Evet önce en iyi arkadaşlarımdan birinin bir satir olduğunu öğrendim ve beni kolumdan tutarak lanet olası kampa getirdi.Ardından çocukluk arkadaşımın aslında bir melez olduğunu öğrendim ve buranın melez danışmanı olduğunu farkettim.Bana burayı dolaştırdı ve daha ilk günümde buradan nefret ettim.Eminim her melez böyledir,daha sonra geçeceğini umarak etrafa bakınmaya başladım.
Yumruk şeklinde bir yer gördüm ve oraya doğru hareket ettim.Tam onun altına oturdum,bir şey olmayacağını umdum.Ardından çakan şimşeklerle farkettiğim bir yazıda antik yunanca Zeus'un Yumruğu yazıyordu.Biraz daha oradan uzaklaştım ve bana huzur veren heykele doğru baktım.Gerçekten çok iyiydi,ilgimi çekiyordu.
Bugün karşılaştığım en iyi şey sanırım Hephaistos çocuğu Jeffrey'di.Onu gerçekten beğenmiştim,elektrik almıştım.Kamptaki çoğu kız onu beğenmiyordu,tamam kız kankası çoktu ama sevgilisi yoktu.Ve ben de onun sevgilisi olmak istiyordum.Ama biraz daha tanımam gerekiyordu,içi iyi olsa da belki derinliklerde bir şeyler vardı.
Kulübeme girdiğimde eski kalıntılardan başka bir şey yoktu.Sanırım burada benden önce de biri vardı.Ama terketmişti.Üstünde "elsly" yazan bir bileklik bulmuştum sanırım böyle okumam disleksimden kaynaklanıyordu.Satellite bunun beynimin antik yunancaya odaklı olduğu için böyle olduğunu söylemişti,tabi ki de inandırıcı olmamıştı.Bunu sonradan görecektik.
Şimdi kampta tek arkadaşım Satellite ve Jeffrey'di.Oradan kalktım ve ilerlemeye başladım.Gün değerlendirmem bitmişti.Yarın yepyeni bir gündü ve ben gerçek bir arkadaş edinmek istiyordum.Her zaman yanımda olan bir arkadaş..Bu kampa adapte olmamı sağlayabilecek en iyi yoldu.