Olimpos Rpg Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi. |
|
| Anna İle Alışveriş | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Anna İle Alışveriş Cuma Ekim 22, 2010 11:52 pm | |
| 37- Kampın marketinde alışveriş rp'si yazacaksın. Mekan: Kamp Marketi Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes. (Açıklama: Baktım görev listesi bu sefer çok ağır oldu, arada rahatlayın istedim )
Giyecek bir şeyimin olmamasından şikayet edip duruyordum. En sonunda mağaza işini kardeşlerime sormaya karar verdim. Sonuçta hayatım artık burada geçecekti. Sürekli aynı şeyleri giyemezdim. Bu kararla yatağımdan kalktım. Üzerime kırmızı sade tişörtümü , üzerine de hırkamı geçirdikten sonra saçlarımı taradım. Hafif tonda bir makyaj yaparak kardeşlerimin yanına gittim.Daha doğrusu Anna'nın yanına. Alex , Selly ve Arthur ortalıkta gözükmüyordu. Belki de sabah yürüyüşüne çıkmışlardı. Eskiden her gün sürekli yürüyüş yapardım.
Gülümseyerek '' Günaydın.'' dedim. Sanırım burada en geç ben uyanıyordum. Bu alışkanlığa bir son vermem gerekiyordu. O da gülümseyerek '' Günaydın kardeşim.'' dedi. Kardeşim kelimesi bana çok samimi geliyordu. Bu yüzden kardeşlerimin hepsini çok seviyordum. İlk günden beni kardeşleri olarak benimsemişlerdi.
'' Benim üzerime bir şeyler almam gerekiyor. Buralar da mağaza gibi bir şey var mı ?'' diye sordum. Olsa iyi olurdu. Aksi taktirde kamptan kaçmak zorunda kalacaktım. Anna yine gülümseyerek cevap verdi... |
| | | A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Anna İle Alışveriş C.tesi Ekim 23, 2010 12:06 am | |
| "Tabii ki var kardeşim,hadi kamp marketine gidip sana güzel bir şeyler alalım benimde dolabımı yenileme vaktim geldi zaten"dedim gülümseyerek.Kamp marketinde alış-veriş yapmayı çok seviyordum özellikle yanımda kardeşlerimden biri varsa. Bir kaç dakika sonra kamp marketindeydik,kasa görevlisiyle artık kanka olmuştuk "Heyy!!Selam Anna,bu kızda kim?"dedi kasa görevlisi. "Selam,o benim kardeşim Amanda"dedim ve sonra elbise reyonuna doğru dalış yaptık ve 3-4 saatta çıkmayabilirdik. (Amanda ) | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anna İle Alışveriş C.tesi Ekim 23, 2010 12:23 am | |
| "Tabii ki var kardeşim,hadi kamp marketine gidip sana güzel bir şeyler alalım benimde dolabımı yenileme vaktim geldi zaten"dedi Anna. Anlaşılan o da benim gibi alışveriş yapmayı çok seviyordu. Buna çok sevinmiştim. İlk günden hemen kamptan kaçıp alışveriş yapmak ve canavarlarla karşılaşma ihtimalini göze almak istemiyordum. Kamp marketine doğru yürümeye başladık. Kısa sürede oraya vardık. Kasa görevlisi Anna'ya "Heyy!!Selam Anna,bu kızda kim?"dedi. Sanırım bu kampta çoğu kişiyle bu şekilde tanışacaktım. Neyse bir zararı yoktu. Tabi ki beni tanımıyorlardı. Ne diyeceklerdi ki.
Anna gülümseyerek market görevlisine cevap verdi. "Selam,o benim kardeşim Amanda" dedi. Gözlerim reyonlar arasında gidip gelirken görevliye '' Merhaba.'' dedim. Burada ki kıyafetler oldukça güzeldi. Bu marketi çok sevmiştim. İsminin market olduğuna bakmayın. oldukça büyük bir yer. '' Merhaba. Kampa hoşgeldin Amanda.'' dedi görevli. Sadece gülümsemekle yetindim. Gözüm hala reyonlardaydı. Anna bunu anlamış olacak ki bana dönerek ''Amanda! Alışveriş zamanı!'' dedi gülümseyerek. Sebebini bilmesem de bir kahkaha patlattım. Çocuklardan bir farkım yoktu. Çocuklar kadar sevinmiştim. Sanki ilk kez alışveriş yapıyormuşum gibi. O kadar çok çeşit vardı ki neyi deneyeceğime karar veremiyordum. Elime siyah yünlü bir kazak aldım. Anna'ya danışmadan giymeyecektim tabi ki. Kardeşim bu konular da uzmandı. '' Bu nasıl kardeşim?'' diye sordum...
|
| Konu: Geri: Anna İle Alışveriş C.tesi Ekim 23, 2010 12:41 am | |
| "Amandaaa!!!!Bu kazağı almalısıııınn!!!!"diye bağırdım ve güldüm,Amanda ilk başta biraz ürktü ama sonra o da gülmeye başladı "Ben en iyisi deniyim"dedi ve kabine girdi bende elbiselere daldım sonra Amanda kabinden çıktı "Nasılım??"diye sordu biraz ciddi bir ifade takınarak "Hmm,şimdi benim kardeşim olduğun için ne giysen sana çok yakışır ama şu kotu altına giyersen kazak daha güzel durur üstünde"dedim ve elimde ki kotu ona verdim çok eğleniyordum.... | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anna İle Alışveriş C.tesi Ekim 23, 2010 12:54 am | |
| "Amandaaa!!!!Bu kazağı almalısıııınn!!!!" diye bağırdı anna. İlk önce biraz ürktüm. Daha sonra ise gülmeye başladım. Anna ile alışveriş yapmak çok eğlenceliydi. Burada hem ihtiyacım olan şeyleri alacak , hem de Anna ile inanılmaz derecede eğlenecektim. Diğer kardeşlerimi bilmiyorum ama alışverişe çıkarken mutlaka yanıma Anna'yı alacaktım. "Ben en iyisi deniyim.'' dedim gülümseyerek. Küçüklükten beri huyum buydu. Bir şeyi ne kadar beğenirsem beğeneyim denemeden asla almazdım. Kabinde aynaya baktığımda kazağın çok yakıştığını gördüm. Ancak bir şeyler eksik gibi duruyordu. Kabinden çıkınca "Nasılım??"diye sordum Anna'ya. Anna hemen cevap verdi, "Hmm,şimdi benim kardeşim olduğun için ne giysen sana çok yakışır ama şu kotu altına giyersen kazak daha güzel durur üstünde.'' dedi. Haklıydı eksiklik buydu işte!
''Evetttt! Ben de bir eksiklik var diyordum kendi kendime. Buymuş. Ah sen süpersin kardeşim!'' dedim biraz çığlık atarak. Anna gülmeye başladı. Gerçekten çok eğleniyorduk. Ben ise çocuklar gibi bağırıyor , seviniyordum. Hemen gösterdiği kotu alarak kabine tekrar girdim. Kotu giydiğimde ikisinin muhteşem göründüğünü farkettim. Bu beni daha da sevindirmişti. Kabinden çıkınca Anna'ya karşı şöyle bir döndüm. '' Çok güzel!'' dedi Anna. Gerçekten güzel olmuştu. Ancak alışverişimiz bu kadar bitmiyordu. Bir sürü kıyafet almam gerekiyordu. Doğruca elbiselere yöneldim. Bir tanesi gözüme çarptı. Açık mavi renginde , uzun kollu neredeyse mini bir elbiseydi. İlk önce kendime doğru tuttum. Ancak bu renk bana yakışmıyordu. Hemen reyonları gezen Anna'nın yanına giderek '' Bu tam senlik Anna!'' dedim. Sesimin heyecanla yükseldiğinin yeni yeni farkına varıyordum.... |
| Konu: Geri: Anna İle Alışveriş Ptsi Ekim 25, 2010 1:28 am | |
| "Heyy!Kardeş çabuk öğreniyorsun"dedim ve gülümsedim ardından gidip elbiseyi denedim,gerçekten çok yakışmıştı,aklıma nedense Hec geldi onu çok özlemiştim ama şimdi bunları bir kenara bırakıp kardeşimle alış verişin keyfini çıkarmalıydım.Elbiseyi giyip Amanda'ya gösterdim"Ben dememiş miydim sana???"dedi uzun bir süre güldük.
Sonra tekrar kıyafetlerin arasına daldık.Ama o anda bir ayakkabı gördüm.Topuklu bir ayakkabı,siyah ve göz alıcı.Amanda'ya döndüm"Amanda şu topuklu ayakkabıları denesene,kazağının ve kotunun altıda güzel durur."dedim | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anna İle Alışveriş Ptsi Ekim 25, 2010 3:54 am | |
| "Amanda şu topuklu ayakkabıları denesene,kazağının ve kotunun altıda güzel durur." dedi Anna. Şimdiye kadar yalnızca bir çift topuklu ayakkabım olmuştu. Onları da her zaman dikkatle kullanırdım. Tabi buraya gelirken yanıma almayı unutmuştum. Afrodit'in kızı olarak topuklu ayakkabı giymemek ona büyük haksızlık olurdu. Hemen denedim. Gerçekten çok hoş durmuştu. Kendi kendime gülerken Anna'da giysileri deşiyordu. O sırada siyah bir elbise gözüme ilişti. Hemen alarak denemeye koyuldum. Aynada yansımamı görünce şaşkınlıktan ağzım açık kaldı. Bu ben miydim?
Ne kadar da güzel olmuştum. Hatta şimdiye kadar ilk defa bu kadar güzel göründüğümü hatırlıyorum. Etiketteki fiyatına bakınca tekrar şaşırdım. Oldukça pahalıydı . Ama beni ilk defa bu kadar güzel gösteren bir elbisenin fiyatı önemli olmamalıydı. Onuda alacaklar liseteme ekledikten sonra tekrar gözüm ayakkabılara ilişti. Bir spor ayakkabısı ve bir tane daha topuklu ayakkabı aldım. Hiç eteğimin olmadığını farkedince etek reyonuna gittim. Burada etekler fazla güzeldi. Hangisini almam gerektiğine karar veremeyince Anna anlamış gibi yanıma gelerek '' İşte bu.'' dedi. Elinde kot mini etek vardı. Aslında mini giyinmeyi hiç sevmezdim. Ama Afrodit'in kızı olduğum için güzel gözükmeliydim. Bunun içinde mini giyebilirdim. Birkaç parça kıyafet aldıktan sonra hesabı ödeyip kulübeye geri döndük.
Rp Bitmiştir! |
| Konu: Geri: Anna İle Alışveriş Salı Ekim 26, 2010 2:18 am | |
| Süper oldu kardeşim | |
| | | | Anna İle Alışveriş | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |