14- Tanrı ebeveynin tarafından sana bir sihirli eşya verilmesiyle ilgili rp yazacaksın.
Mekan: İstediğin yer
Katılacaklar: Sen ve ebeveynin.
(Ebeveynin oyunda olan bir karakterse, sana eşlik etmesini isteyebilirsin. Rp bittikten sonra sihirli eşyanın profilinde görünmesi için 'karakter' kategorisinden mesaj yaz.)
1- Tanrı/Tanrıça ebeveyninle ilk karşılaşmanızın rpsini yaz.
Mekan: Olimpos Konseyi
Katılacaklar: Sadece sen.
(Ebeveynin olan Tanrı sitede varsa, kendisinden sana katılmasını isteyebilir, birlikte rp yapabilirsiniz.)
Annemle daha tanışmamıştım.Ne kadarda güzeldir diye düşünerek Art'a baktım.O görmüştü.Ve ne kadar güzel olduğunu bana bahsetmişti.Bu merakımı iyice arttırmıştı.En sevdiğim kıyafetlerimi giyip kulübemden dışarı çıktım.Anna,
''Sell nereye?''
Ona cevap vermeden hızlı adımlarla oradan uzaklaştım.Pegasus ahırlarına gidip Missy'i buldum.Onu biraz sevdikten sonra kulağına fısıldadım.
''Missy bana yardım eder misin?''
Missy evet anlamında kafasını salladı.Ve üstüne çıktım.Yolumuz Empire State Binasıydı.Orada annemi görecektim.En sonunda Empire State Binasına varmıştım.Tam karşıya geçerken bir güvenlik görevlisi beni durdurdu.
''Hey!Melez burdan geçemezsin!''
Ona alaycı bir şekilde baktım.Ve hançerimi çıkardım.Onun boynuna tutarak,
''Emin misin?''
Diye sordum.Bana aldanmamış gibi bakıyordu.En sonunda hançerimi yerine koydum.Ve onun karşısına geçip gücümü kullanmaya başladım.Gücüm en sonunda işe yaramıştı.Gücümü kullandıktan sonra hemen kapıdan geçtim.Adam hiçbirşey demedi.Asansör
bindim.Ve yukara çıktım.Olimpos'a....Odada annem oturuyordu.Aman Tanrım! Art'ın dediğinden daha güzeldi!Annem gözünü bana çevirdi.Önünde eğildim.Ve,
''Merhaba anne!''