalara ayrıldık."Unutma,kardeşlere kıyak yok!"dedi Steph.Güldüm.Claire sahanın arkasına geçti ve servisi attı.Top Maya'ya gidiyordu.Maya dalmış,düşünceleriyle boğuşuyordu.Son anda topu fark etti ve bir hamleyle topu karşıladı.Filenin tam sınırından içeri girdi ve sayı yapmış oldular.Hiçbirimiz topu ordan kurtaramamıştık.Herkes Maya'ya gidip beşlik çaktırdı.Maya hala şaşkın şaşkın bakıyordu.
Hector Sentius
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Hector Sentius

MesajKonu: Geri: Birimiz hepimiz,hepimiz cips için!   Birimiz hepimiz,hepimiz cips için! Icon_minitimePaz Ara. 19, 2010 7:00 am

Cips.Tabi bu kampta en çok Rob'un cips dolabı meşhurdur ama cipse hayır diyemezdim.Takımları benim fikrim olan garip bir yöntemle belirledik ve voleybol maçına başladık.Claire hızlı bir servis attı.Maya'nın önleyemeyeceğini düşündüğüm halde son anda topu fark edip topu öyle bir yere göderdi ki diğer takımdakiler hareket bile edemediler.Takımda ki herkes Maya'ya gidip beşlik çaktı.Servis sırası bizdeydi. "Ben kullanabilirmiyim?" Takımdaki herkes evet manasında kafasını salladı.Topu alıp çizgiye gittim.Servisi atmak için hazırlandım ve topu havaya atıp sert bir vuruşla topu fileden diğer tarafa yolladım.Servisi kullandıktan sonra koşarak yerime gittim.Ben yerime geçene kadar karşı takım 3 pas yapıp topu tekrar bizim tarafa yolladı.Topu Steph karşıladı Maya'da bana yolladı ve ben yine sert bir vuruşla topu karşı tarafa yolladım ama bu kez biraz sert olmuştu.Top gidip Jason'un kafasında patlamıştı.Yanlış anlmayın vurmuştu.Patlasaydı tarihin en kısa voleybol maçı olurdu.
A. Raina Lindgren
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
A. Raina Lindgren

MesajKonu: Geri: Birimiz hepimiz,hepimiz cips için!   Birimiz hepimiz,hepimiz cips için! Icon_minitimePaz Ara. 19, 2010 10:34 am

Ay'ın elindeki cipsi görmeden önce aklımdan "Cips olsada yesek!" gibi düşünceler geçmekteydi zaten. Ayleyda'nın elindeki cipsi görüncede iştahım kabarmıştı doğal olarak. Üstüne atlayıp cipsi kaçırıp hepsini kendim yiyecek durumdaydım hattaha. O sırada voleybol maçı yapmaya karar verdik ve değişik bir yöntemle takımları ayarladıktan sonra maça başlamak üzere yerlerimizi aldık. Karşı takımdaki kardeşime laf atmayıda ihmal etmemiştim. Aslında bazen millete sataşmak hoşuma gidiyordu denebilir. Maya'nın karşıdan gelen topa karşı ani hamlesi ile sayı bizdeydi. Ardından Hector servis kullanmak için bizden izin istedi ve topu sertçe karşıya attı. Karşı takımın 3 pas yapıp topu geri bize göndermesiyle fazla sert olmamasına dikkat ederek Maya'ya pas attım. Maya'nın topu Hector'e yollayıp, Hector'un sert vuruşlarıyla topun Jason'un başına gelmesi çok ani olmuştu ki neye uğradığını şaşırmıştı herkes doğal olarak. Bir an durakladım ve topun çarpışıyla yere düşen Jason'a bakmak için fileye yaklaştım. Bir şeyi yoktu, hattaha Ayleyda'dan destek alarak ayağa kalktı ve gülümseyip "Birşeyim yok." dedi. Oyun son sürat devam ederken malum kimseye puan yazılamamıştı.
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

MesajKonu: Geri: Birimiz hepimiz,hepimiz cips için!   Birimiz hepimiz,hepimiz cips için! Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 4:37 am

Biraz hava almak için kulübemden çıktım yürümeye başladım. Voleybol sahasına geldim. Orda Ay'ı gördüm. Ama ben onun arkasında olduğum için o beni görmüyordu. Elinde cips vardı. Sanki cipsi Hec'le Maya'dan saklıyordu. Cipsi görür görmez adeta büyülenmiş gibi oldum. Hemen o cipse kavuşmalıydım. Sessiz bir şekilde gidip Ay'ın elinden birden cipsi çektim ve " Bulanındır! " dedim. Birden herkes başıma üşüştü. Jason ve Steph de yanımda belirdi. Anlaşılan cipsi tek başıma yememe izin vermeyeceklerdi.

