Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Annalynne Johsson

2 posters
YazarMesaj
A. Anna Bianca Sentius
Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
A. Anna Bianca Sentius

Annalynne Johsson Empty
MesajKonu: Annalynne Johsson   Annalynne Johsson Icon_minitimePtsi Ekim 25, 2010 1:44 am

Tamam kabul ediyorum Ok Atma Teknikleri Sınıfın'da bir Afrodit çocuğu çok hemde çok garip kaçar,ama ben farklıyım.Kılıçta da ok atmada da iyi olmak istiyordum,tüm günümü süslenip makyaj yapmakla geçirmek değil.

Sonunda Ok Atma Teknikleri Sınıfı'na gittim,aslında eğitmenimiz Tanrıça Artemis'in bu işi beceremeyeceğimi ve gidip başka işlerle uğraşmamı söylemesinden korkuyordum.İçimdeki endişeyle birlikte sınıfa girdim.Sınıf boştu.

"Kimse yok mu?"diye seslendim ve arkamda Tanrıça Artemis belirdi.

En son Annalynne Johnsson tarafından Cuma Ekim 29, 2010 8:45 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Artemis
Tanrıça/GM/Bayrak Kapmaca Koordinatörü
Artemis

Annalynne Johsson Empty
MesajKonu: Geri: Annalynne Johsson   Annalynne Johsson Icon_minitimeCuma Ekim 29, 2010 6:40 am

(Anna istersen editleyip Artemis yaz, o cevap vermeyince ben vereyim dedim, editlenmiş haline göre yazıyorum)

Bir Afrodit kızı daha gelmişti. Sanırım ben birden ortaya çıkınca beni Apollon sanmıştı ama karşısında beni görünce yüzündeki şaşkınlığı gördüm. Gülümsedim. Onu hatırlıyordum. Kardeşi ve Sat konusunda benimle konuşmuştu. "Hoşgeldin Anna" dedim ve ona içeri geçebileceğini işaret ettim. Bu dönemlerde tüm melezler farklıydı. Afrodit çocuklarını dövüşürken görmeye alışık değildim ben. Yine de Anna'ya gülümseyerek ok ve yay verdim. Onun nasıl atış yaptığını görmek istiyordum. Buna göre hatalarını görecek ve eksiklerini tamamlamasına yardımcı olacaktım.
A. Anna Bianca Sentius
A. Anna Bianca Sentius

Annalynne Johsson Empty
MesajKonu: Geri: Annalynne Johsson   Annalynne Johsson Icon_minitimeCuma Ekim 29, 2010 11:20 pm

Tanrıça Artemis'in karşısında heyecanlanmıştım.Daha önce okçuluk alanında atışlar yapmıştım ama şimdi kendimi tamamen geliştirecektim.Bir kaç atıştan sonra Tanrıça Artemis'e döndüm.

"Tanrıçam,nasıldım?"diye sordum.Tanrıça'nın cevabı benim için çok önemliydi.
Artemis
Artemis

Annalynne Johsson Empty
MesajKonu: Geri: Annalynne Johsson   Annalynne Johsson Icon_minitimeC.tesi Ekim 30, 2010 6:05 am

Atışlarına baktım. Beş atıştan dördünü isabet ettirebilmişti. Bir tanesi ise sıyırmıştı. Düşünceli bir şekilde başımı salladım. "Bana ok atarken nasıl durduğunu göster?.. Tamam. Şimdi çeneni biraz yukarı kaldır. Gözlerinden birini kapat ki hedefi daha iyi gör. Dikkatin tümüyle hedef tahtasında olsun. Ama çevrendeki şeyleri de algıla. Güzel. Yayını biraz daha yukarı kaldır, şimdi biraz sola. Oldu. Yayını ger ve atışını yap" dedim. Anna heyecanını gizlemeye çalışsa da pek başarılı olamıyordu bu da dikkatini toplayamamasına yol açıyordu. ""Heyecanlanacak bir şey yok Anna. Benim olduğumu unut ve tekrar atışını yap. Unutma tüm dikkatin hedef tahtasında olmalı"
A. Anna Bianca Sentius
A. Anna Bianca Sentius

Annalynne Johsson Empty
MesajKonu: Geri: Annalynne Johsson   Annalynne Johsson Icon_minitimeC.tesi Kas. 20, 2010 10:07 pm

"Heyecanlanacak bir şey yok Anna. Benim olduğumu unut ve tekrar atışını yap. Unutma tüm dikkatin hedef tahtasında olmalı"dedi Tanrıça Artemis.

Dikkatimi topladım bana söylediklerini yaptım ve yayımı gerip atışımı yaptım.Hedefin biraz uzağına gitmişti ok.

Annalynne Johsson
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Annalynne Johsson
» AnnaLynne Johsson
» Annalynne Johsson/İksir Dersi
» Annalynne Johnsson
» Arenadaki rpninn devamı.... (Maria ve Annalynne)