Güneşin güzel sıcaklığını ve ısıtıcı ışığını vücudumda hissediyordum. Ayağımda ki terlikleri çıkardım ve kumlara bastım. Bu çok rahatlatıcı birşeydi. Üstümde beyaz büyük şapkam, beyaz bikinim ve deniz kabukları ile süslenmiş bir kolyem vardı. Beyaz renkte ki büyük gözlüklerimde gözlerimi güneşten koruyordu. Elimde ki çantayı yere bıraktım. Plaj havlumu ve yastıklarımı çıkardım ve havlumu şezlonga serdim. Yastıklarımdan birini de şezlonga attıktan sonra çantamdan güneş kremimi çıkardım ve yandaki küçük masaya koydum.
Beyaz şapkamı çıkarıp sarı saçlarımın görünmesini sağladım. Gözlüğümü de çıkardıktan sonra şezlonga oturdum ve güneş kremimi süremeye başladım. Plajda kimseye muthaç olmak istemediğimden klübede sırtıma krem sürdürmüştüm. Deniz çok güzel görünüyordu.
Güneş ışınları denizin üstünde dolaşıyordu. Plajda birkaç melez volleybol oynarken bazıları kendini güneşe bırakmış bazıları ise denizde keyfi çıkarıyordu. Şezlonga boylu boyunca uzandım ve güneşlenmeye başladım. Güneş ve denizin keyfini çıkarmaya sabırsızlanıyordum.
Rp Out: İsteyen katılabilir.