Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Aşkı dışarıya koyduk....

3 posters
YazarMesaj
Cristina Black
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Cristina Black

Aşkı dışarıya koyduk.... Empty
MesajKonu: Aşkı dışarıya koyduk....   Aşkı dışarıya koyduk.... Icon_minitimeÇarş. Ekim 27, 2010 8:59 pm

Arenaya yaklaşırken elini bıraktım."Bak şimdi burada bırakıyoruz aşkımızı ve içeride iki kahraman gibi çalışıyoruz.Yanlız güçlerimizi son reddesine kadar kullanıcaz"dedim.Ve bir anda karşımda asi güçlü bir savaş tanrısının oğlu belirdi.Ama bende saf bir kız değildim.Şifa gücü olan oklarıyla ünlü ama kılıcınada güvenen bir apollon kızıydım.Şifa gücümü zor zamana saklıyordum çünkü hemen yorulmama neden oluyordu.Zırhlarımızı da takıp ilerledik."Benim kurallarıma göre oynuyorsun"dedi.Gülümsedim ve üstüne gittim.Sıyrılması zor olmadı...
Steward Thurstan
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Steward Thurstan

MesajKonu: Geri: Aşkı dışarıya koyduk....   Aşkı dışarıya koyduk.... Icon_minitimeCuma Ekim 29, 2010 7:30 am

Güne iyi başlamıştım. Acaba iyi başlamamın sebebi tüm gün boyunca Crist'le arenada vakit geçireceğimizden dolayımıydı bilemiyordum. Kulübelerimizin arasında bir yerlerde buluşup el elele arenanın yolunu tuttuk. Kanımca bu vakitlerde arena pek boş olmazdı ancak koskaca arenada elbetteki bize bir yer olacaktı. Kulübeden gelirken bir kaç parça eşyamıda yanıma almıştım. Bunlar zırh ve bir iki savaş oyuncağından başka birşey değildi. Sonunda arenaya varmıştık Crist elimi anında bırakıp işi daha da ciddi yapmak istedi ancak ben yolda o konuşurken onu dinlememiş tüm an yüzümdeki muzip gülümsemeyi silmek için uğraşmıştım. Arenaya girdiğimizde az önceki düşüncem asılsız çıkmadı. Bir iki grup vardı ki bunlar karşılıklı düello yapıyorlardı. kimisi çok ciddi kimisi dalga geçer gibiydi. Crist zırhını giydi ve kollarını gererek ısındı bende hemncecik zırhımı geçirdim. Crist bu işi sandığımdan da ciddiye almıştı. Kılıcını alıp adeta bir delici vuruş savurdu. Acaba ona karşı bir suç mu ilmeiştim? bu hareketinden bir kılıç hamlesiyle kurtuldum. Bunu bana kılıç hocam olan Luciannna öğretmişti. O günden bu yana bu hareketler bende bir refleks olarak yer edinmişti. Crist'e karşı saldırı yapmaktan hep kaçındım sadece savunma yapmayı amaçlamıştım ancak Crist kıvraktı. Arıca kadınsı bileklerine nazaran yaptığı hamleler beni bazen sersemletti. Sanırım kaybetmek istemiyordu. Tabi bunu bende istemiyordum. Birbirine çarpan kılıçlardan çıkan kıvılımlar etrafa dağılıp hava oluyordu. Crist uzak dövüş sanatlarına henüz başvurmamışltı. Ama yaptığı ardı arkası kesilmez kılıç hamlerlerinden biraz sonra şifacı yeteneğini kullanarak oklarına sarılacağı kaçınılmaz bir gerçek gibi duruyordu.
Cristina Black
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Cristina Black

MesajKonu: Geri: Aşkı dışarıya koyduk....   Aşkı dışarıya koyduk.... Icon_minitimeCuma Ekim 29, 2010 8:01 am

Off oldukça iyiydi ve beni fena yoruyordu.Sürekli savunmadaydı buda beni deli ediyordu. Arada onu şaşırtmak için gözlerine bakıyordum ama hemen gözlerini kaçırıyordu.Akıllı bir ares oğlu...Kılıcımı fırlatıp okuma tutundum.Ama bu süre zarfında boş durmamış bir hamle yapıp oklarımı düşürmeme neden oldu.Bu sefer yumruklar konuşmalıydı.Ona bir tekme savurdum.Kılıcını fırlattı ve ayağımdan tuttu.Beni yere sericekti am sadece beni kadırıp yere yavaşça bıraktı.Adil oynamıyordu.Ona doğru ilerledim ve bir yumruk savurdum. Yumruğumu tutup büktü ve beni arkama dönmeye zorladı.Tekme attım ve onu geriye savurdum.Üstüne atlayıp yumruk atacakken yine o çarpık gülümseme belirdi...
Steward Thurstan
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Steward Thurstan

MesajKonu: Geri: Aşkı dışarıya koyduk....   Aşkı dışarıya koyduk.... Icon_minitimeCuma Ekim 29, 2010 8:14 am

Apollon kızı mı? Crist bu düello işini adeta ölüm kalım savaşına çevirme yolunda ilerliyordu. Ne kadarda ortamı yumuşatmaya çalaışsamda Crist hep gergindi. kılıçlardan oklara oklardan yumruklara... Düello çok çekişmeliydi. Crist bazı mimikleriyle beni ürkütüyordu ve yüzüme ya da bazı bölgelerime yumruk ya da tekme yememk için hva adeta bin takla atıyordum. Sonunda Crist yakın dövüşteki yeteneklerini sergiliyordu. Sonunda beni yere yatımayı başamıştı. ÜZerime çullanıp yumruk yağmuru için hazırlanmış gibi görünüyordu. Ayaklarımı kenetlemişti. Tek çare yüzümü siper etmekti. Ellerimle yüzümü siper ettim. Ve olanları bekledim...
Cristina Black
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Cristina Black

MesajKonu: Geri: Aşkı dışarıya koyduk....   Aşkı dışarıya koyduk.... Icon_minitimeCuma Ekim 29, 2010 8:22 am

Ayağı kalkıp elimi uzattım yeterdi bu kadar.Ona vuramazdım zaten vursamda karşılığını alamazdım.Ama beni iybir benzetecek ve beni yoracak biri lazımdı.Stev bunu bana yapmazdı.Onun üstüne gitmeyede gerek yoktu.Ayağa kalktı ve gülümsedi.
"Seni yendim"dedim.Çarpık ve dalga geçen gülümsemesiyle"Evet beni yendin"dedi.Bir dirsek attım.Yalandan "Ahh"dedi.Beni sinirlendiriyordu.Ama gülüyordum.Kızarak önden yürüdüm.Ve birden bir beni kavrayıp havaya kaldırdı...
Steward Thurstan
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Steward Thurstan

MesajKonu: Geri: Aşkı dışarıya koyduk....   Aşkı dışarıya koyduk.... Icon_minitimeCuma Ekim 29, 2010 10:47 pm

Düello baştan aşağı iyi vakit geçirmek amaçlı bir araçtı. Crist son hamleyi yapmadı üzerimden kalkıp elini uzattı. Elini tuttum ama fazla yüklenmedim yoksa ikimizde yerde olabilirdik. Şimdi ayağa kalmıştım. Crist gülerek dirzek attı ve seni yendim dedi. Durumu kabullendim ve evet beni yedin dedim. Arenaya son bir kez bakıp arkamızı döndük. Crist biraz öndeydi aklıma bir muziplik gelmişti. Crist'i omuzlandım ve sırtıma çıkarım. Crist omuzlarımda beni indir der gibi şeyler mırıldanıyordu. Ama gülüyor olmasından ne dediği anlaşılmıyordu.
-Seni duyamıyorum! Ne dedin?
Arenadan o şekilde çıkmıştık. Crist düşmemek için başıma ellerini sarmıştı ancak bu harektten dolayı önümü göremez oldum. Kör ebe oyunun daki ebe misali boşluğa doğru adım attım. Ancak sonra Crist'in gülüşü kesildi. Adeta etraf soyudu. Gözlerimi açtığında önümüzde kolllarını bağlamış somurtan yüzüyle bize bakan bir kadın vardı. Olamaz yine mi? Umarım bu sefer bulaşık cezası almazdık.
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

MesajKonu: Geri: Aşkı dışarıya koyduk....   Aşkı dışarıya koyduk.... Icon_minitimeC.tesi Ekim 30, 2010 2:44 am

Anlaşılan getirdiğim kurallara uymayan birileri çok iyi vakit geçiriyordu. Kollarımı kavuşturarak önlerinde durup beni fark etmelerini beklemeye başladım. Yaklaşan tehlikeyi ilk idrak eden Apollon kızı oldu, onu Ares oğlu izledi. İkisi de birbirine eş telaşlı ifadelerle bana bakmaya başlayınca, Steward'a kızı yere indirmesini işaret ettim. Gözlerimi kısarak onlara baktım ve "Siz ikiniz," dedim, "Bunun için bir açıklamanız var mı?"

Cristina seslice yutkunutken Ares oğlu bir açıklama yapmaya girişti... "Biz arenada, şey... çalışıyorduk... sonra-" derken onun sözünü kestim ve "Bu kadarı yeterli. İkiniz de bulaşık yıkama cezası aldınız." dedim. "Ve sen, Apollon kızı," Cristina kafasını kaldırıp en masum bakışlarını gözlerimle buluşturdu ama fayda etmezdi... "Bu gördüklerimi Olimpos Konseyi'nde babana anlatacağım." Sonra, öfke ve kasvet karışımı yüzlerini geride bırakarak ortadan yok oldum.
http://olimpos.my-rpg.com
Cristina Black
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Cristina Black

MesajKonu: Geri: Aşkı dışarıya koyduk....   Aşkı dışarıya koyduk.... Icon_minitimeC.tesi Ekim 30, 2010 2:51 am

Eyvah şimdi yanmıştım işte.Steve dödüm ama o da üzgündü.Birşey yapamadan kulübelere ayrıldık.Giderken stev athenanın arkasından akşam konuşalım der gibi dudaklarını oynattı.Tamam deyip kulübeye girdim.Etrafı toplamak iyi bir fikir gibi göründü ve toplamaya başladım...

Aşkı dışarıya koyduk....
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Su içerken suyun vücudunuzdaki deliklerden dışarıya dökülmesini istemezsiniz değil mi?