Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Merhaba Anne!

2 posters
YazarMesaj
Lara Adams
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Lara Adams

Merhaba Anne! Empty
MesajKonu: Merhaba Anne!   Merhaba Anne! Icon_minitimeCuma Ekim 22, 2010 12:11 am

14- Tanrı ebeveynin tarafından sana bir sihirli eşya verilmesiyle ilgili rp yazacaksın.
Mekan: İstediğin yer
Katılacaklar: Sen ve ebeveynin.
(Ebeveynin oyunda olan bir karakterse, sana eşlik etmesini isteyebilirsin. Rp bittikten sonra sihirli eşyanın profilinde görünmesi için 'karakter' kategorisinden mesaj yaz.)

1- Tanrı/Tanrıça ebeveyninle ilk karşılaşmanızın rpsini yaz.
Mekan: Olimpos Konseyi
Katılacaklar: Sadece sen.
(Ebeveynin olan Tanrı sitede varsa, kendisinden sana katılmasını isteyebilir, birlikte rp yapabilirsiniz.)

Annemle daha tanışmamıştım.Ne kadarda güzeldir diye düşünerek Art'a baktım.O görmüştü.Ve ne kadar güzel olduğunu bana bahsetmişti.Bu merakımı iyice arttırmıştı.En sevdiğim kıyafetlerimi giyip kulübemden dışarı çıktım.Anna,

''Sell nereye?''

Ona cevap vermeden hızlı adımlarla oradan uzaklaştım.Pegasus ahırlarına gidip Missy'i buldum.Onu biraz sevdikten sonra kulağına fısıldadım.

''Missy bana yardım eder misin?''

Missy evet anlamında kafasını salladı.Ve üstüne çıktım.Yolumuz Empire State Binasıydı.Orada annemi görecektim.En sonunda Empire State Binasına varmıştım.Tam karşıya geçerken bir güvenlik görevlisi beni durdurdu.

''Hey!Melez burdan geçemezsin!''

Ona alaycı bir şekilde baktım.Ve hançerimi çıkardım.Onun boynuna tutarak,

''Emin misin?''

Diye sordum.Bana aldanmamış gibi bakıyordu.En sonunda hançerimi yerine koydum.Ve onun karşısına geçip gücümü kullanmaya başladım.Gücüm en sonunda işe yaramıştı.Gücümü kullandıktan sonra hemen kapıdan geçtim.Adam hiçbirşey demedi.Asansör
bindim.Ve yukara çıktım.Olimpos'a....Odada annem oturuyordu.Aman Tanrım! Art'ın dediğinden daha güzeldi!Annem gözünü bana çevirdi.Önünde eğildim.Ve,

''Merhaba anne!''

http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com
Afrodit.

Afrodit.

Merhaba Anne! Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba Anne!   Merhaba Anne! Icon_minitimeCuma Ekim 22, 2010 2:41 am

Ah tatlı bir kız çocuğu..Benim kızım...Güzel bir Afrodit kızı...Selly nin burda olması çok şaşırtmıştı onu bekliyordum ama art arda gelmeleri daha da şaşkınlık veriyordu.
-Merhaba kızım
dedim.Eğilmesi saygıdandı am benim böyle komlekslerim yoktu.Gülümseyerek ona uzandım ve sarıldım.Athenanın keskin bakışları yarıda kesti buluşmayı.Odama götürdüm onu ve şaşkın bakışları dahada arttı.Mutluluk bir tek Afrodit kızlarına bu kadart yakışıyordu...
Lara Adams
Lara Adams

Merhaba Anne! Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba Anne!   Merhaba Anne! Icon_minitimeCuma Ekim 22, 2010 4:14 am

Annemden gözlerimi ayıramıyordum.Büyülenmiş gibiydim.En sonunda kendime gelip etrafıma bakındım.

''Anne,sen....sen beni niye hiç ziyaret etmedin?''

Cevabını biliyordum.Ama birde ondan duymak istiyordum.Annem bana bakarak,

''Biliyorsun kızım....Zeus'un kuralları.''

Doğru Zeus'un kuralları....Tüm melezlerin ebeveynini görmemesinin nedeni....Etrafıma bakındım.

''Anne,burası süpermiş!''

Afrodit.

Afrodit.

Merhaba Anne! Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba Anne!   Merhaba Anne! Icon_minitimeC.tesi Ekim 23, 2010 3:09 am

Etrafı karıştrmaya başladı tokları küpeleri deniyor ve gülümsüyordu.İnsan elbiselerimle eğleniyordu.Aresin evinden kaldığım bir zaman bir ares kuşunun kucağıma bıraktığı kırmızı tokayı çok beğendi.Saçına geçiriyor değişik modellerle saçlarıyla oynuyordu.Küçükkende böyleydi.
"Kızım neden o tokayı almıyorsun"dedim.Gülümsedi ve tokayı alıp yanıma geldi.Anlamıştım tokanın bir özelliği olmalıydı.Tokayı alıp bir şarkı söyledim.Apolonun perilerinden öğrendiğim şarkıyı...Ve toka parladı.Güneş gibi parlak ay kadar mattı.Enson üfleyerek tokayı havalandırdım.Ve sellye uzattım.
"Al buu kızım bu ares ve afroditin olup sanan herşeyden mutluluk taşıyacak şeydir.Aşkın bir parçasıdır.Benim ve aresin bir parçasıdır"dedim
Lara Adams
Lara Adams

Merhaba Anne! Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba Anne!   Merhaba Anne! Icon_minitimePtsi Ekim 25, 2010 12:12 am

Bir anneme birde tokaya bakarak,

''Anneciğim,çok teşekkür ederim!''

Diyerek anneme sarıldım.Daha sonrada tokayı takıp aynada kendime baktım.Çok yakışmıştı.Annem bana özenle bakarak,

''Çok yakıştı kızım...''

Dedi.Olimpos'tan çıktıktan sonra ilk işim kardeşlerime tokamı gösterip,hava atmak olacaktı!
Afrodit.

Afrodit.

Merhaba Anne! Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba Anne!   Merhaba Anne! Icon_minitimeSalı Ekim 26, 2010 3:05 am

Sohbetin devamı hep aynıydı;kamp,aşk ve görevler...Ona gitmesi gerektiğini söyledim ve onu öppüp uğurladım umarım yine gelir diye düşündüm o giderken...
Lara Adams
Lara Adams

Merhaba Anne! Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba Anne!   Merhaba Anne! Icon_minitimeSalı Ekim 26, 2010 7:26 am

Anneme el sallayıp Olimposdan çıktım.Pegasusuma bindim.Ve doğruca Melez Kampına gittim.Bugün benim en mutlu günümdü!

RP BİTMİŞTİR!

Merhaba Anne!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Merhaba Anne!
» Anne Sevgisi
» Merhaba Anne.
» Anne Özlemi
» Tekrardan merhaba anne