Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Avcılarıma!!

+6
Pacely Wandrof
Miley Bieber
Veronica Gardyner
Alexis Kwon
Satellite Morgan
Artemis
10 posters
Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Artemis
Tanrıça/GM/Bayrak Kapmaca Koordinatörü
Artemis

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimeÇarş. Ekim 13, 2010 3:53 am

Son zamanlarda olan olaylar yüzünden bunu yazmayı uygun buldum. Son olan olayları hepiniz biliyorsunuz. Ve savaşın yaklaştığını da biliyorsunuz. Sizden ricam dikkatli olmanız ve kendinizi elinizden geldiğince geliştirmeniz. Ölümsüz olabilirsiniz ama bu savaşta yaralanabileceğiniz gerçeğini değiştirmez. Ve avcılarımı kaybetmek isteyeceğim en son şey.

Yakın zamanda sizi ziyarete geleceğim. Size güvenim sonsuz!!
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimeÇarş. Ekim 13, 2010 4:53 am

Teşekkürler Tanrıçam,güveninizi boşa çıkarmayacağım.
http://www.platis.forummum.net
Artemis
Artemis

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimeÇarş. Ekim 13, 2010 7:53 am

biliyorum Satellite, liderleri olarak onlara iyi örnek olacağını da umuyorum
Artemis
Artemis

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimePtsi Kas. 29, 2010 4:38 am

flood

Kızlar, avcılar yaşlarını 15'ten büyük yapmasın, en kötü ihtimalle 16 olabilir ama bundan büyük olamaz, avcıların belirli bir yaş sınırı vardır
Artemis
Artemis

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimePaz Ocak 02, 2011 4:44 am

If a Hunter falls in love or falls in battle, she will become mortal again.

Evet Satellite, bu bilgiyi seninle paylaşmak istedim. Eğer avcı aşık olursa veya savaşta düşerse yeniden ölümlü oluyor. Ama seni ilgilendiren kısım savaş değil. Aşk konusu. Cool
Satellite Morgan
Satellite Morgan

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimePaz Ocak 02, 2011 5:47 am

Ama ben yeminimden vazgeçmedim ki. Hem bu sizin bildiğiniz türden bir sevgili ilişkisi değil. Avcı olduğum için hiçbir zaman olamayacak bir tutku gibi.
http://www.platis.forummum.net
Artemis
Artemis

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimePaz Ocak 02, 2011 6:38 am

Ama aşık oldun değil mi? Orada aşık olursan diyor.
Artemis
Artemis

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimeCuma Ocak 14, 2011 9:00 am

Öncelikle birkaç şeyi açıklığa kavuşturalım.. Kimsenin yaşı 15'den büyük, 12'den küçük olmasın. Avcılar en büyük 15 yaşında olabilir.

Erkek kesinlikle yok! Bir avcı bekaret yeminini bozup aşık olduğunda veya savaşta düştüğünde yeniden ölümlü olur.

Bu konuda lideriniz Satellite'yi örnek alırsanız. Artemis'in kötü tarafını görürsünüz!

Bilmeyenler için açıklayayım. Ben anneniz değilim. Siz bana bekaret yemini ederek bağlanıyorsunuz.

Hediyelere gelirsek...

Satellite, sana bir gün boyunca sanki hiç yemin etmemişsin gibi partnerinle özgür bir şekilde dolaşma izni veriyorum.

Adyali, sana verdiğim kolyeyi hatırlıyor musun? O kolye sayesinde istediğin bir akşam, bana haber verip, Ay yolculuğumda bana eşlik edebileceksin.

Pacely, avlanmayı çok sevdiğini biliyorum. İntikam Tanrıçası'nın kızı olduğunu da. En çok intikam almak istediğin kişiyi kısa bir ziyarete ne dersin? Benimle birlikte olman şartıyla.

Veronica, sana istediğin kadar müzik dinlemeni sağlayacak bir radyo veriyorum. Şarjı da hiç bitmez.

Alexis, sana benimle geçireceğin bir günü öneriyorum, Artemis'i yakından tanımak istersin belki..

Julia, hediyeni gerçekleştirebilirsin. Ailen seni bekliyor. Ama bundan sonra biriyle çıkmaya başlayan herkese ceza vereceğim!

Böyle birinci olmaya devam ettiğiniz sürece çok daha iyileri olacak.

En son Artemis tarafından Salı Ocak 18, 2011 6:29 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Alexis Kwon
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Alexis Kwon

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 1:48 am

Teşekkürler Tanrıça'm, sizi tanımayı çok isterim .
Veronica Gardyner
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Veronica Gardyner

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 1:52 am

Süper bir hediye tanrıçammm! Çok teşekkür ederimm. Beni gerçekten iyi tanıyorsunuz Smile
Miley Bieber
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Miley Bieber

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 2:30 am

Çok güzel bir hediye tanrıçam.Size minnettarım siz tanıdığımdan da müthiş birisiniz.Hemen ailemin yanına gideceğim Very Happy
Artemis
Artemis

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimePaz Ocak 16, 2011 10:11 am

JULİA'YA HEDİYESİ GERİ VERİLMİŞTİR. AİLESİNİ GÖRMEYE GİDEBİLİR.

En son Artemis tarafından Salı Ocak 18, 2011 6:33 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Artemis
Artemis

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimePaz Ocak 16, 2011 10:14 am

Bu arada, Alexis ve diğerleri, Artemis ile olan rplerinizde beni npc olarak kullanmayın, bazılarınız nasıl davranacağımı bilmez yanlış yazar, bana mesaj atın, rplerinize cevap veririm.
Alexis Kwon
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Alexis Kwon

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimePaz Ocak 16, 2011 10:39 am

Tabi tanrıçam, zaten sizinle bir an önce rp yazmak istiyorum ama çok fazla giremiyorum malesef Sad
Artemis
Artemis

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimePaz Ocak 16, 2011 10:42 am

Sorun değil, uygun olduğunda başlatırsın rpleri, en kötü ihtimalle birleştiririz görevleri, hem tanışırsın hem de sihirli eşyanı alırsın. Bu arada hazır aklıma gelmişken.

Artık tanışma rplerini avcı yeminini etmenizle ilgili yazacağız, yemin ederken ben zaten karşınızda oluyorum, sonradan tanışmanın anlamı yok.
Pacely Wandrof
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Pacely Wandrof

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimeÇarş. Ocak 19, 2011 5:27 am

Hediye için çok teşekkür ederim Tanrıçam. Uygun olduğunuzda ben gitmeye hazır olacağım Cool Twisted Evil
Artemis
Artemis

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimePerş. Ocak 20, 2011 5:42 am

Ben hep uygunum Pacely, istediğinde gidebiliriz ama abartmak yok Smile

Bu arada Julia! Sana biraz iyi davrandım diye her rpnde bir erkeğin elini tutacaksan, sonun pek iyi olmayacak!
Adyali Beckett
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Adyali Beckett

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimePerş. Ocak 20, 2011 5:45 am

Tanrıçamm! Size çok çok çok teşekkür ederim hediye için! Çok güzel bir hediye, en yakın zamanda sizinle Ay yolculuğuna gitmek için hazır olacağım!
Artemis
Artemis

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimePerş. Ocak 20, 2011 5:46 am

Hazır olduğunda kolyenle bana haber verirsin, hemen gelirim Wink

Eğer birinci olmaya devam ederseniz dediğim gibi bunlardan çok daha iyi hediyeler alacaksınız Smile
Adyali Beckett
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Adyali Beckett

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimePerş. Ocak 20, 2011 5:59 am

Heyyy, hediyeleri severimm! Hediye Tanrıçası var mıdır acaba Razz Evet, düşündüğüm şeylere bakın yaa...
Şu anda bir rp yazıyorum, onu bitirince hemen başlayabiliriz belki. Tanrı ebebeyninle tartışma görevini de yapabilir miyiz ay yolculuğunda? Sizinle kavga etmeyi hiç istemem ama görev işte, ne yapalım Sad
Artemis
Artemis

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimePerş. Ocak 20, 2011 7:11 am

Tabi ki de yapabiliriz, kulübeye puan kazandıracak, her şeyi yapmanızda yardımcı olurum size Wink
Adyali Beckett
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Adyali Beckett

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimePerş. Ocak 20, 2011 7:12 am

Ah, Artemis'in şu azimine bayılıyorum Razz Öhöm öhöm, düşüncelerimi yine sesli mi söylüyorum?? Suspect
Artemis
Artemis

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimePerş. Ocak 20, 2011 7:18 am

İçinden söylesen sence benim için bir şey fark eder mi? Duyarım ki Razz
Adyali Beckett
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Adyali Beckett

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimePerş. Ocak 20, 2011 7:25 am

Doğru, bazen bir tanrıyla konuştuğumu unutuyorum, ne yapayım ^^
Biraz sonra babamla karşılaşacağım Long Island kıyısında, çok heyecanlı Razz
Artemis
Artemis

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimePerş. Ocak 20, 2011 6:32 pm

Ooo izlemem lazım Very Happy
Adyali Beckett
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Adyali Beckett

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimeCuma Ocak 21, 2011 12:49 am

Buyrun siz tanrıçam Razz
Artemis
Artemis

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimeCuma Ocak 21, 2011 3:41 am

Baban söyledi bana diyeceklerini, ne kadar gururlandım anlatamam Razz

O Ay yolculuğunda iki gün boyunca bana eşlik etmek ister misin? +1 gün Very Happy
Miley Bieber
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Miley Bieber

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimeCuma Ocak 21, 2011 4:21 am

Ah Artemis tanrıçam o sadece New york içinde yaşanan bir şey Smile
Artemis
Artemis

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimeCuma Ocak 21, 2011 4:24 am

Nerede olursa olsun! Sen bir avcısın!
Miley Bieber
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Miley Bieber

Avcılarıma!! Empty
MesajKonu: Geri: Avcılarıma!!   Avcılarıma!! Icon_minitimeCuma Ocak 21, 2011 4:25 am

HEy tanrıçam sakin no panik Very Happy tamam Very Happy

Avcılarıma!!
1 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki