| Marximno Alx Buio. | |
|
+11Dryope Glauce Charon Clara Thompson Steward Thurstan Lucianna Fackrell Satellite Morgan Ange Morgan Lamartine Aleda Beth Hwang Cassandra Masen Hermia Aigian Cocteau Cristina Black Myrna Tudor 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Myrna Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 2:21 am | |
|
x Fazlasıyla Zeki -Deli Edebilecek Derecede- Ama Nereye Kullanacağını Bilemiyor.Bu Yüzden Kızları Etkilemek İçin Kızların Hareketlerini Ölçüp,Zayıf Yönlerini Buluyor.Antisosyal bir kişiliği var.Fazlasıyla Da Çapkın,Kızlara Çok Düşkün.Düşkün olmasına karşın kızlarla pek iletişime geçmez.İnek Değil,Hiç Çalışmaz.Ailesinin Üzerindeki Etkisinden Dolayı Yeri Geldiğinde -Ki Çok Zor Gelir O Yer- Sessiz,Sakindir.Ailesinin[Buio] Gelecek Lideri Olarak Seçilmiştir Bu Yüzden Biraz Umutsuzdur.Yeterince Delidir,Geleceği Düşünmez Her Olaya Atlar....
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hayatı ; x Doğuşu ; x Sessizliğin Yakınlandığı Sokağın Başındaki Malikane'den Yayılan Heyecan Bütün Mahalleyi Ele Almış Gibiydi.Evlerin Işıkları Bir Beklenti İçinde Açıktı.Sabahın Dördünde Karanlığın Ortasına Doğan Bir Çocuğun Bağırışları Mahalle'yi Doldurmuştu.Nereye Doğduğunu Bilmeyen Bir Çocuk.Doğduğu An Ölen Bir Çocuk.Yeniden Sessizliğe Gömülmüştü Mahalle.Dışarıda Yağmur Başlamıştı Çocuğun Adına.Annesinin Kucağında Duran Küçük Çocuk Gözlerini Yavaşça Açacaktı Dünya'ya.Nereye Geldiğini Anlamayacaktı İlk Başlarda Ama Daha Sonra Herşeyi Çözüp,Ailesinden[Buio] Nefret Edecekti... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Adım : Marximno Alx Soyadım : Buio Lakablarım : Marx,Alx Yaşım : 16 Bildiğim Diller : İngilizce,İtalyanca ve Yunanca Tanrı Ebeveynim : Ares Pegasusum : Pegasusumun adı İtalyanca Infinito anlamına gelen sonsuzluk. Bunu onun kahve köpüğü ve elâ gözlerine bakarak anlayabilirsiniz. Fazlasıyla hırçın ve korumacı. Başka birinin bu hırçınlığı kaldırıp ona binmesi sonucunda sakatlanma olayları gerçekleşebilir. Herkesin düşman gibi kabul ettiği birini sahibi olarak benimsemesi ise onun bir deli olduğu tanısına varmak için geçerli bir neden. Metalik grimsi rengi ile uyumlu gözleri, görenleri mest edebilir. Çok hızlıdır. Fazlasıyla obur ve ilgi istiyor ama gerçekten fit durumda ve oldukça masum bir görünüşü var ama bir Ares oğlunun pegasusundan göründüğü gibi olmasını beklemeyemezsiniz. O sanki babam tarafından görevlendirilmiş gibi, başım ne zaman sıkışırsa orada oluyor. Aramızda koparılamayacak kadar güçlü bir bağ var.
Sevdikleri
x Sessizlik x Ebeveynleri x Egoistliği x Kızlar Sevmedikleri
x Kendilerini İyi Sananlar x Birkaç Tanrı x Ailesi [Buio] x Çok Fazla Egoist Olanlar
En son Marximno A. Buio tarafından C.tesi Kas. 13, 2010 2:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Myrna Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 2:21 am | |
| - Alıntı :
- [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.],,[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Marximno A. Buio tarafından C.tesi Kas. 13, 2010 2:36 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Myrna Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 2:21 am | |
|
En son Marximno A. Buio tarafından Salı Kas. 16, 2010 3:31 am tarihinde değiştirildi, toplamda 13 kere değiştirildi | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 2:28 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ilk benden vayy çapkın biri burada fazla yok sen teksin dikkat et athenada burda iyi lejant egoist kuzen | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 2:32 am | |
| hey selam çaylak kardeşim beni ekler misin (İkonumu pm atarım ) | |
|
| |
Myrna Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 2:39 am | |
| @Cristina ; Ekledim ^^ @ Hermia ; İkonu At Hemen Ekliyim ^^ | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 3:30 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]öhöm ben de burada olmalıyım istediğin gibi ekle (nefret edebilirsin, arkadaş olabiliriz fark etmez.. Yardımcı olacaksa söyleyeyim. Adrianla birbirimize gıcık oluyoruz ama onun dışında Ares çocuklarıyla sorunum yok. Bir de babana bir ara bağırmıştım) | |
|
| |
Myrna Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 3:47 am | |
| Ekledim | |
|
| |
| |
| |
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 4:08 am | |
| İlginç bir kişilik, eklesin ozaman Hermes kızını. İlişki düzeyi hiç farketmez. Iconlarım lejantımda. | |
|
| |
Myrna Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 4:09 am | |
| Seninle Tanışmadı ki Alx Nası Olumlu/Olumsuz Bir Düşüncesi Olsun Aleda ; Olmaz Öyle Ya Herkes Bana Yıkıyor Bişeyler Bulun Yea | |
|
| |
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 4:12 am | |
| ben yardımcı oldum ama o zaman bir ara tanışma rpsi yazalım, yani nötr olarak kalmiyim | |
|
| |
Myrna Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 4:13 am | |
| Tamam Yaparız | |
|
| |
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 4:22 am | |
| Bilemiyorum ki ben de Sen ne düşünüyorsan artık benim hakkımda karar ver. Daha yeni olduğun için tanımıyorum tam zaten. | |
|
| |
Myrna Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 4:24 am | |
| Piskopat Ya Kısaca Alx .D Bide Çok Egoist | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 4:29 am | |
| | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 4:32 am | |
| Hemen rp yapalım.En kısa zamanda [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Egoist,ben biraz başkalarını düşünürüm.Nötr bence.Rp'ye göre editlersin | |
|
| |
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 4:37 am | |
| Çok ısrar ettin Nötr olsun. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 4:41 am | |
| Selam! Ben de lejantına eklenmek isterim, egoist insanları severim; bende de biraz narsistlik var. Kurgumuz da sana kalmış, Tanrı Ares'ten nefret eder Lucy ama hemen hemen bütün Ares çocuklarıyla da iyi geçinir. Savaşçı bir kişiliği olduğu için sanırım. İkon [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] *Bu arada, her kelimeye caps ile başlıyorsun, çok enteresan geldi. | |
|
| |
Myrna Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 5:03 am | |
| | |
|
| |
Steward Thurstan Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 7:13 am | |
| | |
|
| |
Myrna Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 7:21 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Steward Thurstan Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 7:32 am | |
| sağol kardeş | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 7:38 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Al bakalım.Büyük mü?Büyükse düzeltiriz.Yeniyim ama ben de güçlüyüm.Ares çocuğu gibiyim.Güçlü ve savaşçı bir kişiliğe sahibim.Repe de yapalım bir ara. |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. C.tesi Kas. 13, 2010 8:00 am | |
| | |
|
| |
Dryope Glauce Charon Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. Paz Kas. 14, 2010 5:30 am | |
| | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. Paz Kas. 14, 2010 5:35 am | |
| Hımm... Senden iyi Hades çocuğu olurmuş. Beni de ekle istersen lejantına, dost veya düşman olabiliriz, sana kalmış. (Lejantımda iconlarım var.) | |
|
| |
Myrna Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Marximno Alx Buio. Paz Kas. 14, 2010 11:25 pm | |
| | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| |
| |
| Marximno Alx Buio. | |
|