Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Glau için...

+13
Claire Angel Deeply
David Tyler
Thalia A. Carter
A. Anna Bianca Sentius
Adrian Black
Philomela Morgenstern
Katherine M. von Dorff
Serena Su Hanzadeoğlu
Adyali Beckett
Terra M. Winchester
Cornelia Fackrell
Cassandra Masen
Dryope Glauce Charon
17 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Dryope Glauce Charon
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu

Glau için...  Empty
MesajKonu: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeSalı Mayıs 24, 2011 7:01 am

Glau; Cesur, zeki ve kindar bir Persephone kızı. Duygularını yüzünden kimse anlayamaz. Sevdiklerine inanılmaz derecede önem verir. Erkeklere karşı zaafı vardır. Yakışıklı ve akrabası değilseniz ve biraz da Glau'ya bakıyorsanız sizi er geç tavlayacaktır. Yaşam felsefesi Carpe Diem'dir, yani anı yaşamak... Onun için geçmişin veya geleceğin önemi yoktur. Genelde çok mesefali görünür, eğer sizi arkadaş olarak benimsemişse gerçek yüzünü de gösterir. Glau'nun en nefret ettiği şey kendisini farklı göstermeye çalışan kişilerdir. Sinirlendiğinde öfkesine yenik düşer ve etrafındaki herkesi yakar..Biraz umursamaz ve dengesizdir.

Geçmiş; Glau Melez Kampı'na yaklaşık bir yıl önce geldi. İlk geldiğinde burayı hiç sevmeyip evini, Adel'i -satiri- ve babasını özlese de zamanla buraya alıştı. Babasını empusalar Hades'ten önce öldürdüler. Glau evine yaptığı bir ziyaret sırasında babasının empusalar tarafından katledilişine şahit oldu. Bu durum onun psikolojisinin alt üst olmasına neden olurken en sevdiği kardeşi Cass'in kulübeden ayrılıp ölümsüz olmayı seçip Olimpos'a yerleşmesi Glau'ya son darbeyi vurdu. Glau daha da içine kapanırken sadece nefes veren biri olmuştu, yani yürüyen bir ölü... Görevlere zorla gidip defalarca kendini yaratıklara yem etmeye çalışsa da yanındaki veya sonradan gelen arkadaşları buna engel oldu. Glau bu görevlerde ciddi yaralar aldı. Bir görevde minatorun baltasının ense kökünden beline kadar inmesiyle yaralandığında annesi Persephone'un Tanrıça şifasıyla ölümün kıyısından döndü. Glau teselliyi Adel'de bulmak için Melez Kampı'nı terk edip Yunanistan'a gitti, fakat Adel'i hiçbir yerde bulamadı. Yaşadığı olaylar ve savaştığı yaratıklar yüzünden kişiliği değişen Glau umursamaz ve kindar biri oldu. Yakınları dışındaki herkese maskelerini gösterir.

Aradıklarım...

Kardeşler. | Bunlara canını verir...
Cassandra Masen.~ Benim en sevdiğim kardeşim, hey diğerleri gücenmesin ama en eskiniz o, kardeşlerim arasında pek ayrım yapan biri değilim ama Cass... Şey o herkesten ayrı bir yerde.. İlk geldiğim zamanlardan beri en yakın dostum.. Cass varken bize bir şey olmaz.. Very Happy

Sydney Sanderson.~ Sydney benim kardeşim, kampa geleli çok olmasına rağmen doğru dürüst konuşamadık bile.. Bana olan bakışları, tedirgin ve endişeli. Neler olduğunu ona anlatmak isterdim ama kimsenin bana acımasını ve güçsüz görmesini istemiyorum. Kendimi koruyamacak kadar güçsüz olduğumu bilmemeli, onun aklında hep güçlü ve korumacı bir abla olarak kalmalıyım...
Dost. | Hani çok sıkı fıkı oldukları..
Cornelia Fackrell.~ Poseidon kızı ve benim en değerli dostum.. O olmasaydı burası çekilmez bir yer olurdu. Burayı biraz eğlenceli kılan insanlardan biri. Onunla yeni maceralara çıkmak için sabırsızlanıyorum..

Amanda Sylise.~ Savaş Tanrısı Ares'in kızı ve dostlarımdan biri. Cesareti ve sevecenliğiyle beni kendine hayran bırakan insandır. Amanda'yla bir araya geldiğimizde ortalığın tozunu attırırız hani.. Seninle daha fazla bir araya gelmeliyiz tatlım..

Serena Su Hanzadeoğlu.~ Bilgelik Tanrıçası'nın mavi gözlü, güzel kızı, onunla kampa ilk geldiğim zamanlar tanışmıştım ve o zamandan beri çok iyi arkadaşız, hatta dostuz. Onun sayesinde bildiğim birçok şeyin yanlış olduğunu ve doğrularını öğrendim. Athena kızı olması sizi yanıltmasın, kafası kitaplara gömülü veya kafasından her dakika hesap yaparak yaşamıyor. Gayette eğlenceli ve aykırılıkları seven biri..

Annabel Lorianne Marlyn.~ Lori deli dolu bir Athena kızı, bilgeliğinin yanı sıra eğlenceli ve korumacı biri... Sayılı dostlarımdan biridir.. Onun yanındayken maskelerimi kullanmak zorunda hissetmiyorum kendimi.. Onlar yaşadığım acıları yüzümden okuyabiliyorlar.. Lori de bunu en iyi yapan insanlardan biri.. Yüzümü hep güldürmeye çalışan dostum, bazen Afrodit kızı gibi davranıp bana sevgili ayarlamaya çalışsa da bunların hepsinin beni güldürmek için olduğunu biliyorum..
Öyle Böyle. | Çok iyi değil, sadece konuşurlar..
Katherine M. von Dorff.~ Amphitrite'nin güzeller güzeli kızı... Onunla pek iyi değiliz, sadece gördüğümüzde selamlaşırız falan... Hakkında pek bilgi sahibi değilim, bir göreve çıktığımızda onu tanıyacağım. Eğer arkamı kollarsa güvenilir biri olduğunu anlarım ama kollamazsa? Ölmezsem eğer cezasını çeker..

Nicole Avery Johnson.~ Hırslı bir Ares kızı, tam savaş tanrısına uygun bir evlat... Onunla ne iyiyiz ne kötüyüz fakat bir şey olduğunda arkamı kollayacağını düşünüyorum, tabii bende aynı şekilde. Eh, ihanet edecek birine benzemiyor ama insanlara hiç belli olmaz..

Adyali Zenobia Carter.~ Çok fazla ortak yönümüzün bulunduğu bir Zeus kızı, Adyali iyi anlaştığım melezlerden biri, fakat aramızdaki bu çok benzerlik ileride bizi bir dostluğa mı yoksa büyük bir düşmanlığa mı sürükleyecek bilmiyorum... Şimdilik biz iyiyiz...

M. Aredhel von Droff.~
Maria kıpır kıpır ve neşeli bir Demeter kızı, yani benim teyzem gibi bir şey... Melez Kampı'ndaki akrabalarımdan biri... Çok eğlenceli biri olması bazen beni yorsa da onunla iyi anlaşırım. Göreve çıktığımızda çok eğleniriz...

Thalia Adelynn Rose.~ Birbirinden güzel Afrodit kızlarından biri daha, Thalia. Sarı saçları ve büyülü konuşması sayesinde çok tehlikeli biri... Hem erkekler hem de kızlar için. Eh sonuçta o bir Afrodit kızı... Seksliği, güzelliği ve büyüleriyle ün salması gerekiyor.. Tabi bir de Thalia'da bu özelliklerine ek olarak fazlasıyla cesaret var.. Arada sırada konuştuğum melezlerden biridir...

David Carter.~ Tanrıça Athena'nın zeki ve kitapkurdu oğlu... Evet tam anlamıyla bir kitap düşkünü, kafasını kitaplardan kaldırdığında birlikte görevlere falan gidiyoruz. Athena çocuklarıyla iyi anlaştığım olsa gerek Dave'le de iyiyim, onunla yine göreve çıkmak isterim. Ondan öğreneceğim birçok şey var.

Claire Angel Deeply.~ Tanrıça Afrodit'in sıcak kanlı kızı, onunla daha yeni tanıştım ama iyi anlaştık. Onunlayken hiçbir şeyi takmıyorum diyebilirim, bu belki onun özel yeteneğinden belki de gülümsemesinden kaynaklanıyordur bilmiyorum ama yanında kendimi rahat hissediyorum.. Aşk meşk işlerinde çok iyi olduğu aşikar, bir de kılıçta görmek isterim onu...

Hope Temple.~ Hey, hey! Afrodit Kulübesi'nin iyilik meleği.. Tanrıça Arfodit aşkına, tam ona yakışacak bir evlat. Hem güzel, hem tatlı, hem güler yüzlü hem de fazlasıyla iyi... Onun yakınında olunca insan pozitif enerjiyle doluyor resmen... Tamam, ben çok iyi bir insan değilim, ama her cellat -nadiren de olsa- kiliseye gider.. O da benim kilisem gibi bir yer işte.. Onun yanında kötülüklerimden arındığımı hissediyorum..
Hayatının Anlamı. | Bu kişi var ya çok sabırlı olmalı...

Takılmalıklar. | Bir veya iki gece takıldıkları..
Adrian Black.~ Uuu, Ares'in yakışıklı oğlu Adrian... Ağızlara layık bir tadı var, evet onunla takılmışlığımız çok.. Hatta bir ara çıkıyor gibi bir şeydik.. Aramızdaki duygusal çekim yerini cinsel çekime bırakınca ilişkinin adı çıkmaktan çok takılmak oldu.. Sorumluluk ortadan kalkınca ikimizde rahatladık. Hala ara sıra görüşürüz..

Nefret. | Bu insanlara yazık..
Hanna Olivia Temple.~ Hera'nın manevi ve Demeter'in kızı Hanna... Ah Tanrı ve Tanrıçalar aşkına! Bu kız kendini ne zannediyor böyle? Eski Glau'nun yerinde olmadığından haberi yok sanırım, ama ben kendimi anlatmasını bilirim ona. Tanrıça Demete ve Hera sevdiğim tanrıçalardan olduğu için ve onlara saygım olduğu için Hanna hala iki bacağı üzerinde. Ama unutmasın, bir gün gelecek ve ben Demeter ile Hera'ya olan saygımı aramızdan çekeceğim!

Jule Valérie Temple.~ Ah bir nefretlik cadı daha... Bunlar beni hafife alıyorlar ya da kim olduğumu unuttular.. Eğer Jule biraz daha konuşmaya devam ederse onun ağızını kılıcımla yaracağım ve işte o zaman konuşamayacak. Her gün onun bakışlarına ve sözlerine sabırla karşılık veriyorum, susmasını bekliyorum. Fakat bir gün susmasını beklemeyip ben susturacağım. Tabii şöyle bir durum var ki ben nefret ettiklerimi sözlerimle susturmam.

Kanı almadıkları. | Öyle özel bir nedeni yok, sadece sevmiyor..
Georgina Orwell.~ Bir insan veya melez olan hiç kimse onun kadar tatlı olamaz ya da öyle görünemez. Bilmiyorum, bu kızda bir yanlışlık var.. Hareketleri bana yapmacık geliyor, bir şeyler ters ya da benim kuruntularım.. Neyse ne bu kızdan hoşlanmıyorum, benden uzak olsun, yoksa işler karışabilir..

Jill Violet Temple.~ Bu kızda anlamadığım negatif bir enerji var.. Yanından geçerken veya ona dokunduğumda kaslarım geriliyor, sanki derimin üzerinde yapışkan bir his bırakıyor. Ya ben deliriyorum ya da bu kız bir haltlar çeviriyor. Neyse yakında kokusu çıkar, şimdilik onun yakınında olmaktan hoşlanmıyorum. Eğer bana karşı ters bir hareketini görürsem ona fazlasıyla dokunmak zorunda kalacağım. Urgh!

Özel Kurgular. | Beğenmediyseniz kategorileri siz yazın ve buraya eklenin...
Philomela Gaia.~
Hey suç ortağım ve üvey kardeşim. Evet, o Hades'in kızı ve benim suç ortağım. Her yaptığımız pisliğin ve tehlikeli kaçamakların izlerini örttük, şu ana kadar hiç yakalanmadık. Onunla geçen her günüm aksiyon dolu ve muhteşem. Evet, Tanrı ve Tanrıçalar biz suç ortağıyız, her halükarda birbirimizi kollarız ve ele vermeyiz..

