Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Çamurdan eser.

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Çamurdan eser. Empty
MesajKonu: Çamurdan eser.   Çamurdan eser. Icon_minitimeCuma Ara. 10, 2010 8:55 am

Abimin zoruyla buraya gönderilmiştim. Ares çocukları kusursuz olmak zorundaymış. O yüzden el işlerinde de kendimi geliştirmem gerekiyormuş. El işleri Alanına gelince bir sürü etkinlik gözüme çarptı. Resimler , kılıçlar , el işleri alanında aklınıza gelebilecek her şey. Resimler çok dikkatimi çekse de o alana gitmedim. Resim yeteneğim sıfır denebilir. O yüzden kendimi başka bir alanda geliştirmek istiyordum. Gözüme killer çarpmıştı. Killi çamurdan vazo sanatını daha önce görmüştüm. Ama hiç yapmak aklıma gelmemişti. Belki denemeliyim diye düşünürken o yönde ilerlemeye başladım.
Bu alanda hiç melez yoktu. Yani yarım kalmış işler vardı tabi. Nasıl yapacağımı bilmesem de üzerime bir önlük geçirdiğim gibi tezgahın yanına gittim. Nereden başlayacağımı bilmediğim için incelemekle işe başlamıştım. O sıra da yanıma kim olduğunu bilmediğim bir melez geldi. '' İlk olarak çamuru küp haline getireceksin.'' dedi gülümseyerek. Kim olduğunu bilmiyordum. Ama bana yardım ettiği için minnettardım. Dediklerini uygulamaya başlayınca çamuru koyduğumuz aleti çalıştırdı. Alet dönmeye başlayınca bende gülmeye başladım. Yanımdaki melezin birden ortalıktan kaybolduğunu fark edince şaşırsam da bozuntuya vermeden işime başladım. Ne yapmam gerektiğini iyi kötü anlamıştım. Elimle çamura şekil vermeye çalışırken alnımdan ter akıyordu. Onu elimle sileyim derken elimdeki çamur tamamen alnıma gelmişti. Buna gülümseyerek karşılık verdim. Arkamdan birinin geldiğini duysam da dönüp arkama bakmadım. Vazoma şekil vermeye çalışırken şarkı söylemeye başladım. Laf aramızda sesimde güzeldir.
I'm so tired of being here
Suppressed by all of my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
Because your presence still lingers here
And it won't leave me alone
These wounds won't seem to heal
This pain is just too real

Kendi kendime şarkımı mırıldanırken yanıma gelenin abim olduğunu gördüm. '' Vay vay. Sesin bu kadar güzeldi de bizim niye haberimiz yoktu?'' diye sorunca gülmeye başladım.
'' Ya napsaydım.'' dedim gülümseyerek. Bir şey demedi. Yapmaya çalıştığım vazoya bakarken üzerine kılıç şeklinde bir şeyler çizdi...

Çamurdan eser.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Çamurdan pasta?! Hayır, çömlekmiş.