En sonunda voleybol maçı yapmaya karar verdik. Cipsi kazanan yiyecekti. Bu yüzden bu maç çok önemliydi. Takımları Hec'in saçma bir fikriyle belirledik. Sonra maç başladı. Maçın ilk servisine ben başladım. Ama sayı olmamıştı. Sonra Hec servis attı. Top bir el döndü. Hec'e geldi. Hec'in topa vurmasıyla Jason'un yere düşmesi bir oldu. Top kardeşimin kafasına gelmişti. Neyseki bir şeyi yoktu. Kardeşimi kaldırdım ve oyuna devam ettik. Bu servis tekrarlandı. Hec bir daha servis attı. Ay servisi süper bir şekilde karşıladı. Ben topu Jason'a kaldırdım. Kardeşimde smaç çaktı. Evet sayı oldu. Karşı takım karşılayamamıştı. Karşı takıma hep birlikte Cips bizim olacak der gibi bakış attık.

Sonra sayıyı yapan kardeşim servis kullandı. Maya karşıladı. Maya bugün formundaydı. Dalgın olmasına rağmen güzel karşılıyordu. Hec pasörlük yaptı topu Steph'e kaldırdı. Step güzel smaç çaktı, Ay bu smaca güzel bir karşılık verdi. Bu sefer Jason topu kaldırdı. Ben smaç vurdum. Fakat Hec benim smacıma blok koydu ve sayı yaptı. Sayı olarak öne geçtiler. Ama bizim cipsi kaptırmaya hiç niyetimiz yoktu.
Jason Parker
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Jason Parker

MesajKonu: Geri: Birimiz hepimiz,hepimiz cips için!   Birimiz hepimiz,hepimiz cips için! Icon_minitimePerş. Ara. 23, 2010 8:28 am

Biraz açtım.Fakat öyle böyle bir açlık değil.Canım abur cubur istiyordu.Etrafta gezinirken voleybol sahasında birilerini gördüm ve yanlarına gittim.Orada Hec,Maya,Claire ve Ay vardı.Benim arkamdanda Steph geldi.Bu arada onlar birşey için tartışıyorlardı.Claire'nin elinde cipsi görünce çok şaşırdım.Hemen onu elinden almak istedim fakat kendime hakim oldum.Herkes o cipsi istiyordu.Tam bu sırada Ay "Bir voleybol maçı yapalım!Kazanan cipsi alır!" dedi.Herkes bu fikri onayladıktan sonra herkes Hec'in kurduğu takımlar doğrultusunda kendi sahasına geçti.Bizim takımda ben,Ay ve Claire vardık.Herkes cipsi istediği için herkesin elinden geldiğince iyi oynayacağını umuyordum.Ardından maç başladı.Claire geçip servisi kullanarak maçı başlattı.Top Hec'e doğru geldi.Hec sert bir şekilde topa hızlıca vurdu.Top doğruca benim kafama geldi.Biraz sersemledim ve yere düştüm.Bu biraz hızlı olmuştu.Sonra Ayleyda'ın desteğiyle kalkıp ''Bir şeyim yok!!'' dedim ve maça devam ettik.Servis tekrarlandı.Hec bir servisle maçı devam ettirdi.Top doğruca Ayleyda'ya geldi.Ay topu ustaca karşıladı.Claire topu bana indirdi ve Sayı!!

Maç son hızıyla devam ederken bir servis kullanarak maçı devam ettirdim.Topu Maya ustaca karşıladı.Hec topu Steph'e kaldırdı ve Steph topa vurdu.Ay topu bana doğru karşıladı, bende topu Claire'ye kaldırdım ve Claire topa sert bir şekilde vurdu.Topu Hec süper bir şekilde karşıladı ve top bizim tarafa geçerek sayı oldu.Onlar öne geçtiler.Fakat bizim kayetmeye hiç niyetimiz yoktu.Maya oyunu servisle devam ettirdi.Gelen topu karşılayarak karşı tarafa gönderdim.Hec topu Steph'e kaldırdı ve Steph topa vurdu.Top doğruca Claire'nin olduğu yere geldi Claire topu karşıladı.Ayleyda topu bana kaldırdı, bende sert bir biçimde topa vurdum ve bir Sayı daha.Sayılar eşitlendikten sonra maç dahada kızıştı ve dayanılmaz bir hal aldı.
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

MesajKonu: Geri: Birimiz hepimiz,hepimiz cips için!   Birimiz hepimiz,hepimiz cips için! Icon_minitimePerş. Ara. 23, 2010 8:40 am

Maç iyice kızışmıştı. Bütün takımlar cips için çok iyi oynuyorlardı. Ah, melezler cips için neler yapmazdı ki? Derin bir nefes aldım ve bir topu Steph'in karşılamasını izledim. Oradan attı ve Claire'e geldi. Sonra Jason topu aldı ve Ay'in yardımıyla attı. Of! Maalesef sayı olmuştu. Artık eşittik ve iki takım da birbirine rekabet içerisinde bakıyordu. Dediğim gibi, bir cips meleze neler yaptırmaz.Topu aldım. Bu hamle çok önemliydi, eşitliği bozabilirdim. Ah, umarım yapabilirdim, üzerimde çok baskı hissediyordum. ''Ah, haydi May, yapabilirsin.'' dedim kendi kendime ve topu attım.Top ilk başta dışarda oalcak gibiydi ama sonra hafifçe yana kaydı. Ay topu yakalamaya yeltendi ama işe yaramadı. ''Yehu! Sayı kuzen!'' diye bağırdı Hector. Ona doğru sırıttım. Bir işi de doğru dürüst yapmaktan çok memnundum.
Ayleyda Laurana Falls
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Ayleyda Laurana Falls

MesajKonu: Geri: Birimiz hepimiz,hepimiz cips için!   Birimiz hepimiz,hepimiz cips için! Icon_minitimePaz Ara. 26, 2010 3:13 am

Maya topu öyle ilginç bir şekilde atmıştı ki yakalayamadım.Ama sayı sayıdır.Ve Maya, eskiden hatırladığım gibi oynamıyordu.Kendini geliştirmiş gibiydi.Servis sırası onlardaydı.Bu sefer topu Hector aldı ve servis atmak için yerini aldı.Elini arkadan öyle bir savurdu ki topu neredeyse hiç göremedik ama neyse ki Jason arkadan koşarak yetişti ve topu kurtardı ama daha sonra da dengesini kaybetti ve yere düştü."Galiba bugün senin şanslı günün değil,Jas."dedim."Öyle görünüyor."dedi.O sırada May,fileden gelen topu -yanlışıkla ya da bilerek- geriye attı ve topu Steph'e attı.Steph son anda manşet atarak topu bana attı.Başka bir şey düşünüyordum ve de topu hemen,ilginç bir hareketle Claire'a attım.O da Hec'e attı.Hec birden öyle bir smaç attı ki, daha topu göremeden sayı olmuştu."Harika...Şimdi iki sayı öndeler!"dedi,Jason.Cevap vermedim.Steph servisi attı ve yeni bir tura başlamış olduk.Claire topa son anda yetişti ve topu havaya attı.Şimdi top tam filenin üzerinde duruyordu.Yani,yetişen kişi sayıyı alacaktı.Neyse ki oldukça hızlıyımdır.Yoksa o topu asla yakalayamazdım.Koşarak havaya zıpladım ve topa vurdum.Sayı...

Maya servisi atmaya hazırlanıyordu.Oldukça ustaca bir vuruş yaptı ama bir rüzgar esti ve fileden geri döndü.Hec duruma müdahele ederek topu bize attı.Claire bana pas attı ben de Steph'e attım.Steph karşıladı ama top fileye deyerek bizim sahamıza geçmişti.Birden herkes bu sayının sayılıp sayılmayacağı hakkında bir tartışmaya girişmişti.

Birimiz hepimiz,hepimiz cips için!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Cips'ten Sonra Çörek
» Benim için müjde..! Sizin için bilemem :)
»  Troy için
» Glau için...
» Shylâ için