Zoe Amy Gringesied.~ Kendini çok iyi sanan bir Hekate kızı... Realist ve kavgacı biri fakat biraz fazla abartılı değil mi? Yok, Melez Kampı'nın kabadayısı olacakmış falan... Bla bla bla.. Eğer daha fazla bu tarzda konuşursa onunla bir düello yapıp haddini bildirmek isterim.. Ona karşı nötrüm sadece onu alt etmek istiyorum o kadar..

Anna Blair Fackrell.~ Anna Melez Kampı'na geldiğim zamanlardan beri bana en iyi davranan melezlerden biri. O bir Afrodit kızı için fazla iyi bir savaşçı. Eğer onun bir yerde oturup bekleyen biri olduğunu düşünüyorsanız, bu düşüncenizden hemen vazgeçin. Çünkü Anna bir Ares oğlu kadar olmasa da hırslı biri. Melezlerin bir çoğundan daha çok güveniyorum ve biliyorum ki beni asla yarı yolda bırakmaz..

En son Dryope Glauce Charon tarafından Salı Haz. 07, 2011 5:33 am tarihinde değiştirildi, toplamda 11 kere değiştirildi
Cassandra Masen
Thanatos'un Çocuğu
Thanatos'un Çocuğu
Cassandra Masen

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeSalı Mayıs 24, 2011 7:03 am

Kardeş kardeş. I love you
http://camelot.hareketforum.org/
Dryope Glauce Charon
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeSalı Mayıs 24, 2011 7:11 am

Ekledim kardeşiiiiiiim I love you Yakın zamanda bir RP? Çünkü ben özlediiiim seniiiii .L
Cassandra Masen
Thanatos'un Çocuğu
Thanatos'un Çocuğu
Cassandra Masen

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeSalı Mayıs 24, 2011 7:13 am

Kesinliklee. (L)
Cornelia Fackrell
Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Cornelia Fackrell

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeSalı Mayıs 24, 2011 7:15 am

Bende eklenmek istiyorum ^^
Dryope Glauce Charon
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeSalı Mayıs 24, 2011 7:28 am

En yakın zamanda bir görev ya da serbest bir RP yaparız kardeşiiiim (L)
Eklediiim ruhuuum (L)
Terra M. Winchester
Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
Terra M. Winchester

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeSalı Mayıs 24, 2011 7:31 am

Özel kurgu apalım biz.
Gina ve Zo için de özel kurgu olsun.
Ama söyleyeyim, Gina pek de sevebileceğin bir kız değil. O yüzden onu kanı almadıklarına yaz istersen.
Dryope Glauce Charon
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeSalı Mayıs 24, 2011 7:34 am

Tammam, sen özel kurgu istediklerinin tam adını yaz Very Happy Gina'yla ilgili bir şeyler yazarım ben Very Happy
Terra M. Winchester
Terra M. Winchester

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeSalı Mayıs 24, 2011 7:35 am

Benim adımı görüyorsundur zaten. Yoksa yazayım mı? Razz
Ve Zo'nun tam adı Zoe Amy Gringesied. Hekate kızı olur kendileri.

En son Nicole Avery Johnson tarafından Salı Mayıs 24, 2011 7:36 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Dryope Glauce Charon
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeSalı Mayıs 24, 2011 7:36 am

Tamam Very Happy Ben çıkmak zorundayım Very Happy Senin aklında bir kurgu varsa yaz, yoksa ben girdiğimde bir şeyler ayarlarım Very Happy
Adyali Beckett
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Adyali Beckett

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeSalı Mayıs 24, 2011 7:38 am

Glau'yla eski kurguları olabilir Maria'nın. Maya Maria oldu yani Razz M. Aredhel von Dorff.
Adyali için de öyle böyle olabilir. Gerçi özellikleri inanılmaz şekilde benziyor -erkekler dışında aynılar diyebilirim-, ileride dost most olabilirler belki.
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeSalı Mayıs 24, 2011 7:40 am

Beni de ekle kuzu. Dori ve Sel'i sonra düşünürüz. <3
Terra M. Winchester
Terra M. Winchester

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeSalı Mayıs 24, 2011 7:41 am

Bu arad unutmadan. Gina'nın asıl adı Georgina Orwell. Smile
Katherine M. von Dorff
Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Katherine M. von Dorff

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeSalı Mayıs 24, 2011 7:43 am

Glau'm Cass ben, bu da ikinci karakterim benim. İstediğin yere eklee. *-*
Misafir
Misafir

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeSalı Mayıs 24, 2011 8:17 am

Anneeeeeğ .L
Benim yerim bellidir? Rolling Eyes
Dryope Glauce Charon
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeÇarş. Mayıs 25, 2011 7:10 am

@Katherina, ekledim biraz değişik oldu ama neyse kardeş Very Happy sen anlarsın beni Very Happy
@Amanda, senin yerin tabii ki belli kızıııım .L

Diğerlerinden özür diliyorum.. Aklıma bir şey gelmedi yakın zamanda ekliycem Smile
Philomela Morgenstern
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Philomela Morgenstern

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeÇarş. Mayıs 25, 2011 7:16 am

Suç ortakları diye bir bölüm var mı üvey kardeşim? Smile
Adrian Black
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Adrian Black

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimePerş. Mayıs 26, 2011 12:12 am

Lan Gızkeş beni nereye ekleyeceksin? Suspect
http://fantasia.my-rpg.com
Dryope Glauce Charon
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimePerş. Mayıs 26, 2011 9:01 am

@Nicole, 3 karakterini de ekledim tatlım, beğenmediğin bir yer varsa söyle..
@Serena, tamamdır hayatım, diğerlerini sonra konuşuruz.. <3
@Adyali, seninde 2 karakterini ekledim tatlım..
@Phil, ekledim üvey kardeşiiim Very Happy
@Adrian, ekledim Ensarkeş.. Bakalım beğencek misin? Very Happy
A. Anna Bianca Sentius
Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
A. Anna Bianca Sentius

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeCuma Mayıs 27, 2011 7:03 am

Beni unutma! (:
Dryope Glauce Charon
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimePaz Mayıs 29, 2011 4:38 am

Ekledim hayatııım Smile
Thalia A. Carter
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Thalia A. Carter

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimePaz Mayıs 29, 2011 5:05 am

Öyle böyle Very Happy
Dryope Glauce Charon
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimePaz Mayıs 29, 2011 5:14 am

Ekledim Smile
David Tyler
Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
David Tyler

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimeÇarş. Haz. 01, 2011 5:55 am

Dost.
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimePerş. Haz. 02, 2011 3:28 am

beni de ekle Very Happy yeni tanıştık istersen öyle böyle olabilir Very Happy
Dryope Glauce Charon
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimePerş. Haz. 02, 2011 5:58 am

@David, dostlara sadece tanıdıklarımı ekliyorum kusura bakma, eğer beğenmezsen başka bir yere de ekleyebilirim..
@Claire, ekledim tatlım Smile
Annabel Lorianne Marlyn
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Annabel Lorianne Marlyn

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimePaz Haz. 05, 2011 1:09 am

Aşkım Gizemimmm I love you Sydney senin kardeşin bebeğim. Cass gibi tam bi piskopattır. Ee ablasına çekmiş. Razz Lori'yi dostlarına istiyorum hemen ^^
Dryope Glauce Charon
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimePtsi Haz. 06, 2011 3:12 am

Ekledim hayatım ikisini de Smile
Hanna Olıvıa Temple
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimePtsi Haz. 06, 2011 4:07 am

Nefret ettiklerine ekle.Düşman da olabilir.
Hope Temple
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Hope Temple

Glau için...  Empty
MesajKonu: Geri: Glau için...    Glau için...  Icon_minitimePtsi Haz. 06, 2011 5:38 am

Hope Temple tam bir iyilik meleğidir. Olumsuz olmasın, öyle böyle'ye at gitsin ^^
Jill Violet Temple ile anlaşamayın. Kanı almayanlar.
Jule Valérie Temple herkese düşmanca davranır. Nefret.
http://scythee.tumblr.com

Glau için...
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki