Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İlk Gün

YazarMesaj
Mitchie Carter
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Mitchie Carter

İlk Gün           Empty
MesajKonu: İlk Gün    İlk Gün           Icon_minitimeCuma Ekim 22, 2010 4:50 am

Satirim kolumdan tutup getirmeseydi buralara hiç geleceğim yoktu.Ne güzel rahat evimde,koltuğumda uzanmış uyuyordum belki de.Buranın katı düzeniyle bizim evin katı düzenini karşılaştırmak bir saygısızlık olur.Abim ve ablamın katı dedikleri burada en rahat iş diye tabir edilebilirdi.

Kulübeme beni satirim bıraktıktan sonra hemen kapı çalındı.Oysa ben daha kulübeme yerleşecektim ve duyduğuma göre denetleme yaınlardaymış,hemen toplayacaktım.Yeniyim falan ama yine de tek temizlik yapmayan kulübe ben olursam,tüm bulaşıklar bana kalırdı ve ben bunu gerçekten hiç ama hiç istemezdim.

Kapıyı açınca karşıma melez danışmanı olduğunu söyleyen sarışın bir kız çıktı.Kapıyı suratına kapamak istesem de gülüşü bunu engelliyordu.Onu içeri davet ettim ve konuşmaya başladık.

"Benim adım Satellite Morgan,kısaca Sat.Kulübe lideriyim,Artemis'in, ve melez danışmanınım.İlk gününde sana yardım etmek istedim."

Koltuğa oturan Satellite etrafa bakınıyordu.

"Daha ilk günüm,ne yapabilirdim ki?"

Sat koltuğa oturmuş bana buranın düzenini anlatıyordu.Ona bakarken eski günler aklıma geldi.Benim de öyle bir arkadaşım vardı ve adını hatırlayamıyordum ve çıkartmaya çalışıyordum.Sorumu sordum.

"Hangi okuldaydın?"

Sorum karşısında şaşıran Satellite önce bir duraksadı ve ardından konuştu.

"NY Lup.."

Ardından çığlığı bastım.Şaşıran Satellite'ye bir sarıldım ve onun söze başlamasına izin vermeyerek konuştum.

"Satellite Morgan,5-B"

5.sınıftan arkadaşım Satellite de mi bir melezdi?Belki buraya adapte olmamı kolaylaştırabilirdi.Onu kolundan tuttum ve yanımda getirdiğim eski çocukluk fotoğraflarını gösterdim.Beni hatırlamıştı.Sarıldıktan sonra bana kampı gezdirmek için kolumdan çekerek bahçeye çıkardı.Ben ise biraz beklemesini söyleyerek içeri girdim.Fotoğrafı komidinimin üzerine koyarak kulübemden ayrıldım ve Satellite'yle beraber kampı dolaşmaya çıktık.

İlk Gün
1 sayfadaki 1 sayfası