Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Arturlarda klozette girer

2 posters
YazarMesaj
Hermia Aigian Cocteau
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Hermia Aigian Cocteau

Arturlarda klozette girer Empty
MesajKonu: Arturlarda klozette girer   Arturlarda klozette girer Icon_minitimePaz Ekim 10, 2010 1:46 am

Melez danışmanı olduğumdan her çaylak kulağıma gelirdi. Bu gün baya ses getiren Afrodit çocuğuna bir merhaba demek istedim. Afrodit kulübesine yol aldım. Elimedeki listeye bu haftaki tüm çaylakları yazdın neden nerseniz 1. olarak Athena istedi 2. olarak ise kimlerin klozette kafasını sokmam gerektiği konusunda bir sıra yapmalıydım. Kapıya geldiğimde o pahalı parfüm kokuları cigerlerimi yaktı. Öksürdükten sonra kapı çaldım. Kapıyı Alex açtı içerde kızlar birbirine makyaj yapıyordu. Artur ise yeni banyo yapmış olacak ki havlu ile dolanıyordu.

''Ah artur giğin ve gel senle konuşacaklarım var''
Alex ne yapacağımı sezmiş olacak kötü kötü baktı. Omuz silktim ve arkamı döndüm.

''Peki o halde bunu athena'a iletirim'' dedim bir adım attım ki Alex arkamdan

''Dur tamam hadi Artur çabuk giğin'' Bir afrodit çocuğu çabuk mu giğinecek,!! tam yarım saat kapıda bekledim. Yanıma geldiğinde saçları yapılı ve iyi giğinmiş bir çocuk vardı.

'' Hadi bakalım gidelim Ama önce uğramamız gereken yerler var '' Gözlerimi kısarak güldüm Very Happy
Arthur Dragomir
Küçük Tanrı
Küçük Tanrı
Arthur Dragomir

MesajKonu: Geri: Arturlarda klozette girer   Arturlarda klozette girer Icon_minitimePaz Ekim 10, 2010 2:59 am

Üzerime uygun bir şeyler giyip, saçlarımı kurutup, şekil verdikten sonra dışarı çıktım. Ama aklım kardeşlerimin dediği şeyde takılmıştı. O Ares'in kızı dikkatli ol.. Ben yanına gittiğimde Ares'in kızı bir an bana baktı. Ardından '' Hadi bakalım gidelim Ama önce uğramamız gereken yerler var '' dedi ve gözlerini kısarak güldü. Bu bana hiç de güven vermemişti. Yine de onunda yürümeye başladım. Bir süre konuşmadan yürüdük. Kız durunca ben de durdum. Onun gülüşü genişlerken ben nereye geldiğimize baktım ve görür görmez geri geri gitmeye başladım. Ne yapacağını tahmin ediyordum ve bu tahminimin doğru çıkmamasını istiyordum. "Yo, yoo.. Düşündüğüm şeyi yapmayacaksın değil mi? Daha yeni duş aldım!" dedim ve korkak gözlerle ona baktım.
Hermia Aigian Cocteau
Hermia Aigian Cocteau

MesajKonu: Geri: Arturlarda klozette girer   Arturlarda klozette girer Icon_minitimePaz Ekim 10, 2010 3:08 am

Ensesinden yakaladım. Çelimsizdi ve işte Afrodit çocuğu ne beklersiniz ki. Kaçmak için debeleniordu. Ama ben onu gayet kolayca tutuyordum.Sürükliye sürükleye tuvalet kapısına geldik.

''Evet tekrar sana banyo yaptırcam.'' dedim.Ve o yapılı saçlarından tutarak çektim

''Ah dikatlı ol saçım bozuluyor'' aldırmadım klozetin önünde diz çöktürdüm ve kafasını direk klozette soktum birkaç garip sesten sonra kafasını dışarı çıkartım.

''Tamam mı devam mı?''
Acınası bir tiple

''Tamam ne olur tamam '' gülümsedim ve tavana baktım

''pekala devamm''
Bir kez daha başını soktum.
Arthur Dragomir
Küçük Tanrı
Küçük Tanrı
Arthur Dragomir

MesajKonu: Geri: Arturlarda klozette girer   Arturlarda klozette girer Icon_minitimePaz Ekim 10, 2010 3:13 am

Kafamı bir kez daha o iğrenç suya soktuğunda tekrar debelenmeye başladım. Daha yeni duş almıştım ve yeniden almam gerekecekti. O sudan çıktığında elimi kenarlara koydum. "Sana tamam dedim. Yeter! Gerçekten yeter!" dedim ama sesim biraz yükselmişti sanırım. O da buna sinirlenmiş olacak ki tekrar kafamı o iğrenç suya soktu. Çıkarttığında nefes nefese kalmıştım. Kardeşlerime kulübeme gidince bunun hesabını sormazsam. Beni bilerek buraya göndermişlerdi!

Arturlarda klozette girer
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kafasını klozette Sokmamı isteyen yeni çaylaklar